Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Συνεχίζει στο Γιουρόπα ο Ολυμπιακός (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Συνεχίζει στο Γιουρόπα ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2014 23:41
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του νικώντας με 4-2 τη Μάλμε στο «Καραϊσκάκη» και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Ατλέτικο δεν του έκανε το δώρο μένοντας στο 0-0 με την Γιουβέντους στο Τορίνο. Φουστέρ (22’), Τσόρι (63’), Μήτρογλου (87’) και Αφελάι (90’) τα γκολ, ισοφάρισαν δύο φορές με Κρουν (57’) και Ρόζενμπεργκ (81’) οι Σουηδοί.

Δεν κατάφερε να προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρότι κέρδισε με 4-2 την Μάλμε στο «Καραϊσκάκη» τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του με 9 βαθμούς, καθώς στο Τορίνο Γιουβέντους και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που επέτρεψε στη «Γηραιά Κυρία» να πάρει το δεύτερο εισιτήριο.

Φουστέρ με κεφαλιά (22’) και Τσόρι με άπιαστο σουτ στο 63’ άνοιξαν τον δρόμο για την επικράτηση των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι όμως παραλίγο να πληρώσουν για ακόμα ένα παιχνίδι τα αμυντικά τους προβλήματα, επιτρέποντας στη Μάλμε να ισοφαρίσει δύο φορές με Κρουν (57’) και Ρόζενμπεργκ (81’).

Ωστόσο Μήτρογλου (87’) και Αφελάι (90’) διαμόρφωσαν το τελικό 4-2, σκορ που επέτρεψε στην ομάδα του Μίτσελ να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ κάνοντας το 3x3 στην έδρα της.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Συνεχίζει στο Γιουρόπα ο Ολυμπιακός (video)
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, δημιούργησε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει στο 22’ με κεφαλιά του Φουστέρ, ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές με Μήτρογλου και Τσόρι για να πετύχει δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στον αντίποδα η Μάλμε δεν μπορούσε να απειλήσει, ωστόσο «άγγιξε» την ισοφάριση στο 38’ από κεφαλιά του… Εντιγκά, ο οποίος σε προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο 46’ (απόκρουσε εξ’ επαφής ο Όλσεν), ενώ στο 48’ η κεφαλιά του Μποτία πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Μίτσελ δεν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη και το πλήρωσε στο 59’, με τον Κρούν να βρίσκεται αφύλαχτος στην περιοχή, μετά από πάσα του Φόρσμπεργκ, και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ρομπέρτο για το 1-1.

Ωστόσο η τάξη αποκαταστάθηκε στο 63’, με τον Τσόρι να «γράφει» το 2-1 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ Μήτρογλου και Αφελάι στη συνέχεια θα μπορούσαν να πετύχουν 3ο γκολ και να «κλειδώσουν» την νίκη.

Αυτό δεν έγινε και στο 81’ οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν για ακόμα μια φορά την αδράνεια των στόπερ, καθώς ο Ρόζενμπεργκ βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας και «πάγωσε» το «Καραϊσκάκη», ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν… μάσησε και στο 88’ κατάφερε να πετύχει 3ο γκολ, με τον Μήτρογλου να λυτρώνει την ομάδα του, ενώ δύο λεπτά μετά ο Αφελάι διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Φουστέρ (77’ Αφελάι), Τσόρι (89’ Σιόβας), Μήτρογλου (88’ Μπενίτες).

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Κονάτε (57’ Κρουν), Χάλστι, Έρικσον (75’ Τερν), Αντού, Φόρσμπεργκ, Τέλιν, Ρόζενμπεργκ.

Η βαθμολογία:

1. Ατλέτικο 13
2. Γιουβέντους 10
3. Ολυμπιακός 9
4. Μάλμε 3




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.