Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/10/2021 00:00
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΟΑΚΑ, κυνηγώντας τη δεύτερη νίκη του στη φετινή EuroLeague. Στο πρώτο μέρος της «διαβολοβδομάδας», οι «πράσινοι» υποδέχονται την Εφές Αναντολού, με τις δύο ομάδες να «μοιράζονται» το ίδιο, απογοητευτικό, ρεκόρ ως τώρα, μετρώντας μία νίκη σε πέντε ματς.

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν εδώ! |21+

Για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, το ταξίδι στο Τελ Αβίβ την περασμένη Πέμπτη, άφησε… πληγή ακόμα μιας ήττας, σε μια αναμέτρηση που για 33 λεπτά, οι παίκτες του παρέπαιαν στο παρκέ. Στα θετικά, συγκαταλέγεται μόνο το γεγονός ότι δεν παράτησαν την προσπάθεια και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μείωσαν αισθητά τη διαφορά, αποκτώντας κάποιες ελπίδες νίκης. Το τελικό 77-73, ήρθε μάλλον δίκαια, ειδικά αν συνυπολογιστεί το κάκιστο 37,5% στα σουτ δύο πόντων, το οποίο ερχόταν σε αντιπαραβολή με το θετικό 43,8% από τα 6,75.bwin – Η EuroLeague με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και live streaming*. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στον αντίποδα, η Εφές ακόμα αναζητά πατήματα στο παρκέ. Βέβαια, αν μη τι άλλο, οι Τούρκοι έκαναν σεφτέ στις νίκες για φέτος, επικρατώντας 71-68 της Ούνικς Καζάν στην Πόλη. Ακόμα κι έτσι, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν έτρεξε επιμέρους 24-17, σφραγίζοντας το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς στη EuroLeague. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, πιθανότατα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς τον υπερπολύτιμο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει.

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.