3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπάτσκα Τόπολα - Μπράγκα

Προϊστορία

15/8/2023 Μπάτσκα ΤόπολαΜπράγκα 1 - 4
8/8/2023 ΜπράγκαΜπάτσκα Τόπολα 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,879 4.6%
X
€ 5,574 3.7%
2
€ 137,724 91.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

11

4

Σουτ εκτός εστίας

7

37%

Κατοχή μπάλας

63%

2

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

3

21

Φάουλ

7

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: TSC Arena
  • Χωρητικότητα: 4500
  • Θεατές: 4200
Μοιάζει με τυπική διαδικασία 

Μοιάζει με τυπική διαδικασία 

Η Μπάτσκα Τόπολα φιλοξενεί την Μπράγκα σε επαναληπτικό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση έπειτα από την άνετη νίκη τους στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ, ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα 3-0

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία πολύ μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια μία τόσο ποιοτική αντίπαλο όπως είναι η Μπράγκα. Το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να δοκιμαστεί από τους «αρσεναλίστας» στην «Πεδρέιρα». Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αποφύγει τη «βαριά» ήττα με 3-0, αποτέλεσμα που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η μεγάλη «ζημιά» έγινε μέσα σ’ ένα δίλεπτο λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου της αναμέτρησης. Ο Μπρούμα έκανε ωραία κίνηση στο 17’ και με ξαφνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Πίζι με ψύχραιμο πλασέ σε τετ α τετ «έγραψε» το 2-0. Δεν μπορούσε να απειλήσει όμως άντεχε με σχετική άνεση. Στο 87’ όμως οι αμυντικοί της έκαναν μεγάλη γκάφα και ο Ντζαλό δεν συγχώρησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Η Μπάτσκα Τόπολα δεν πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο ο οποίος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τη διατήρηση των ελπίδων της ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί μπροστά στον κόσμο της στη Σερβία. Βέβαια παραμένει μία ευκαιρία για γιορτή, καθώς δεν πρόκειται για έναν σύλλογο ο οποίος έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι παρά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της, θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το περασμένο Σάββατο αντιμετώπισε μπροστά στο κοινό της τη Ραντνίσκι 1923 και παρά το γεγονός ότι τα... χρειάστηκε, τελικά κατάφερε να πάρει την άκρως αγχωτική νίκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το σημείωσε ο Γιοβάνοβιτς πέντε λεπτά πριν το φινάλε και της χάρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας.

Αγωνιστικά Νέα: Ευχάριστος «πονοκέφαλος» καθώς θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

Την περασμένη Τρίτη κλήθηκε να επιβεβαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών τον φαβοριτισμό της απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιθυμούσε να μην αφήσει περιθώρια για να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά της και το έκανε, φτάνοντας σ’ ένα ικανοποιητικό 3-0. Πίεσε από νωρίς αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Το πέτυχε στο 17’ με τον Μπρούμα και στο 19’ ο Πίζι πήρε την ασίστ του Αμπέλ Ρουίθ και σημείωσε με άνεση το 2-0. Συνέχισε να κυριαρχεί όμως το κύριο μέλημά της ήταν να μην δώσει δικαιώματα στα μετόπισθεν. Δεν το έκανε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή ούτως ώστε να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 87’ ο Ντζαλό εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων κι «έγραψε» με ψύχραιμο πλασέ το 3-0.

Με αυτόν τον άκρως πειστικό τρόπο η Μπράγκα έκανε το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά οι «αρσεναλίστας» δεν θέλουν να αρκεστούν σε μία πρόκριση κι ονειρεύονται τη συμμετοχή τους στη χρυσοφόρο φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είτε απέναντι στον Παναθηναϊκό, είτε απέναντι στη Μαρσέιγ, το έργο τους αναμένεται σαφώς πιο δύσκολο.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πορτογαλίας έπαιξαν ξανά μπροστά στο κοινό τους απέναντι στη Φαμαλικάο. Έπεσε θύμα έκπληξης και γνώρισε μία απρόσμενη ήττα (1-2). Προηγήθηκε νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρικάρντο Όρτα όμως στη συνέχεια χαλάρωσε πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε και το «πλήρωσε». Στο 67’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ροντρίγκες και στις καθυστερήσεις ο Αράντα την έριξε στο καναβάτσο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκεται στη λίστα ο σέντερ μπακ Τορμένα ο οποίος λογικά θα πωληθεί. Έμεινε στην Πορτογαλία ο επιθετικός Μπανζά.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπράγκα δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα στην Μπάτσκα Τόπολα, στη μεταξύ τους κόντρα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν το έκανε. «Καθάρισε» με στιλ και άνεση τον πρώτο αγώνα επί πορτογαλικού εδάφους και πάει πλέον για... τουρισμό στη Σερβία. Μάλιστα μπορεί να σκέφτεται τα πλέι οφ που θα την φέρουν αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό ή τη Μαρσέιγ για μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Δεν αναμένουμε να «ανοίξει» το σκορ και θα στηρίξουμε τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.17 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπάτσκα Τόπολα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπάτσκα Τόπολα - Τελ. αγώνες
8/5/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Ραντνίτσκι 1923
2/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Μπάτσκα Τόπολα
28/4/2024
Παρτιζάν
Μπάτσκα Τόπολα
1 - 2
20/4/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Βοϊβοντίνα
3 - 2
14/4/2024
Βοϊβοντίνα
Μπάτσκα Τόπολα
3 - 2
6/4/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Τσουκαρίτσκι
0 - 0
2/4/2024
Νόβι Παζάρ
Μπάτσκα Τόπολα
3 - 4
29/3/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Βοζντόβατς
2 - 0
16/3/2024
Σπαρτάκ Σουμπότιτσα
Μπάτσκα Τόπολα
2 - 4
12/3/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Μλάντοστ Λουτσάνι
4 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Park3r με το υψηλότερο yield +0.06% έπαιξε: 2
  • » Ο Mimikos, με το υψηλότερο yield +12.41% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under
  • » Ο periergos72, με το υψηλότερο yield +27.67% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες