1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα

8/8/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 639
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 267 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάτσκα Τόπολα - Μπράγκα στις 15/8/2023

Προϊστορία

15/8/2023 Μπάτσκα ΤόπολαΜπράγκα 1 - 4
8/8/2023 ΜπράγκαΜπάτσκα Τόπολα 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 725,741 97.3%
X
€ 10,440 1.4%
2
€ 9,924 1.3%
Over
€ 14,491 61.7%
Under
€ 8,979 38.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

133 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

0

8

Σουτ εκτός εστίας

2

66%

Κατοχή μπάλας

34%

0

Οφσάιντ

4

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

0

8

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Municipal de Braga
  • Χωρητικότητα: 30154
  • Θεατές: 22186
Ξεκάθαρο φαβορί οι «αρσεναλίστας»

Ξεκάθαρο φαβορί οι «αρσεναλίστας»

Η Μπράγκα υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τρίτοι στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στη Σερβία στις 15/8. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ, ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η περσινή της εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσει ένα πάρα πολύ καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Μπενφίκα και την Πόρτο και προσπέρασε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έμεινε πιο χαμηλά. Η εντυπωσιακή της παρουσία της χάρισε την ευκαιρία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινώντας την προσπάθειά της από τον τρίτο γύρο, εκεί όπου θα πρέπει να αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία. Μάλιστα αν καταφέρει να βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους, δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς είχε πράξει κάτι αντίστοιχο και το 2010, όταν απέκλεισε Σέλτικ και Σεβίλλη, πριν βρεθεί σε γκρουπ όπου τερμάτισε τρίτη πίσω από Σαχτάρ κι Άρσεναλ.

Όπως είναι απόλυτα λογικό κι αναμενόμενο, η Μπράγκα έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να φτάσει ξανά στους ομίλους, καθώς θα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία και οικονομικά. Λόγω της θέσης που κατέλαβε στην περσινή Πριμέιρα Λίγκα πάντως δεν χρειάστηκε να λάβει μέρος στο Λιγκ Καπ και θα δώσει απέναντι στους Σέρβους τον πρώτο της επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν. Στα πιο δυνατά της φιλικά πάντως έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρόμα και στην πρόβα τζενεράλε της επικράτησε 2-0 της γαλλικής Νις.

Φυσικά στον πάγκο των «αρσεναλίστας» συνεχίζει ο Αρτούρ Ζόρζε ο οποίος ανέλαβε πέρσι τα ηνία κι εντυπωσίασε. Όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, ενισχύθηκε έως τώρα με πέντε παίκτες, ενώ κράτησε και τον εξτρέμ Μπρούμα ο οποίος εντυπωσίασε πέρσι. Από τις κινήσεις της ξεχώριζε η απόκτηση του βετεράνου στόπερ Φόντε από τη Λιλ, ενώ πρόσθεσε και τον Ρόνι Λόπες από τη Σεβίλλη, με τον Πορτογάλο πλάγιο μεσοεπιθετικό να αποτελεί το χρονικά τελευταίο απόκτημά της.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Όσοι λείπουν είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και δεν επηρεάζουν. Θα πωληθεί ο αμυντικός Τορμένα.

Αν κι αποτελεί τη δεύτερη πιο παλιά ποδοσφαιρική ομάδα της Σερβίας, στο ευρύ κοινό είναι άγνωστη και η παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες. Κι αυτό είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα κλαμπ που δεν έχει κατακτήσει ούτε έναν τίτλο στα 110 χρόνια ιστορίας του. Και παράλληλα ποτέ στο παρελθόν δεν είχε φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της εγχώριας λίγκας. Τα κατάφερε πέρσι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, καθώς «έπιασε ταβάνι» προσπερνώντας όλες τις αντιπάλους της εκτός από τον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα έκοψε δεύτερη το νήμα διότι υπερτερούσε στην ισοβαθμία με την Τσουκαρίτσκι.

Η Μπάτσκα Τόπολα που πλέον επίσημα αναφέρεται ως TSC, έχει αλλάξει άλλες επτά φορές την επίσημη ονομασία της, όμως πλέον λογικά θα διατηρήσει το TSC, καθώς αποδείχθηκε το πιο γούρικο κι επιτυχημένο όνομα. Στο παρελθόν έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της διεθνώς μόλις μία φορά. Το καλοκαίρι του 2020 έλαβε μέρος στα προκριματικά του κι απέκλεισε αρχικά στον πρώτο γύρο την Πετροκούμπ Ιντσέστι από τη Μολδαβία και στη συνέχεια έμεινε εκτός συνέχειας στα πέναλτι από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Το θετικό για εκείνη είναι ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θεωρείται πιο μπροστά από άποψη ετοιμότητας σε σχέση με την Μπράγκα, αν και οι Πορτογάλοι θεωρούνται δίχως αμφιβολία το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Παρ’ όλα αυτά η Μπάτσκα Τόπολα θα λάβει σίγουρα μέρος σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα Σερβίας αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) με την Παρτιζάν στην πρεμιέρα και στη συνέχεια νίκησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας τη Ραντνίσκι Νις. Στον πάγκο της κάθεται ο Ζάρκο Λάζετιτς και θεωρείται ο αναμορφωτής της.

Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό» και δεν υπάρχουν «πονοκέφαλοι», με τον στόπερ Τσάλουσιτς να είναι διαθέσιμος κατά πάσα πιθανότητα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπράγκα φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζευγαριού με την άσημη Μπάτσκα Τόπολα και θα προσπαθήσει να το επιβεβαιώσει, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο αντιπάλων επί πορτογαλικού εδάφους. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο τα καλοκαιρινά προκριματικά κρύβουν μπόλικες εκπλήξεις και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάτι να χάσουν. Φυσικά δεν υπάρχει η παραμικρή αξία σε αυτό το σετ αποδόσεων και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.24 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μπάτσκα Τόπολα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπάτσκα Τόπολα - Τελ. αγώνες
8/5/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Ραντνίτσκι 1923
2/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Μπάτσκα Τόπολα
28/4/2024
Παρτιζάν
Μπάτσκα Τόπολα
1 - 2
20/4/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Βοϊβοντίνα
3 - 2
14/4/2024
Βοϊβοντίνα
Μπάτσκα Τόπολα
3 - 2
6/4/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Τσουκαρίτσκι
0 - 0
2/4/2024
Νόβι Παζάρ
Μπάτσκα Τόπολα
3 - 4
29/3/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Βοζντόβατς
2 - 0
16/3/2024
Σπαρτάκ Σουμπότιτσα
Μπάτσκα Τόπολα
2 - 4
12/3/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Μλάντοστ Λουτσάνι
4 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Slimbongo47, με το υψηλότερο yield +12.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες