3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ατρόμητος - Καλλιθέα

10/2/2025 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 592
1 - 2
Τελείωσε

Προϊστορία

10/2/2025 ΑτρόμητοςΚαλλιθέα 1 - 2
27/10/2024 ΚαλλιθέαΑτρόμητος 0 - 3
1/12/2016 ΚαλλιθέαΑτρόμητος 1 - 0
16/12/2015 ΚαλλιθέαΑτρόμητος 2 - 4
15/2/2009 ΚαλλιθέαΑτρόμητος 0 - 2
11/10/2008 ΑτρόμητοςΚαλλιθέα 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 38,604 40.8%
X
€ 11,546 12.2%
2
€ 44,513 47.0%
Over
€ 7,712 47.1%
Under
€ 8,658 52.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 18:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

269 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

5

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

3

1

Αποκρούσεις

1

5

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

1

10

Κόρνερ

6

18

Φάουλ

19

17

Εκτελέσεις Φάουλ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Peristeri Stadium
  • Χωρητικότητα: 10425
  • Θεατές: 556
Έχουν ανάγκη τους βαθμούς

Έχουν ανάγκη τους βαθμούς

Ατρόμητος και Athens Kallithea αναμετρούνται στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη για οκτάδα και παραμονή αντίστοιχα.



Πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και έκανε σημαντικό βήμα για την οκτάδα. Κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, πίεσε αρκετά τον αντίπαλο του και προηγήθηκε στο 37’ με πέναλτι του Ουάρντα. Έκτοτε έδωσε μέτρα στους γηπεδούχους αλλά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και στο 59’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχε ορισμένες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, δεν τα κατάφερε όμως και έτσι υστερεί από τους Αγρινιώτες σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά το φινάλε με τους παίκτες να παίρνουν στα χέρια τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε πως: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μας βγήκε το πλάνο μας και παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος απέναντι σε μια δυνατή ομάδα στην έδρα της, αλλά εμείς τα καταφέραμε». Ο ίδιος υποβλήθηκε με επιτυχία μέσα στην εβδομάδα σε προγραμματισμένη λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.

Δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), όλες «διπλά» σε Λαμία, Βόλο και Αγρίνιο. Πέρασε στην 8η θέση, στο +1 από τον 9η ΟΦΗ και στο -1 από τον 7ο Παναιτωλικό με ματς λιγότερο και από τους δύο.

Πολύ πιο αποτελεσματικός μακριά από την έδρα του, στο γήπεδο του έχει μόλις δύο νίκες σε 10 αγώνες (2-2-6), η 3η χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο φορ Καρλίτος (16/5). Τιμωρημένος ο μπακ Αθανασίου (20/2), ενώ συνεχίζει σταθερά στα πιτς ο χαφ Μίχορλ (15/0).

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις εντός έδρας νίκες χάνοντας με 1-0 από τον Άρη στην Λεωφόρο. Ήταν καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο έχοντας δοκάρι στο 17’ για να προηγηθεί. Ωστόσο, δεχτηκε το γκολ στο 22’ στην πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων και έκτοτε έχασε το ρυθμό της. Απείλησε μόνο σε μια φάση για την ισοφάριση ενώ κινδύνεψε σε αρκετές στιγμές με δεύτερο τέρμα.

Μετά το ματς ο τεχνικός της Μαλεζάς δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, από μια ανύποπτη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε με πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Δώσαμε τα πάντα για να σκοράρουμε και είμαι ικανοποιημένος από αυτούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Είμαι 100% πως οι καινούργιοι παίκτες θα μας βοηθήσουν. Θέλουν τον χρόνο τους σίγουρα, αλλά με τη νοοτροπία που είχαμε σήμερα θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από αυτή στην Τρίπολη και τέταρτη στα έξι τελευταία (2-0-4). Παραμένει στην προτελευταία θέση και στο -3 από τον 12ο Λεβαδειακό καθώς και στο +6 από την ουραγό Λαμία. Σημαντικό να πάρει αποτέλεσμα στο σημερινό καθώς Φθιώτες και Βοιωτοί παίζουν μεταξύ τους στην Λαμία.

Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα μετρώντας πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες σε δέκα εξόδους.

Αγωνιστικά Νέα: Σοκ με το σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ Μπερναμπέ (20/0) ο οποίος χάνει τη σεζόν. Στη θέση του ήρθε ο 40χρονος Φινλανδός Μαενπά. Τιμωρημένος ο χαφ Εντιαγέ (16/1), από την άλλη εξέτισαν ο χαφ Μερκάτι (16/0) και ο εξτρέμ Μουγκέ (1/0), ενώ επιστρέφουν ο μπακ Σοίρι (18/1) και ο στόπερ Μεχίας (11/0). Έτοιμος για ντεμπούτο ο μέσος Μεταξάς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με τονωμένο ηθικό ο Ατρόμητος μετά το μεγάλο «διπλό» στο Αγρίνιο που τον έβαλε στην οκτάδα και θέλει να δώσει στα θετικά αποτελέσματα. Δικαίως το φαβορί απέναντι στην Athens Kallithea αλλά στο Περιστέρι απογοητεύει φέτος έχοντας μόνο δύο νίκες σε 10 ματς. Στον αντίποδα η «πεντάστερη» είναι η μόνη ομάδα χωρίς «διπλό» φέτος και «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας, πόσο μάλλον από τη στιγμή που Λαμία και Λεβαδειακός παίζουν μεταξύ τους. Δύσκολο για ασφαλής εκτίμηση, και οι δύο χρειάζονται βαθμούς αλλά δεν εμπνέουν και μεγάλη εμπιστοσύνη. Αν θα έπαιζα κάτι θα πήγαινα με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Καλλιθέα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  7 Ατρόμητος 26 35 10 5 11 32:32
  13 Καλλιθέα 26 21 4 9 13 24:40
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο 19alexioy26 με το υψηλότερο yield +4.87% έπαιξε: Over
  • » Ο Stoixhmatakias, με το υψηλότερο yield +22.03% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +0.79% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες