8
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατρόμητος - ΑΕΛ Novibet

Προϊστορία

29/9/2025 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 1 - 1
16/1/2024 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 4 - 0
6/12/2023 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 1 - 1
10/4/2021 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 0 - 1
20/2/2021 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 1 - 1
28/11/2020 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 0 - 0
29/6/2020 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 3 - 0
15/12/2019 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 1 - 2
25/8/2019 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 1 - 1
3/2/2019 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 0 - 1
22/9/2018 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 2 - 0
28/1/2018 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 1 - 0
17/9/2017 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 0 - 0
9/4/2017 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 0 - 0
4/12/2016 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 1 - 2
2/8/2016 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 1 - 1
4/1/2011 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 3 - 0
28/8/2010 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 1 - 0
17/1/2010 ΑτρόμητοςΑΕΛ Novibet 2 - 1
12/9/2009 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 2 - 2
27/1/2008 ΑΕΛ NovibetΑτρόμητος 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,962 73.1%
X
€ 2,482 15.2%
2
€ 1,912 11.7%
Over
€ 677 13.6%
Under
€ 4,312 86.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 18:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

199 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

3

68%

Κατοχή μπάλας

32%

0

Οφσάιντ

4

1

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

1

2

Κόρνερ

3

17

Φάουλ

16

20

Εκτελέσεις Φάουλ

0

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Peristeri Stadium
  • Χωρητικότητα: 10425
  • Θεατές: 8969
Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Περιστέρι

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Περιστέρι



Mετά τη νίκη της πρεμιέρας στο Αγρίνιο, η ομάδα των δυτικών προαστίων κινείται σε ρηχά νερά πραγματοποιώντας σε γενικές γραμμές μέτριες εμφανίσεις.

Μεσοβδόμαδα επισκέφτηκε το Πανθεσσαλικό για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 από τον Βόλο, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει κάτι σπουδαίο στο χορτάρι. Βέβαια υπάρχει το άλλοθι των πολλών αλλαγών που πραγματοποίησε ο Λεωνίδας Βόκολος, με τον νεαρό Τσαντίλα να είναι ο παίκτης - έκπληξη για την ομάδα του. Ο 21χρονος φορ ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 76’ χαρίζοντας τον βαθμό, με τον οποίο οι Περιστεριώτες έφτασαν τους τέσσερις στον θεσμό.

Με το ίδιο σκορ έληξε και το ματς πρωταθλήματος που προηγήθηκε στις Σέρρες, με το σύνολο του Βόκολου να αισθάνεται ευχαριστημένο που έφυγε με τον βαθμό απέναντι στον ψυχωμένο Πανσερραϊκό. Προηγήθηκε στο 18΄με τον Μίχορλ και χωρίς να καταφέρει να «καθαρίσει» τον αγώνα στο πρώτο μέρος, δέχθηκε την ισοφάριση στο 69’ και θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει τον αγώνα καθώς δέχθηκε πίεση μέχρι το τέλος.

Έτσι, έφτασε στους 4 βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Πριν τη διακοπή θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στο μεταγραφικό κομμάτι, χάλασε η συμφωνία με τον Ακολό που κόπηκε στα ιατρικά αλλά ανακοίνωσε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αϊτόρ Γκαρθία για έναν χρόνο.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο βασικός εξτρέμ Τζοβάρας (4/1), εκτός εκ νέου ο ομοθεσίτης Τσιλούλης (0/0). Μπήκε στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Αϊτόρ Γκαρθία.

Μετά τον ενθουσιασμό από το εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ, επέστρεψε η κατήφεια στο στρατόπεδο των Θεσσαλών μετά από μέτρια εμφάνιση και ήττα με buzzer beater από τον Λεβαδειακό στο κύπελλο.

Ο κόουτς Πετράκης προέβη σε εκτεταμένο rotation για να αντιμετωπίσει την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, αλλά δεν του βγήκε. Η ομάδα του έμεινε πίσω λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και εν μέρει τα κατάφερε, ισοφαρίζοντας με τον Πασά στο 82’. Έπειτα είχε την ευκαιρία να γυρίσει τούμπα το ματς και τελικά όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης δέχθηκε το γκολ που την άφησε με μόλις έναν βαθμό στον θεσμό του κυπέλλου, με τις αποδοκιμασίες να είναι έντονες προς το πρόσωπο του Πετράκη.

Προηγουμένως, βέβαια, είχε αποσπάσει παλικαρίσιο βαθμό εντός έδρας για το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας τον αγώνα στο 75’ με τον Τσάκλα, ούσα στη συνέχεια όσο τυχερή χρειαζόταν ώστε να κρατήσει την πολύτιμη ισοπαλία. Το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζει χωρίς ακόμα να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας ρεκόρ 0-3-1 στη Stoiximan Super League ενώ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Μετά το ματς στο Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Βόλο για να κλείσει τις υποχρεώσεις της μέχρι τη διακοπή.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός θα παραμείνει ο τραυματίας δυναμικός μπακ Φεριγκρά (0/0) και ο ανέτοιμος νεοαποκτηθείς εξτρέμ Βινιάτο (0/0). Δεν ακολούθησαν την αποστολή ο τερματοφύλακας Βενετικίδης (0/0) και ο υψηλόσωμος χαφ Σουρλής (3/0). Επιστρέφει ο εξτρέμ Ηλιάδης (0/0).

Τάσος Μαρκόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε λεπτή ισορροπία και οι δύο ομάδες, που ψάχνουν να βρουν σταθερότητα και βαθμούς για να ανακτήσουν ψυχολογία. Θα προσεγγίσουν αμφότερες με προσοχή το ματς, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα φέρει νέες αναταράξεις στο εσωτερικό τους. Πάμε στο under 2,5.

FACTS

  • Η ομάδα ΑΕΛ Novibet δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΑΕΛ Novibet έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  9 Ατρόμητος 9 9 2 3 4 11:11
  11 ΑΕΛ Novibet 9 7 1 4 4 9:15
Εμφάνιση όλων
Ατρόμητος - ΑΕΛ Novibet 1-1: «Όρθιοι» με δέκα παίκτες στο Περιστέρι οι «βυσσινί» (video)

Ατρόμητος - ΑΕΛ Novibet 1-1: «Όρθιοι» με δέκα παίκτες στο Περιστέρι οι «βυσσινί» (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
29/9/2025 19:55
Σπουδαία ισοπαλία (1-1) απέσπασε η ΑΕΛ Novibet από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της αυλαίας της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν βαθμό αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, οι Περιστεριώτες κατόρθωσαν να πάρουν πολύ γρήγορα προβάδισμα, αφότου πήραν το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Οζέγκοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 28' από τη «λευκή βούλα», παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη δεν ήταν διατεθειμένη να πέσει αμαχητί, ισοφαρίζοντας τελικά με το εξαίσιο πλασέ του Πέρες στο 60' και αντέχοντας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με σχετική άνεση.Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ΑΕΛ Novibet, που βρίσκεται στη 10η θέση του πίνακα με 4 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να χάνει την ευκαιρία να μπει στην 8άδα, μένοντας στην 9η θέση με 5 βαθμούς.

Η αποβολή του Πασά άλλαξε τις ισορροπίες

Με την ΑΕΛ Novibet να δείχνει περισσότερη διάθεση να πιέσει στα πρώτα λεπτά, ξεκίνησε το παιχνίδι στο Περιστέρι, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τις πρώτες τελικές, αρχικά στο 9’ με ένα φάουλ του Μίχορλ που βρήκε στο τείχος και ένα σουτ του Μουντέ που βρήκε στα σώματα, ενώ στο 11’, το πλασέ του Παλμεζάνο κατέληξε στα χέρια του Μελίσσα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε δύο λεπτά μετά, με τον Τούπτα να βγαίνει επικίνδυνα από αριστερά και να βρίσκει τον Χατζηστραβό που σκόραρε με προβολή αλλά υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ενώ στο 16ο λεπτό, οι Θεσσαλοί «άγγιξαν» το γκολ με διαγώνιο σουτ του Σαγκάλ, με τον Χουτεσιώτη να προβαίνει σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Πάνω που είχε αρχίσει όμως η ομάδα του Πετράκη να ξεθαρρεύει, μια απερισκεψία του Πασά στο 23’ άλλαξε τις ισορροπίες, με τον επιθετικό της ΑΕΛ Novibet να κάνει πολύ επικίνδυνο τάκλιν στον Μανσούρ, βλέποντας την κόκκινη κάρτα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά μετά ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Μπάκου εντός περιοχής, με τον Ατρόμητο να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε εν τέλει σε γκολ ο Οζέγκοβιτς για το 1-0 της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου.

Οι σκληρές μονομαχίες συνεχίζονταν στο ματς, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Παλμεζάνο στο 43’ κέρδισε κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή των «βυσσινί», ωστόσο εκτέλεσε πολύ ψηλά, αφού δεν είχε καλή ισορροπία.

Ισοφάρισε και άντεξε η ΑΕΛ Novibet

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν μάλιστα στο ξεκίνημα της επανάληψης να βρουν ένα δεύτερο τέρμα για να «καθαρίσουν», παρ’ όλα αυτά η ΑΕΛ Novibet όχι μόνο ανταποκρινόταν χωρίς πρόβλημα ανασταλτικά, αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κατόρθωσε κιόλας να φτάσει στην ισοφάριση, βγάζοντας μία εκπληκτική ομαδική προσπάθεια, με τον Ατανάσοφ να ανοίγει στα δεξιά για τον Δεληγιαννίδη, κι εκείνον να γυρίζει υπέροχα για τον Πέρες που σκόραρε με άψογο πλασέ στην κίνηση για το 1-1.

Το τέρμα αυτό σόκαρε όπως ήταν φυσικό τους παίκτες του Ατρόμητου, ενώ στο 66’, ο Σαγκάλ δοκίμασε την τύχη του με ένα σουτ από απόσταση, όμως δεν του «έπιασε» καλά.

Με τα λεπτά πάντως να περνάνε το ματς άρχισε να γίνεται πιο ζόρικο για τις δυο πλευρές, και στο 69’ λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να προηγηθούν ξανά, αφού ο Ατανάσοφ παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να διώξει ένα πλασέ του Μπάκου στην κίνηση, ύστερα από μπαλιά του Ούρονεν.

Τρία λεπτά μετά ο Σαγκάλ σκόραρε για την ΑΕΛ Novibet, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Μανσούρ, ενώ στο 82ο λεπτό, η ομάδα του Βόκολου πλησίασε στο γκολ, με τον Τσαντίλα να κάνει ένα πολύ επικίνδυνο γυριστό μέσα από την περιοχή των Θεσσαλών, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε εκτός.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι πιεστικός στα τελευταία λεπτά, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, και πέρα από ένα αδύναμο πλασέ του Γκαρθία στο 88' και μία άστοχη κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν μπόρεσε να ανησυχήσει τους Θεσσαλούς, με το 1-1 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα.

Ατρόμητος (Βόκολος): Χουτεσιώτης, Μουντές (82’ Γκαρθία), Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν, Τσιγγάρας (68’ Τσαντίλας), Μουτουσάμι, Μίχορλ, Παλμεζάνο (60’ Γιουμπιτάνα), Μπάκου, Οζέγκοβιτς

ΑΕΛ Novibet (Πετράκης): Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Παντελάκης, Τσάκλα, Κοβάσεβιτς (59’ Κοσονού), Πέρες (85’ Στάικος), Ατανάσοφ, Χατζηστραβός (59’ Ουάρντα), Σαγκάλ (77’ Γκαράτε), Τούπτα (85’ Μπαγκαλιάνης), Πασάς

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Giannis99 με το υψηλότερο yield +7.56% έπαιξε: Over
  • » Ο ProNikiS, με το υψηλότερο yield +18.29% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ