2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντίρεν - Μπάγερν Μονάχου

15/10/2020 21:45

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 10' Sobiech Joran
  2. 24' Maxim Choupo-moting Eric
  3. 36' Mueller Thomas (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 75' Maxim Choupo-moting Eric

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,564 0.8%
      X
      € 736 0.4%
      2
      € 195,273 98.8%
      Over
      € 20,555 90.8%
      Under
      € 2,072 9.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      18 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Allianz Arena
      Να βγει η υποχρέωση

      Να βγει η υποχρέωση

      Η ερασιτεχνική Ντίρεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για τον 1ο γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας. Δεν τίθεται θέμα φαβορί, με αρκετές αλλαγές θα παραχθούν οι φιλοξενούμενοι.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα της Μπάγερν και όχι στην φυσική έδρα της Ντίρεν που είναι και η τυπικά γηπεδούχος.

      ΝΤΙΡΕΝ

      Πρόκειται για ομάδα της 5ης κατηγορίας της Γερμανίας η οποία ιδρύθηκε μόλις 3 χρόνια πριν! Στην ουσία τον Νοέμβριο του 2017 η Ντίρεν-Νιεντεράου και η Ντίρεν 99 συγχωνεύθηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν την τωρινή Ντίρεν. Σημαντικότερο επίτευγμα της μέχρι στιγμής η κατάκτηση του Κυπέλλου του Ρίνου, γεγονός που την φέρνει για πρώτη φορά στο Κύπελλο Γερμανίας.

      Η χρονιά βέβαια έχει ξεκινήσει με μεγάλες φιλοδοξίες. Ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην 4η κατηγορία. Έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν καθώς στους τρεις αγώνες που έχει δώσει μετράει ισάριθμες νίκες με τέρματα 7-1. Η τελευταία φορά βέβαια που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου όταν και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Φορτούνας Κολωνίας Β’, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της στο δεύτερο μέρος. Μπορεί να βρίσκεται στην 7η θέση υπολείπεται όμως τρία παιχνίδια της πρωτοπόρου Χένεφ η οποία μετράει το απόλυτο νικών στην κατηγορία.

      «Σίγουρα θέλαμε να υποδεχθούμε την Μπάγερν στην έδρα μας αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό θα πάμε στην Αλιάνζ Αρίνα. Θα είναι μία εμπειρία ζωής για τους παίκτες μας. Ακόμα και αν η Μπάγερν παραταχθεί με την δεύτερη ομάδα, οι πιθανότητες μας είναι περιορισμένες. Μεταξύ μας λέμε ότι θέλουμε να δεχτούμε λιγότερα από 8 γκολ», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Βόλφανγκ Σπέλταχν.

      ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

      Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Χέρτα στο Μόναχο για την 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίκα. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό από την αρχή, με τον Πολωνό επιθετικό να ανοίγει το σκορ με διπλή προσπάθεια στο 39’. Έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο πρώτος σκόρερ των Βαυραών με ωραία ενέργεια έγραψε το 2-0 αλλά κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έδειξαν να χαλαρώνουν. Αρχικά δέχτηκαν την μείωση του σκορ από τον Κόρντομπα και στην συνέχεια είδαν τον Κούνια να νικάει σε τετ α τετ τον Νόιερ. Ο Τολισό στο 80’ έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Μπάγερν για να έρθει όμως ο Λεβαντόφσφκι με προβολή στο 85΄να κάνει το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν όμως και έφεραν για δεύτερη φορά το παιχνίδι στα ίσια στο 88’, ένα αχρείαστο μαρκάρισμα όμως του Μίτλεσταντ μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, έστειλε τον Λέβα στην άσπρη βούλα για το τελικό 4-3.

      Η νίκη μπορεί να ήρθε για το σύνολο του Φλικ αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι η αμυντική λειτουργία της ομάδας έφερε προβληματισμό. Άλλωστε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ έχει δεχτεί 9 γκολ, κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της.

      Η διοίκηση πάντως φρόντισε να κάνει το χατίρι του Χάνσι Φλικ και να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ. Έτσι πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος φρόντισε να κάνει δικούς της τον δεξιό μπακ Σαρ από την Μαρσέιγ , τον φορ Τσούπο-Μοτίνγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ επέστρεψε ως δανεικός απο την Γιουβέντους ο εξτρέμ Ντούγκλας Κόστα. Θα δώσουν βάθος στο ρόστερ της ομάδας, άλλωστε αυτό ήταν που χρειαζόταν η Μπάγερν καθώς διαθέτει ούτως ή άλλος ένα πρωτοκλασάτο σύνολο. Το Σάββατο ταξιδεύει στο Μπίλεφελντ προκειμένου να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Αρμίνια.

      «Κάθε άνθρωπος στο Ντίρεν θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του απέναντι μας. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση και δεν θα φτάσει να παίξουμε στο 90% »

      Αγωνιστικά Νέα: Σε εκτεταμένο rotation θα προχωρήσει ο Χάνσι Φλικ με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού. Λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες θα ξεκουραστούν σχεδόν όλοι οι βασικοί. Νόιερ, Παβάρ, Αλάμπα, Ερναντέζ, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Τολισό, Κομάν, Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι δεν θα αγωνιστούν, κανονικά όμως στην ενδεκάδα ο Ζίλε.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης προφανώς και πρόκρισης. Για την Μπάγερν είναι μία ευκαιρία να ενσωματώσει γρηγορότερα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα. Ακόμα βολικότερο το γεγονός ότι αγωνίζεται στο γήπεδο της. Δεν έχει αξία στοιχηματικά το παιχνίδι εκτός αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τα γκολ, πιθανόν να μπουν πάνω από 6. Χαμηλό το No Goal, ενδεικτικά με αυτό.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      15/10/2020
      Ντίρεν
      Μπάγερν Μονάχου
      0 - 3

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο koraki0k, με το υψηλότερο yield +2.73% στο [ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες