4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χάμαρμπι - Λεχ Πόζναν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,527 16.4%
X
€ 14,357 9.6%
2
€ 110,348 73.9%
Over
€ 7,452 37.8%
Under
€ 12,269 62.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

133 ψήφοι:

Αξία στον άσο

Αξία στον άσο

Η Χάμαρμπι υποδέχεται στην Στοκχόλμη την Λεχ Πόζναν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Επικράτησε με ευκολία στον προηγούμενο γύρο της Πούσκας Ακαντέμια εντός έδρας και πήρε έτσι την πρόκριση. Εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές απουσίες της αντιπάλου της που ταξίδεψε στη Σουηδία με την μισή ομάδα λόγω κορωνοϊού και επιβλήθηκε με 3-0. Προηγήθηκε με σουτ του Καλίλι στο 14’ και στο 32’ ο Μπόγιανιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και στο 84’ ο Παουλίνιο με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο πρωτάθλημα μπορεί να τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, το Σάββατο όμως ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Χέλσινμποργκ (2-2 ) αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί στραβοπάτημα. Ο Τάνκοβιτς από την μέρα που ενεργοποιήθηκε ξανά βοηθάει φανερά την επιθετική ανάπτυξη και από δική του ενέργεια ήρθε το γκολ από τον Καλίλι στο 12’, με την έναρξη της επανάληψης όμως δέχθηκε την ισοφάριση. Πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με προβολή του Γιόχανσον στο 55’, ωστόσο είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει το 2-2 στο 74’ και δεν κατάφερε να αντιδράσει εκ νέου στη συνέχεια.

Μέτρια η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, η 3η περσινη θέση είχε φέρει μεγαλύτερες βλέψεις αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -4 από την Έλφσμποργκ η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν με Over.

«H φιλοδοξία μας είναι να παίξουμε όπως συνήθως. Αν έχουμε μάθει κάτι από τις άλλες ομάδες της Σουηδίας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Πρόκειται για μία δυνατή αντίπαλο ειδικα στο φυσικό κομμάτι. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», επισήμανε ο κόουτς Μπίλμπορν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του εξτρέμ Τάνκοβιτς (13/6) αλλά και του αμυντικού μέσου Μπόγιανιτς (20/4). Εκτός λόγο τραυματισμού έμεινε ο μπακ Βίνγκρεν (15/0).

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε άνετα της άσημης Βαλμιέρα (Λετονία) στον προηγούμενο γύρο (3-0). Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της ,έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην επανάληψη ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Ισάκ ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (59’,78’) καθάρισε το παιχνίδι, πριν έρθει ο Σζίμτσακ στο 88’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη καθώς το Σάββατο ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Σλασκ με το εντυπωσιακό 3-3. Μπορεί να πήρε το προβάδισμα με τον Ίσακ στο 8’, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς μέσα σε δύο λεπτά (12’-14’) βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 28’ ο Ραμίρεζ με κοντινή προβολή ισοφάρισε για να έρθει και πάλι ο Ισάκ στο 32’ να βάλει εκ νέου μπροστά την ομάδα του που δέχτηκε όμως την ισοφάριση στο 51’. Προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δοκάρι αλλά έμεινε στην ισοπαλία.

Μετράει 2 βαθμούς μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές και ψάχνει τρόπους να αντιδράσει στο εγχώρια πρωτάθλημα. Βρίσκεται χαμηλά, στην 9η θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια αν θέλει να επαναλάβει την περσινή της πορεία.

Ενισχύθηκε με την απόκτηση του αριστερού μπακ Κράβετς απο την Αλμερία με την μορφή δανεισμού όπως και τον επιθετικό Καμαράτσα από την Ανόρθωση.

«Βρίσκουμε μία έτοιμη ομάδα από το σουηδικό πρωτάθλημα αλλά όχι και ανίκητη. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα, είναι δυνατοί επιθετικά οπότε πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα μας. Έχουμε την δυνατότητα να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια», επισήμανε ο κόουτς Ζούραφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο τερματοφύλακας Φαν Ντε Χαρτ και ο φορ Σμίτσακ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χάμαρμπι μπορεί να μην έχει την πορεία που θέλει στο σουηδικό πρωτάθλημα είναι όμως σαφώς πιο έτοιμη από την αντίπαλο της . Η Λεζ Πόζναν δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά και βρίσκεται και πιο πίσω αγωνιστικά. Έχει αξία ο άσος.

FACTS

  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 αγώνες της ομάδας Χάμαρμπι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χάμαρμπι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.63 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Λεχ Πόζναν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χάμαρμπι έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
16/9/2020
Χάμαρμπι
Λεχ Πόζναν
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες