1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φλόρα Ταλίν - Ανόρθωση

Προϊστορία

4/11/2021 Φλόρα ΤαλίνΑνόρθωση 2 - 2
21/10/2021 ΑνόρθωσηΦλόρα Ταλίν 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 72,099 70.3%
X
€ 17,472 17.0%
2
€ 13,020 12.7%
Over
€ 16,134 48.8%
Under
€ 16,933 51.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

84 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 2023
Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό»

Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό»

Η Φλόρα Ταλίν φιλοξενεί την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στην προηγούμενη «στροφή» κι αναδείχθηκαν ισόπαλες.

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Πριν από δύο εβδομάδες ταξίδεψε στην Κύπρο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κι απέσπασε ισοπαλία 2-2 αν και βρέθηκε να χάνει με διαφορά δύο τερμάτων. Απείλησε πρώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πουργκ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Ντέλετιτς στο 25’. Πριν συνέλθει από το γκολ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από τον Πόποβιτς τρία λεπτά αργότερα με την άμυνά της να εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Έβγαλε αντίδραση και μπήκε ξανά στο ματς με κοντινή προβολή του Σάπινεν. Στην επανάληψη ο χρόνος κυλούσε κι έψαχνε την ισοφάριση. Τη βρήκε ξανά με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 80’. Στα τελευταία λεπτά άντεξε στην πίεση και κατόρθωσε να φύγει με την ισοπαλία στις αποσκευές της.

Με αυτόν τον τρόπο η Φλόρα Ταλίν έγραψε ιστορία καθώς πήρε τον πρώτο της βαθμό σε φάση ομίλων διοργάνωσης της UEFA. Παράλληλα σημείωσε και τα πρώτα της γκολ στο συγκεκριμένο στάδιο του θεσμού. Θα παλέψει και στα υπόλοιπα παιχνίδια για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην επιτυχία της. Τα δύο από τα τρία ματς της έως τώρα ολοκληρωθήκαν Under και No Goal. Στο πρωτάθλημα Εσθονίας νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τη Νάρβα Τρανς και παραμένει στη 2η θέση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιούργκεν Χεν τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε πολλές σκέψεις. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε την κούρασή μας. Εμείς την έχουμε κερδίσει παίζοντας σε πολλές διοργανώσεις και είναι σημαντικό. Το απολαμβάνουμε. Η βαθμολογία μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε για πιο ψηλά. Αν τελειώνει το ματς και είναι ισόπαλο εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά στα «πιτς» ο Αλίκου.



ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στην περασμένη αγωνιστική είχε μπροστά της μεγάλη ευκαιρία για νίκη αντιμετωπίζοντας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας τη Φλόρα Ταλίν. Προηγήθηκε με 2-0 και φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι αλλά τελικά περιορίστηκε σε ισοπαλία 2-2 «πληρώνοντας» τα αμυντικά κενά της. Μέσα σ’ ένα τρίλεπτο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έδειχνε να βάζει τις βάσεις για τη νίκη. Αρχικά στο 25’ άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ του Ντέλετιτς μέσα από την περιοχή. Στο 28’ διπλασίασε τα τέρματά της χάρη σε γκολ του Πόποβιτς. Χαλάρωσε και είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 38’ με τον Σάπινεν. Στην επανάληψη θέλησε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και τα κατάφερε μέχρι ένα σημείο. Στο 80’ το κέντρο της άμυνας «πιάστηκε» στον ύπνο και ήταν ξανά ο Σάπινεν εκείνος ο οποίος παραβίασε την εστία της διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Η Ανόρθωση δεν έκανε σεφτέ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Παρτιζάν και Γάνδη εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα. Η συγκομιδή του ενός βαθμού τη φέρνει στην τελευταία θέση του ομίλου. Τα δύο από τα τρία ματς της ήταν Under και No Goal. Για την κυπριακή λίγκα πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Ομόνοια και πήρε βαθμολογική ανάσα «σκαρφαλώνοντας» στην 8η θέση σε μία μέτρια σεζόν μέχρι στιγμής.

« Σίγουρα μετά το παιχνίδι με τη Φλόρα στο ΓΣΠ νιώσαμε απογοήτευση, προηγηθήκαμε 2-0 αλλά δεν κερδίσαμε. Έχουμε αύριο την ευκαιρία απέναντι σε μία καλή, ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αν δούμε και τις συνθήκες. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εύχομαι να είμαστε εμείς που θα γίνουμε οι πρώτοι που θα κερδίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά είναι και το χρηματικό ποσό. Δεν βρίσκεις τόσο εύκολα αυτά τα λεφτά. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είναι συνολικά που το βλέπουμε. Ήταν μάθημα για εμάς γιατί κερδίζαμε 2-0 και δεν τα καταφέραμε, ήταν μάθημα για εμάς. Οι συνθήκες δεν θα είναι ίδιες, η μπάλα θα τρέχει περισσότερο σε αυτό το γήπεδο. Ο καιρός είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο.» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο πορτιέρο Λόρια, ο μέσος Μπουσούλαντζιτς και ο φορ Λάφερτι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φλόρα Ταλίν ονειρεύεται την πρώτη νίκη ομάδας από την Εσθονία σε φάση ομίλων διοργάνωσης της UEFA. Στο πρώτο παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν ήταν καλύτερη, αλλά η ισοπαλία που απέσπασε της επέτρεψε να ελπίζει ότι είναι σε θέση να νικήσει τους Κύπριους. Οι τελευταίοι θα πάνε στο Ταλίν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Σίγουρα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήθελε να δει την ομάδα του να φεύγει με το «διπλό». Προκλητικές οι τιμές της επικράτησης της Ανόρθωσης και θα ποντάρουμε στο «διπλό» που αξίζει ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ανόρθωση έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.22 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ανόρθωση, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ανόρθωση έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Ανόρθωση 6 6 1 3 2 6:9
  4 Φλόρα Ταλίν 6 5 1 2 3 5:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +13.22% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.18% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες