Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φλόρα Ταλίν - Ράκοβ Τσεστόχοβα

Προϊστορία

18/7/2023 Φλόρα ΤαλίνΡάκοβ Τσεστόχοβα 0 - 3
11/7/2023 Ράκοβ ΤσεστόχοβαΦλόρα Ταλίν 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,072 7.8%
X
€ 49,258 21.2%
2
€ 164,813 71.0%
Over
€ 7,607 20.2%
Under
€ 30,003 79.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

134 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

10

5

Σουτ εκτός εστίας

4

35%

Κατοχή μπάλας

65%

0

Οφσάιντ

4

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

14

8

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 3204
Θεωρητικά είναι ανοιχτή η πρόκριση αλλά...

Θεωρητικά είναι ανοιχτή η πρόκριση αλλά...

Η Φλόρα Ταλίν υποδέχεται τη Ρακόβ Τσεστόχοβα σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελαφρύ προβάδισμα για τους Πολωνούς μετά την οριακή νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για την πρώτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Καραμπάγκ, ενώ όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Ρακόβ Τσεστόχοβα - Φλόρα Ταλίν 1-0

Το πρόγραμμα της πρώτης αναμέτρησης του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Πολωνία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Ρακόβ Τσεστόχοβα. Ο βασικός της στόχος ήταν να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και τα κατάφερε σε πολύ καλό βαθμό. Δεν μπόρεσε να φύγει έχοντας στις αποσκευές της ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η ήττα με 1-0 την αφήνει «ολοζώντανη» ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Λετονίας, εκεί όπου θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου της.

Δέχτηκε έντονη πίεση στην έναρξη του παιχνιδιού και υποχρεώθηκε να έχει παθητικό ρόλο και να αμύνεται μαζικά προκειμένου να υπερασπιστεί την εστία της. Ανησύχησε πραγματικά μόνο μία φορά και είναι αλήθεια ότι η αμυντική της γραμμή ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που υπήρχαν. Βέβαια δεν μπόρεσε να γίνει όσο απειλητική θα ήθελε, καθώς δεν δημιούργησε ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία μπροστά από την εστία των γηπεδούχων. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα, καθώς στο 54’ το σουτ του Κοτσέργκιν κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της για το 1-0. Δεν άλλαξε πλάνο και δικαιώθηκε, καθώς δεν κινδύνευσε ξανά σοβαρά και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Φλόρα Ταλίν διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για να προκριθεί εκείνη στη δεύτερη προκριματική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να φτάσει σε μία ιστορική έκπληξη. Το καλό για εκείνη είναι ότι δεν έδωσε παιχνίδι για το εγχώριο πρωτάθλημα το προηγούμενου Σαββατοκύριακο, καθώς προτιμήθηκε να αναβληθεί η αναμέτρησή της για να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στις ευρωπαϊκές «μάχες» της.

Αγωνιστικά Νέα: Λογικά προλαβαίνει ο μπακ Καλάστε. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Λούκα. Σίγουρα εκτός ο χαφ Κρέιντα και ο επιθετικός Ζενιόφ.

Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την πρωταθλήτρια Εσθονίας Φλόρα Ταλίν κι έπρεπε να επιβεβαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών τον χαρακτηρισμό του φαβορί ο οποίος της είχε δοθεί. Ναι μεν κατάφερε να επικρατήσει όμως το «φτωχό» 1-0 δεν της επιτρέπει σε καμία περίπτωση να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρη ενόψει του επαναληπτικού στο «σπίτι» των αντιπάλων της και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, με δεδομένο ότι στοχεύει αρκετά ψηλά φέτος.

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να κυριαρχήσει. Είχε την κατοχή κι έφτανε με ευκολία στα «καρέ» των φιλοξενούμενων, όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες που θα την έφερναν κοντά σ’ ένα γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάτησε περισσότερες από δέκα φορές στη μεγάλη περιοχή των Εσθονών, όμως έφτιαξε μόνο μία σοβαρή στιγμή. Την ίδια ώρα βέβαια δεν αγχώθηκε καθόλου στα μετόπισθεν. Ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και στο 54’ μετά από προσπάθεια του Γεμπόα, το σουτ του Κοτσέργκιν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Θα περίμενε κανείς να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ όμως δεν το έκανε και δεν πλησίασε σε δεύτερο τέρμα έως το φινάλε.

Η Ρακόβ Τσεστόχοβα πάντως δεν είχε την ευχέρεια να επικεντρωθεί στη ρεβάνς όπως οι αντίπαλοί της. Κι αυτό συνέβη διότι το Σάββατο αντιμετώπισε τη Λέγκια Βαρσοβίας για το Σούπερ Καπ Πολωνίας και ήθελε να προσθέσει ακόμα μία κούπα στην τροπαιοθήκη της. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο ενενηντάλεπτο και στην παράταση κι έπρεπε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί ηττήθηκε 6-5, με τον Ζαν Κάρλος να αποδεικνύεται μοιραίος χάνοντας το κρίσιμο πέναλτι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζει ξανά στον αμυντικό Κοβάσεβιτς και στον επιθετικό Λόπεθ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φλόρα Ταλίν παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική απ’ ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι στον πρώτο αγώνα με τη Ρακόβ Τσεστόχοβα και είναι αλήθεια ότι δυσκόλεψε τους Πολωνούς πολύ περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν. Ωστόσο η ήττα με 1-0 την υποχρεώνει να παίξει πιο επιθετικά στη ρεβάνς, καθώς δεν της αρκεί κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους στο ανοιχτό γήπεδο και θα πάμε στο «διπλό».

FACTS

  • Η ομάδα Ράκοβ Τσεστόχοβα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες