Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φλόρα Ταλίν - Γάνδη

16/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 809
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 945 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γάνδη - Φλόρα Ταλίν στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΓάνδηΦλόρα Ταλίν 1 - 0
16/9/2021 Φλόρα ΤαλίνΓάνδη 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,823 19.5%
X
€ 2,545 10.3%
2
€ 17,382 70.2%
Over
€ 2,632 69.7%
Under
€ 1,143 30.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 2666
Γράφει ιστορία η Φλόρα

Γράφει ιστορία η Φλόρα

Η Φλόρα Ταλίν υποδέχεται τη Γάνδη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Αποτελεί ξεκάθαρα μία ομάδα ευνοημένη από τη δημιουργία του Κόνφερενς Λιγκ. Κι αυτό συμβαίνει διότι κατορθώνει να μπει για πρώτη φορά σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Και πέρσι είχε φλερτάρει με το συγκεκριμένο επίτευγμα, όμως είχε αποκλειστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έχοντας κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Εσθονίας, μπήκε στη «μάχη» από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί έπαιξε με τη Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα και την απέκλεισε με δύο εύκολες νίκες (2-0, 3-0), εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα. Επόμενη αντίπαλος ήταν η Λέγκια Βαρσοβίας. Την κοίταξε στα μάτια και πάλεψε για την πρόκριση. Έχασε 2-1 δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα στην Πολωνία. Στον επαναληπτικό ηττήθηκε 1-0 και υποχρεώθηκε να μεταπηδήσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκεί η Φλόρα Ταλίν έπρεπε να κοντραριστεί με την Ομόνοια από την Κύπρο. Στο πρώτο ματς που έλαβε χώρα στη Λευκωσία, έχασε 1-0. Στη ρεβάνς στην Εσθονία χρειάστηκε να πετύχει ανατροπή για να κερδίσει 2-1 και να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση. Δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ στο έξτρα ημίωρο και οι δύο αντίπαλοι έπρεπε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί οι Κύπριοι ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν 5-4. Αυτός ο αποκλεισμός την έστειλε στο Κόνφερενς Λιγκ που είχε την τελευταία της ευκαιρία. Η Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία ήταν στα μέτρα της. Τη «λύγισε» πρώτα εντός έδρας με 4-2 και στον επαναληπτικό του Δουβλίνου με 1-0, γράφοντας μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της αλλά και στου ποδοσφαίρου της χώρας της Βαλτικής. Πλέον θα προσπαθήσει να το διασκεδάσει και να κάνει όσες «ζημιές» μπορεί, γνωρίζοντας ότι δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό. Παράλληλα είναι ιστορικό το γεγονός ότι δεν διαθέτει ούτε έναν ξένο ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιούργκεν Χεν τόνισε: «Αυτό που έχει αλλάξει δεν είναι η ρουτίνα μας αλλά ο όγκος των πληροφοριών που θα πρέπει να γίνουν κατανοητές από την ομάδα. Η Γάνδη διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί να είμαστε προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία ομάδα που θα βγει στο γήπεδο και μπορεί να μας ασκήσει τεράστια πίεση. Το αρχικό άγχος και ο ενθουσιασμός που είχαμε υποχώρησαν και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Ο μικρότερος δυνατός στόχος είναι να παίξουμε στο επίπεδό μας και όχι πιο χαμηλά από αυτό».

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο σέντερ μπακ Πιργκ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Καλάστε και ο επιθετικός Οτζάμα. Κανονικά διαθέσιμοι οι μέσοι Σέπικ και Μίλερ.



ΓΑΝΔΗ

Κατάφερε μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος Βελγίου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ξεκίνησε από εκεί την πορεία της και κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων. Το πρώτο «εμπόδιο» ήταν η Βαλερένγκα από τη Νορβηγία. Τη νίκησε 4-0 στο Βέλγιο και η ήττα (2-0) στον επαναληπτικό δεν της κόστισε. Ακολούθησαν οι συναντήσεις με τη Ρίγας Σκόλα από τη Λετονία. Θεωρητικά ήταν το ακλόνητο φαβορί. Το 2-2 του πρώτου αγώνα την άγχωσε. Έκανε αυτό που έπρεπε στη ρεβάνς και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης. Εκεί τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ράκοβ Τσεστόχοβα από την Πολωνία. Έχασε εκτός έδρας 1-0. Στηρίχτηκε στη δύναμη του «κάστρου» της στον επαναληπτικό και με «καθαρή» επικράτηση (3-0) εξασφάλισε την είσοδό της στους ομίλους.

Η Γάνδη η οποία στο παρελθόν έχει και συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το μεγάλο φαβορί του γκρουπ για να καταλάβει την πρώτη θέση. Θεωρητικά εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή, δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το στόχο της. Όσον αφορά την πορεία της στο πρωτάθλημα, αυτή δεν είναι καλή, με εξαίρεση τον θρίαμβο επί της Κλαμπ Μπριζ με 6-1. Την περασμένη Κυριακή έχασε από τη Σαρλερουά εντός έδρας (3-2) και υπάρχει έντονος προβληματισμός στο εσωτερικό της. Θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέσω Ευρώπης και μένει να φανεί αν θα το καταφέρει.

«Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι η πιο αδύναμη ομάδα. Είδα εικόνες από τους αγώνες που έδωσαν και προκρίθηκαν και ξέρω καλύτερα. Δέχονται πάντα λίγα γκολ. Αν χάσουν ποτέ στο πρωτάθλημα που συμβαίνει σπάνια, αυτό γίνεται μόνο μ’ ένα γκολ. Αν κοιτάξετε τις προηγούμενες ευρωπαϊκές μας εμφανίσεις με εξαίρεση την περσινή, το χρωστάμε στον εαυτό μας να προχωρήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Οι άνθρωποι στο Βέλγιο συχνά ξεχνούν ότι το επίπεδο στις άλλες χώρες ανεβαίνει συνεχώς. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Φλόρα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Χέιν Βανχάεζεμπρουκ.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο κεντρικός μέσος, αρχηγός και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Οντζίτζα-Οφόε. Απόντες επίσης ο μέσος Χουλσάγκερ και οι επιθετικοί Μαλέντε και Μπρούνο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ταξίδι στην Εσθονία περιλαμβάνει η πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ για την έμπειρη Γάνδη. Εκεί θα αντιμετωπίσει την τοπική Φλόρα η οποία είναι πρωτάρα σε ομίλους διεθνούς διοργάνωσης και γράφει ιστορία καθώς καμία άλλη ομάδα από τη χώρα δεν έχει φτάσει σε αντίστοιχο επίτευγμα. Η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι τεράστια και τα πάντα αναμένεται να κριθούν από τις ορέξεις των Βέλγων. Εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα συναντήσουν προβλήματα, παρά το δεδομένο ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Θα πάμε με το «διπλό» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 8.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 8.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Γάνδη 6 13 4 1 1 6:2
  4 Φλόρα Ταλίν 6 5 1 2 3 5:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Γάνδη
Φλόρα Ταλίν
1 - 0
16/9/2021
Φλόρα Ταλίν
Γάνδη
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mixosfor6969, με το υψηλότερο yield +19.88% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες