1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γάνδη - Φλόρα Ταλίν

Προϊστορία

9/12/2021 ΓάνδηΦλόρα Ταλίν 1 - 0
16/9/2021 Φλόρα ΤαλίνΓάνδη 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 34,081 63.4%
X
€ 14,673 27.3%
2
€ 4,996 9.3%
Over
€ 2,043 58.0%
Under
€ 1,477 42.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ghelamco Arena
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 7421
Ψάχνει έκπληξη επικών διαστάσεων η Φλόρα

Ψάχνει έκπληξη επικών διαστάσεων η Φλόρα

Η Γάνδη υποδέχεται τη Φλόρα Ταλίν στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Κύπρο από την Ανόρθωση, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Παρτιζάν.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται απευθείας στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Όσες τερματίσουν δεύτερες θα παίξουν με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι τα εξής. 1 Τα μεταξύ τους ματς. 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς. 4. Διαφορά τερμάτων. 5. Καλύτερη επίθεση. 6. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. 7. Περισσότερες νίκες. 8. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες. 9. Fair Play, 10. Βαθμολογία UEFA.

ΓΑΝΔΗ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Κύπρο ούτως ώστε να δοκιμαστεί στη Λευκωσία από την Ανόρθωση. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε 1-0. Απείλησε πρώτη με σουτ του Μπρούνο έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο άουτ στο 17’. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με μία αδιανόητη έμπνευση περίπου πέντε μέτρα κάτω από τη μεσαία γραμμή, αιφνιδίασε τους πάντες και με σουτ ακριβείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αντέδρασε κι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έγινε πιο επιθετική και πίεσε. Δημιούργησε δύο σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο έμοιαζε να χάνει την πίστη της για την ανατροπή. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Γάνδη υπέστη την πρώτη της ήττα στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ. Δεν της κόστισε καθόλου όμως, από τη στιγμή που είχε χάσει και η Παρτιζάν από τη Φλόρα Ταλίν. Έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς κι έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την κορυφή του γκρουπ, περιμένοντας πια να μάθει την αντίπαλό της στη φάση των «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης. Και τα πέντε ματς της στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Under. Για τη Γιούπιλερ Λιγκ πέρασε νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Λέουβεν και μπήκε στην εξάδα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χέιν Βανχάεζεμπρουκ υποστήριξε: «Δεν πρόκειται να παίξουμε με τη δεύτερη ομάδα μας γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ώρα να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Τα τελευταία χρόνια η Γάνδη είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σε βαθμούς στην Ευρώπη και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Για το σύλλογο και για το βελγικό ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός Οκούμου, ο μέσος κι αρχηγός Κουμς και ο επίσης χαφ Χουλσάγκερ.



ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Έψαχνε μία μεγάλη έκπληξη πριν από δύο εβδομάδες αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη σαφώς πιο ποιοτική Παρτιζάν. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 1-0. Φάνηκε να πατάει καλύτερα από τους αντιπάλους της στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Αρχικά απείλησε με τον Μίλερ στο 29’, με το μεσοεπιθετικό της να σπαταλά μία καλή ευκαιρία. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 44’ δεν έκανε το ίδιο λάθος και με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Σέρβων για το 1-0. Στην επανάληψη όπως αναμενόταν αμύνθηκε μαζικά για να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Χρειάστηκαν ορισμένες πολύ μεγάλες επεμβάσεις του γκολκίπερ Ίγκονεν για να κρατηθεί το μηδέν. Ο χρόνος κυλούσε κι άντεχε αποκτώντας πλέον και ψυχολογία. Ανησύχησε για τελευταία φορά στο 77’ και γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της τη σπουδαία επικράτησή της.

Η Φλόρα Ταλίν γράφει τη μία χρυσή σελίδα της ιστορίας της μετά την άλλη. Έχει γίνει η πρώτη ομάδα από την Εσθονία που συμμετέχει σε φάση ομίλων διοργάνωσης της UEFA. Παράλληλα αποτελεί τον πρώτο σύλλογο που κέρδισε αγώνα σε γκρουπ. Και μέσα σ’ όλα αυτά η συγκομιδή των 5 βαθμών της δίνει μαθηματικές ελπίδες ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση κι απέχει δύο πόντους από τη 2η Παρτιζάν. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβάντια Ταλίν στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής κι έχασε τον τίτλο.

«Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσεις μία απώλεια είναι να παίξεις το αμέσως επόμενο παιχνίδι που έχεις μπροστά σου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία νέα αντίπαλο κι έχουμε μπροστά μας καινούριους στόχους. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας στο υψηλό επίπεδο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Χεν.

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα αφορά τον επιθετικό Σάπινεν ο οποίος είναι αμφίβολος.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η απρόσμενη νίκη της Φλόρα Ταλίν επί της Παρτιζάν της έδωσε μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Φυσικά το έργο της είναι πολύ δύσκολο στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη, όμως στα θετικά για τους Εσθονούς οι οποίοι έχουν ήδη γράψει ιστορία, είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Βέβαια η Φλόρα χρειάζεται να νικήσει η ίδια και να νικήσει η Ανόρθωση με ίδια διαφορά τερμάτων για να προκριθεί σε ισοβαθμία. Βέβαια όσο ζει ελπίζει και δεν έχει να χάσει τίποτα. Συμπαθητικό το αμφίσκορο και θα το στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γάνδη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Γάνδη 6 13 4 1 1 6:2
  4 Φλόρα Ταλίν 6 5 1 2 3 5:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Γάνδη
Φλόρα Ταλίν
1 - 0
16/9/2021
Φλόρα Ταλίν
Γάνδη
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostasa με το υψηλότερο yield +0.41% έπαιξε: 1
  • » Ο evangelosg, με το υψηλότερο yield +1.80% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο kostasa, με το υψηλότερο yield +3.70% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες