5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φίτεσε - ΝΣ Μούρα

Προϊστορία

9/12/2021 ΦίτεσεΝΣ Μούρα 3 - 1
16/9/2021 ΝΣ ΜούραΦίτεσε 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 137,338 96.7%
X
€ 3,012 2.1%
2
€ 1,705 1.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gelredome
  • Χωρητικότητα: 25000
Νίκη με πολλά γκολ θέλει η Φίτεσε

Νίκη με πολλά γκολ θέλει η Φίτεσε

Η Φίτεσε υποδέχεται την αποκλεισμένη Μούρα στο Άρνχεμ και θέλει νίκη με πολλά γκολ στη μάχη που δίνει με την Τότεναμ για την πρόκριση στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δεύτερες θα παίξουν με τους 3ους του Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνες πλει-οφ για να συμπληρώσουν το «παζλ» των 16, ενώ οι τρίτες θα παίξουν με τους 2ους του Κόνφερενς Λιγκ για τους «16» της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

* Χωρίς κόσμο ως μέτρο πρόσληψης κατά του κορωνοϊού

* Η Φίτεσε θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Τότεναμ για να τερματίσει 2η. Σε περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο ομάδες, όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων, με την Φίτεσε να είναι στο -2 (+3 η Τότεναμ, +1 η Φίτεσε). Αδιάφορη βαθμολογικά η Μούρα.

ΦΙΤΕΣΕ

Με γκολ στο 90’ ισοφάρισε σε 3-3 την Ρεν στη Βρετάνη και σε συνδυασμό με την ήττα-σοκ της Τότεναμ στην Σλοβενία, την έπιασε στην 2η θέση και είναι ολοζώντανη για την πρόκριση. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (9’, 39’), μείωσε με τον Χούισμαν στο 43’ αλλά δέχτηκε τρίτο στο 69’ και όλα έδειχναν τελειωμένα. Δεν τα παράτησε όμως, μείωσε στο 75’ με τον Μπουιτίνικ και ισοφάρισε στο 90’ με τον Οπέντα, φεύγοντας με πολύτιμο βαθμό από την Γαλλία.

Στο πρωτάθλημα ήταν καταιγιστική απέναντι στην φορμαρισμένη Καμπούρ, διαλύοντας την με 6-1 εκτός έδρας. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) και έπιασε την Ουτρέχτη στην 4η θέση.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Λετσχ δήλωσε: «Νιώθουμε ότι κάτι ιδιαίτερο μπορεί να συμβεί. Αυτό το συναίσθημα μεγαλώνει όλο και περισσότερο όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα. Φυσικά έχουμε παίξει πολύ μεγαλύτερα παιχνίδια, τόσο φέτος όσο και πέρσι όπως για παράδειγμα τον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε ήδη σπάσει αρκετά ρεκόρ αλλά θα ήταν σπουδαίο να πετύχουμε ξανά κάτι ιδιαίτερο. Ξέρουμε περί τίνος πρόκειται». Θα κυνηγήσει νίκη με όσα περισσότερα γκολ γίνεται ώστε να προσπαθήσει καλύψει και τη διαφορά τερμάτων (στο -2) σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Τότεναμ. Το θέμα πάντως είναι ότι ο αγώνας των Λονδρέζων με την Ρεν, στο άλλο ματς του ομίλου, αναβλήθηκε λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού κι έτσι θα διεξαχθεί σε άλλη μέρα. Αυτό δίνει το αβαντάζ στην αντίπαλο της που θα ξέρει από πριν τι σκορ θα χρειάζεται για να προκριθεί.

Αγωνιστικά Νέα: Σχεδόν πλήρης. Εξέτισαν ο κάπτεν/στόπερ Ντόκι και ο βασικός γκολκίπερ Σούμπερτ. Προπονήθηκε και είναι κανονικά διαθέσιμος ο βασικός μέσος Μπερό. Από την άλλη, συνεχίζουν εκτός ο αναπληρωματικός φορ Ντάρφαλου και ο 20χρονος γκολκίπερ Ρείζινγκερ, απουσίες που δεν επηρεάζουν.

ΜΟΥΡΑ

Έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της, νικώντας με 2-1 την Τότεναμ στο Μάριμπορ και τρέλανε όλη την Ευρώπη. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε στο 11’ με τον Χόρβατ και στη συνέχεια αμύνθηκε αποτελεσματικά. Κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 32’ και δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να καταγράψει σουτ στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο. Πιέστηκε περισσότερο στο δεύτερο μέρος, δέχτηκε την ισοφάριση στο 72’ αλλά στη συνέχεια άντεξε και στις καθυστερήσεις «χτύπησε» στην κόντρα με τον Μαρόσα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο, δεν ελπίζει πάντως για την πρόκριση, όντας στο -4 από 2η και 3η θέση.

Η νίκη επί της Τότεναμ της έδωσε… φτερά και ακολούθησαν δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες με Μάριμπορ (3-1) και Ταμπόρ (1-0) για το πρωτάθλημα. Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, έπιασε την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στην 3η θέση αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Κόπερ, όπου με νίκη μπορεί να μπει στο κόλπο για τον τίτλο.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε καλά την ευρωπαϊκή μας πορεία. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε ότι διαθέτουμε αρκετή ποιότητα», δήλωσε ο τεχνικός της Σμιούτζα, ο οποίος ακούγεται για τον πάγκο της Λουντογκόρετς.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο βασικός γκολκίπερ Ομπράνοτιβτς, ο βασικός στόπερ Γκόρεντς και ο ενίοτε αναπληρωματικός εξτρέμ Σκόφλεκ. Μακροχρόνια εκτός ο στόπερ Μάχμιτς και ο μέσος Μπρκιτς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φίτεσε έμεινε ζωντανή για την πρόκριση μετά το θαύμα της Μούρα επί της Τότεναμ και για να ελπίζει θέλει νίκη με πολλά γκολ στο σημερινό. Την έκαναν και με το παραπάνω τη… μαγκιά τους οι Σλοβένοι, οι οποίοι δεν έχουν μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση και πηγαίνουν με δύο σημαντικές απουσίες στην Ολλανδία. Έχουν ανάγκη νίκη με πολλά γκολ οι γηπεδούχοι, αφού η πρόκριση με την Τότεναμ ενδέχεται να κριθεί στη διαφορά τερμάτων (βρίσκεται στο -2). Θα πάμε με το 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα ΝΣ Μούρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Φίτεσε 6 10 3 1 2 12:9
  4 ΝΣ Μούρα 6 3 1 0 5 5:14
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Φίτεσε
ΝΣ Μούρα
3 - 1
16/9/2021
ΝΣ Μούρα
Φίτεσε
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Refpatra, με το υψηλότερο yield +5.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες