Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φιορεντίνα - Τσιταντέλα

3/12/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 687

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 21' Benassi Marco
  2. 27' Venuti Lorenzo

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 53' Benassi Marco

      Προϊστορία

      3/12/2019 ΦιορεντίναΤσιταντέλα 2 - 0
      21/8/2011 ΦιορεντίναΤσιταντέλα 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 648,994 96.2%
      X
      € 10,574 1.6%
      2
      € 15,117 2.2%
      Over
      € 19,992 54.5%
      Under
      € 16,724 45.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      78 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Artemio Franchi
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 43147
      Έχει ανάγκη μία καλή εμφάνιση η Φιορεντίνα

      Έχει ανάγκη μία καλή εμφάνιση η Φιορεντίνα

      Η Φιορεντίνα η οποία φαίνεται ότι περνάει μία αγωνιστική κρίση υποδέχεται την αξιόλογη φέτος Τσιταντέλα.

      * Νοκ άουτ αγώνας για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

      * Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους «16» την Αταλάντα.

      ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

      Έδωσε δύο συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στις δύο από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας και κατάφερε να ηττηθεί σε αμφότερα. Μετά την κακή εμφάνιση της στην έδρα της Βερόνα (1-0) ακολούθησε η ακόμα πιο αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Λέτσε (0-1), που αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση προς το πρόσωπο του Βιτσέντζο Μοντέλα. Είχε βέβαια την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο παιχνίδι, ήταν όμως αναποτελεσματική και στο 49' δέχθηκε το γκολ από κοντινή κεφαλιά του Λα Μάντια.

      Η διοίκηση μπορεί να συνεχίζει να στηρίζει τον Μοντέλα, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει παρουσιάσει ελάχιστα αξιόλογα πράγματα στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας. Πέρσι δικαιολογείται καθώς ανέλαβε στη μέση της σεζόν, αν και δεν επέφερε καμία βελτίωση, φέτος όμως με ένα πιο αξιόλογο ρόστερ η εικόνα της ομάδας είναι και πάλι μέτρια.

      Με 16 βαθμούς βρίσκεται στο -9 από την πρώτη εξάδα, με τη ζώνη του υποβιβασμού να απέχει μόλις έξι πόντους. Στον προηγούμενο γύρο ζορίστηκε αρκετά απέναντι στη Μόντσα, βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 80', στη συνέχεια όμως πέτυχε τρία τέρματα και έφτασε στη νίκη.

      «Έχουμε αρκετό θυμό μέσα μας και θέλουμε ξεκάθαρα να πάρουμε την πρόκριση. Η Τσιταντέλα πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο, οπότε δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες και αυτοί που θα αγωνιστούν πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη», σχολίασε ο κόουτς Μοντέλα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο στόπερ Πετσέλα (12/1), ο φορ Μπόατενγκ (10/1) και οι εξτρέμ Ριμπερί (11/2) και Κιέζα (12/2).

      ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

      Ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κροτόνε και έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην 2η θέση της Σέριε Β'. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 47', στο 85' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα το οποίο και φρόντισε να το εκμεταλλευτεί άμεσα. Δύο λεπτά μετά συγκεκριμένα ο Λούπι ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι νωρίτερα ισοφάρισε δίνοντας ένα σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

      Παρέμεινε έτσι αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (2-4-0) και με 22 βαθμούς βρίσκεται στο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που ισοβαθμούν στην 2η θέση. Θετική η πορεία της μέχρι στιγμής, πέρσι έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο από τη Βερόνα, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και φέτος αν θέλει να φτάσει ως το τέλος.

      Στον προηγούμενο γύρο σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κατάφερε και πήρε την πρόκριση απέναντι στην Κάρπι επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας (2-2), η ίδια όμως ισοφάρισε στο τέλος της παράτασης και στη συνέχεια ευστόχησε σε όλες τις εκτελέσεις πέναλτι που επιχείρησε.

      «Από τώρα μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αν θες να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Ο αγώνας απέναντι στη Φιορεντίνα θα είναι μία σημαντική εμπειρία και αν καταφέρουμε να πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι μοναδικό», επισήμανε ο κόουτς Βεντουράτο.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι φορ Βριόνι (4/0) και Ντε Μάρκι (8/0).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Στην κατάσταση που είναι η Φιορεντίνα προφανώς και δεν αξίζει ο άσος σε αυτές τις αποδόσεις. Προφανώς και υπερέχει της αντιπάλου της ακόμα και με τις απουσίες που έχει αλλά και πάλι δεν θα εμπιστευθούμε σε αυτό το σημείο την ομάδα του Μοντέλα. Η λογική λέει πως οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν πρώτα να αμυνθούν, το under θα αποτελούσε μία επιλογή με ρίσκο, ωστόσο θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Τσιταντέλα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.65 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Τσιταντέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες