2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φερεντσβάρος - Κι Κλάκσβικ

Προϊστορία

19/7/2023 ΦερεντσβάροςΚι Κλάκσβικ 0 - 3
11/7/2023 Κι ΚλάκσβικΦερεντσβάρος 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 271,195 64.8%
X
€ 31,425 7.5%
2
€ 115,615 27.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

144 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

7

10

Σουτ εκτός εστίας

1

66%

Κατοχή μπάλας

34%

4

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

3

11

Φάουλ

7

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Groupama Arena
  • Χωρητικότητα: 23700
  • Θεατές: 18187
Οι Ούγγροι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο

Οι Ούγγροι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο

Η Φερεντσβάρος φιλοξενεί την Κι Κλάσβικ σε αγώνα ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα θεωρητικά είναι «ανοιχτά» μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για την πρώτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Χάκεν, ενώ όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Κι Κλάσβικ - Φερεντσβάρος 0-0

Την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκε να μεταβεί στα Νησιά Φερόε ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια της χώρας Κι Κλάκσβικ κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί που απόλυτα δικαιολογημένα της είχε δοθεί μετά την κλήρωση του ζευγαριού. Δεν τα κατάφερε και «κόλλησε» στο 0-0, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει στη ρεβάνς της Ουγγαρίας να αποδείξει την ανωτερότητά της, να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και να τσεκάρει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση.

Μπήκε δυνατά θέλοντας να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Απείλησε πρώτη με κεφαλιά έπειτα από στατική φάση αλλά στη συνέχεια είδε τους γηπεδούχους να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να την απειλούν κυρίως μέσω δυνατών εκτελέσεων πλαγίου άουτ. Σε μία τέτοια φάση η δεύτερη κεφαλιά κατέληξε στο δοκάρι της και γλίτωσε τα χειρότερα, όμως είχε ήδη αντιληφθεί ότι έπρεπε να είναι προσεκτική. Στην επανάληψη οι καλές στιγμές δεν ήταν πολλές μπροστά στις δύο εστίες. Ο χρόνος κυλούσε και ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε διάθεση για ρίσκο και το βασικό μέλημά τους ήταν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Αυτό συνέβη έως και το φινάλε.

Η Φερεντσβάρος μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι όμως από τη στιγμή που απέφυγε την ήττα, πλέον θα κριθούν τα πάντα από τις δικές της ορέξεις στη Βουδαπέστη. Το σύνολο του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ είναι ανώτερο ποιοτικά και μπροστά στο φανατικό κοινό του, θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να το αποδείξει και να πετύχει το αυτονόητο, δηλαδή να προκριθεί στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Υπάρχουν ξανά απουσίες. Εκτός ο μπακ Γουίνγκο, ο αμυντικός χαφ Μπέσιτς, ο εξτρέμ Ενγκουέν και ο επιθετικός Πέσιτς.

Το πρόγραμμα της πρώτης αναμέτρησης του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ την έφερε αντιμέτωπη με τη Φερεντσβάρος εντός έδρας κι αναζητούσε μία σημαντική υπέρβαση κι ένα θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη, μεταφέροντας στις αποσκευές της και ρεαλιστικές ελπίδες για να πάρει εκείνη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στάθηκε πάρα πολύ καλά και κοίταξε στα μάτια τους Μαγυάρους. Το τελικό 0-0 δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί θετικό, όμως σε καμία περίπτωση και αρνητικό αποτέλεσμα.

Έμοιαζε κάπως φοβισμένη στα πρώτα λεπτά κι ανησύχησε μία φορά. Σιγά-σιγά πάντως ανέβασε την απόδοσή της κι άρχισε να φτάνει με αξιώσεις στα «καρέ» των φιλοξενούμενων. Στάθηκε άτυχη στο 43’, καθώς ο προωθημένος Φόρεν πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των αντιπάλων της. Είχε πιστέψει και δικαίως ότι θα μπορούσε να κάνει τη «ζημιά». Στην επανάληψη βέβαια δεν μπόρεσε να φτιάξει αρκετές σημαντικές στιγμές μπροστά στην εστία των Ούγγρων, ενώ αισθάνθηκε και πίεση σε κάποιες φάσεις. Τίποτα δεν άλλαξε πάντως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Με αυτόν τον τρόπο η Κι Κλάκσβικ κατόρθωσε να παραμείνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, αν και δυστυχώς για εκείνη πλέον δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που θα την βόλευε, καθώς θα μπορούσε να παίξει για δύο αποτελέσματα στον επαναληπτικό. Βέβαια είναι αλήθεια ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά και για να κάνει την έκπληξη, θα χρειαστεί ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο σέντερ μπακ Σαερό. Αντίθετα εκτός έμειναν ο τερματοφύλακας Πέτερσεν και ο επιθετικός Κλέτσκαρντ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν ενθουσίασε η Φερεντσβάρος στον πρώτο αγώνα με την Κι Κλάκσβικ στα Νησιά Φερόε κι έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους της, καθώς πλέον δικαιούνται κι εκείνοι να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια τα πάντα θα κριθούν από τις ορέξεις των πρωταθλητών Ουγγαρίας. Διαθέτουν σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ από τους φιλοξενούμενους και φαντάζει σχεδόν απίθανο να μην πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Περιμένουμε καλή εμφάνιση από τους παίκτες του κόουτς Τσερτσέσοφ και θα ποντάρουμε τον «άσο» από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Κι Κλάκσβικ νίκησε στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 11.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κι Κλάκσβικ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 8.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Φερεντσβάρος - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Φερεντσβάρος
Ντεμπρετσένι
28/4/2024
ΜΤΚ Βουδαπέστης
Φερεντσβάρος
1 - 2
24/4/2024
Νιρεγκχάζα Σπάρτακους
Φερεντσβάρος
1 - 2
20/4/2024
Φερεντσβάρος
Κισβάρντα
0 - 0
14/4/2024
Ζαλαεγκερζέγκ
Φερεντσβάρος
2 - 3
10/4/2024
Φερεντσβάρος
Ντιοσγκιόρι
2 - 1
7/4/2024
Φερεντσβάρος
Πακς
1 - 0
3/4/2024
Ντιοσγκιόρι
Φερεντσβάρος
0 - 2
31/3/2024
Μεζοκοβέζντι Ζόρι
Φερεντσβάρος
0 - 3
17/3/2024
Φερεντσβάρος
Πούσκας Ακαντέμια
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Anarxos με το υψηλότερο yield +1.60% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο Anarxos, με το υψηλότερο yield +8.75% στο σημείο Ημ.2 έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες