9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φέγενορντ - Παρτιζάν

Προϊστορία

17/3/2022 ΦέγενορντΠαρτιζάν 3 - 1
10/3/2022 ΠαρτιζάνΦέγενορντ 2 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 208,858 67.5%
X
€ 75,293 24.3%
2
€ 25,464 8.2%
Over
€ 9,215 40.1%
Under
€ 13,772 59.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 44298
Τυπική διαδικασία

Τυπική διαδικασία

Η Φέγενορντ υποδέχεται την Παρτιζάν για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Δεύτερο ματς για τη φάση των 16 του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Α' Παιχνίδι: Παρτιζάν-Φέγενορντ 2-5

ΦΕΓΕΝΕΡΟΝΤ

Έκανε επίδειξη δύναμης στο πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, πήρε τη νίκη με 5-2 και στην ουσία βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 13’, είχε όμως απάντηση και επτά λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Τόορνστρα έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης βέβαια είδε την Παρτιζάν να παίρνει και πάλι το προβάδισμα όμως στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακή και με κινητήριο μοχλό τον Σινιστέρα πέτυχε τέσσερα τέρματα μέσα σε 25 λεπτά (52’,64’,71’,77’) και πήρε μία εμφατική νίκη.

Την Κυριακή μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρωτάθλημα αλλά έκαμψε με ανατροπή την αντίσταση της Τσβόλε εκτός έδρας και εδραιώθηκε στην 3η θέση. Μπορεί να είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος αλλά σε μία από τις λίγες στιγμές που απειλήθηκε έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη πίεσε και πάλι, βρήκε την ισοφάριση με ένα μάλλον τυχερό γκολ του Σινιστέρα στο 67’ και δέκα λεπτά μετά με ένα ωραίο τελείωμα του Ντέσερς.

Εκμεταλλεύτηκε έτσι την ήττα της Άλκμααρ και αύξησε τη διαφορά της από την 4η θέση στους τέσσερις βαθμούς. Δύσκολα θα φτάσει Αϊντχόφεν και Άγιαξ αλλά δίκαια βρίσκεται τρίτη. Φρόντισε με το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι να «τελειώσει» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση και να είναι ήδη στα προημιτελικά.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Σλοτ έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και δεν θα κάτσει στον πάγκο. Στη θέση του θα βρεθεί ο βοηθός του Πούσιτς. Εκτός και ο βασικός τερματοφύλακας Μπέιλοου.



ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Μπορεί το ξεκίνημα της στο παιχνίδι με τη Φέγενορντ να ήταν καλό όμως στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε και γνώρισε την με 5-2. Προηγήθηκε με ένα ωραίο σουτ του Νάτχο στο 13’ όμως επτά λεπτά μετά δέχθηκε την ισοφάριση. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 21’ για να πάρει και πάλι το προβάδισμα και τελικά τα κατάφερε στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης με τον Γιόβιτς αλλά η συνέχεια ήταν «καταστροφική» για την ίδια. Μέσα σε ένα εικοσάλεπτο (52’-72’) δέχτηκε τέσσερα τέρματα και στην ουσία πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός διοργάνωσης.

Την Κυριακή μάλιστα, ίσως επηρεασμένη και από την κούραση, ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Nαπρέντακ. Είχε την υπεροχή, ευκαιρίες και δοκάρι αλλά θα μπορούσε ακόμα να χάσει και το παιχνίδι αν και απειλήθηκε ελάχιστα.

Αυτό ήταν μία ένα στραβοπάτημα «ολκής», μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Είδε τον Ερυθρό Αστέρα να την πιάνει στην πρώτη θέση, υστερεί πλέον στην ισοβαθμία με την αντίπαλο της και η υπόθεση τίτλος δεν είναι στο χέρι της. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ράντνικ, η εντός με την Μπάτσκα Τόπολα και η εκτός με την Τσουκαρίτσκι. Το Κόνφερενς πλέον περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς είναι απίθανο να κάνει κάποια ανατροπή.

«Μιλάω ρεαλιστικά και δεν λέω αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Αν μιλήσω σαν φίλαθλος και όχι σαν προπονητής θα πω ότι είναι δύσκολο να σκοράρουμε τρία γκολ στο πρώτο μέρος και να ελπίζουμε στη συνέχεια», σχολίασε ο κόουτς Στανόγεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο φορ Ρικάρντο Γκόμεζ που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο. Αντίθετα συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο στόπερ Βούγιατσιτς, εκτός οι μέσοις Φέισα και Πάντιτς και ο μπακ Ομπράντοβιτς.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φέγενορντ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, απλά τα τυπικά χρειάζεται να κάνει για να «σφραγίσει» την πρόκριση της. Περισσότερο θα έχει το μυαλό της στο παιχνίδι με τον Άγιαξ την Κυριακή. Από την άλλη η Παρτιζάν έρχεται απογοητευμένη μετά την «γκέλα» της στο πρωτάθλημα, λογικά πρέπει να επιτεθεί αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει κάτι. Την περιμέναμε πιο σφιχτή αμυντικά στο πρώτο μέρος, πλέον δεν έχουμε απαιτήσεις και θα πάμε με το over.

FACTS

  • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φέγενορντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/3/2022
Φέγενορντ
Παρτιζάν
3 - 1
10/3/2022
Παρτιζάν
Φέγενορντ
2 - 5

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο manconha, με το υψηλότερο yield +25.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.51% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες