3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Μπενφίκα

21/2/2021 22:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 599
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1177 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Μπενφίκα στις 22/4/2024

Προϊστορία

22/4/2024 ΦαρένσεΜπενφίκα 1 - 3
8/12/2023 ΜπενφίκαΦαρένσε 1 - 1
10/7/2021 ΜπενφίκαΦαρένσε 3 - 2
21/2/2021 ΦαρένσεΜπενφίκα 0 - 0
4/10/2020 ΜπενφίκαΦαρένσε 3 - 2
26/8/2020 ΜπενφίκαΦαρένσε 5 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,800 18.7%
X
€ 10,365 8.9%
2
€ 84,573 72.4%
Over
€ 2,462 68.8%
Under
€ 1,116 31.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 22:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

76 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Jorge Costa

88 Lica

96  Pedro Stojiljkovic Nikola Αλλαγή 91'

23 Ryan Gauld

13  Bura Fabricio Isidoro Αλλαγή 83'

47 Jonathan Lucca

10  Madi Queta Djalma Αλλαγή 70'

92 Fabio Nunes

95 Eduardo Mancha

25 Andre Pinto

5 Amine Oudrhiri Idrissi

12 Rafael Defendi

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Sao Luis
  • Χωρητικότητα: 15000
Αναζητούν παρηγοριά οι «αετοί»

Αναζητούν παρηγοριά οι «αετοί»

Η Φαρένσε υποδέχεται την Μπενφίκα για την 20η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία σε εξ αναβολής παιχνίδι μεσοβδόμαδα στο «σπίτι» της Γκιμαράες, ενώ οι φιλοξενούμενοι «γκέλαραν» στην έδρα της Μορεϊρένσε και στη συνέχεια αναδείχτηκαν ισόπαλοι στον αγώνα τους με την Άρσεναλ στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΑΡΕΝΣΕ

Μεσοβδόμαδα αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην πόλη Γκιμαράες προκειμένου να δοκιμαστεί στην έδρα της τοπικής Βιτόρια σε εξ αναβολής παιχνίδι που δεν είχε διεξαχθεί στις αρχές Ιανουάριου εξαιτίας κακών καιρικών συνθηκών. Μπόρεσε να φύγει με ψηλά το κεφάλι αποσπώντας μία πολύτιμη ισοπαλία (2-2). Έμοιαζε νωθρή στο ξεκίνημα του αγώνα και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν ανοίγοντας το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Πεπελού. Απάντησε επτά λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκολντ, όμως στο 36’ οι αντίπαλοί της πήραν ξανά το προβάδισμα με όμορφο σουτ του Έντουαρντς. Πήγε πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα στην επανάληψη. Πιο συγκεκριμένα στο 60’ ο Πίντο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν μπορούσε να φανεί απειλητική, όμως στο 79’ ο Στογιλίκοβιτς μετά από εκτέλεση πλαγίου, βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με ψύχραιμη κεφαλιά της επέτρεψε να μην ηττηθεί σ’ ένα δύσκολο γήπεδο.

Η Φαρένσε βγάζει αντίδραση μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζόρζε Κόστα και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Οι νεοφώτιστοι έχουν μαζέψει 17 βαθμούς και παραμένουν στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση, όμως είναι αισιόδοξοι ότι θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και την άμεση επιστροφή στη Λίγκα Προ. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα, ενώ τρία από αυτά και Over.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ζόρζε Κόστα επισήμανε: «Μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν κόντρα στην Γκιμαράες ο βαθμός που πήραμε ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Θα λειτουργήσει ευεργετικά για την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και την αυτοπεποίθησή μας. Δεν σταματάμε ποτέ να πιστεύουμε. Από τη μέρα που ήρθα είπα ότι ήταν περίεργο να βλέπει κανείς τη Φαρένσε με τους παίκτες που έχει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Είμαι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές μου και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να φτάσουμε πολύ πιο ψηλά».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στον αγώνα με την Γκιμαράες και θα απουσιάσει ο δεξιός μπακ Άλεξ Πίντο (14/0). Το άσχημο είναι ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο επίσης δεξιός μπακ Τόμας Ταβάρες (4/0) ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα κι έτσι θα γίνει αλχημεία για να καλυφθεί η θέση. Θα λείψουν ο στόπερ Μάρτινς (6/1), ο μέσος Μπιλέλ (8/1) και ο φορ Αλβαρίνιο (2/0). Δεν έχει παίξει ούτε μία φορά ο εξτρέμ Τζάλμα Κάμπος (0/0).



ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ως τυπικά γηπεδούχος. Η ισοπαλία (1-1) άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η εικόνα της ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά ούτε μία φορά, ενώ στο 19’ σώθηκε όταν ο Ομπαμεγιάνγκ κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία. Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τους «αετούς» οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι και ο Πίζι το μετέτρεψε σε γκολ στο 55’. Δεν χάρηκε για πολύ, μια και δύο λεπτά αργότερα ο Σακά ισοφάρισε από κοντά. Έπαιξε αρκετά καλά στη συνέχεια και είχε δύο καλές στιγμές, όμως οι προσπάθειες του Ράφα Σίβλα και του Έβερτον δεν κατέληξαν στο βάθος της εστίας των «κανονιέρηδων». Καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να ρισκάρει και η μοιρασιά ήρθε φυσιολογικά.

Όσον αφορά την πορεία της Μπενφίκα στην Πριμέιρα Λίγκα, η παρουσία της μέχρι τώρα κρίνεται απογοητευτική και κατώτερη των περιστάσεων, με τους «αετούς» να έχουν επί της ουσίας χάσει από πολύ νωρίς τη «μάχη» του τίτλου. Η συγκομιδή των 38 βαθμών τους φέρνει μόλις στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω τόσο από την Μπράγκα όσο και από την Πόρτο, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ξεφύγει με διψήφια διαφορά που μοιάζει απίθανο να καλυφθεί. Έχουν χαμογελάσει μόνο σ’ ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους, ενώ τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

«Δεν ξέρω κάποιοι αν καταλαβαίνουν τι ρωτάνε αλλά η Μορεϊρένσε είναι ίδια με την Άρσεναλ για να συγκρίνουμε τους αγώνες. Ίδια τιμή των ποδοσφαιριστών και ίδιο το επίπεδο. Ορίστε σας απάντησα. Παίξαμε στην Ιταλία λες και είναι η έδρα μας αλλά δεν είναι. Ο επαναληπτικός στην Ελλάδα θα έχει το ίδιο συναίσθημα για τους αντιπάλους μας. Ξέραμε ότι θα γίνουν μεγάλες μάχες μετά την κλήρωση. Δεν θέλω να μιλάω για συστήματα, στο ποδόσφαιρο του μέλλοντος θα αλλάζουν συνεχώς από τους προπονητές παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα μας ενδιαφέρει η Φαρένσε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος τα έβαλε με τους δημοσιογράφους.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο βασικός αμυντικός χαφ Βάιγκλ (17/0) ο οποίος παίζει και ως σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα καθώς δεν μπορεί το τεχνικό επιτελείο να υπολογίζει τον σέντερ μπακ κι αρχηγό Ζαρντέλ (5/0), ενώ δεν επηρεάζει πλέον η απουσία του δεξιού μπακ Αλμέιδα (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αρκετά κουρασμένες αναμένεται να παρουσιαστούν και οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με δεδομένες τις υποχρεώσεις που είχαν αμφότερες μεσοβδόμαδα. Ποιοτική σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει, με τη νεοφώτιστη Φαρένσε που προσπαθεί με «νύχια και με δόντια» να πετύχει το στόχο της σωτηρίας να μην μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μπενφίκα των πολλών εκατομμυρίων που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ματς με την Άρσεναλ. Οι «αετοί» όμως βλέπουν ότι δεν πηγαίνει τίποτα καλά και στο πρωτάθλημα έχουν πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες εντός του 2021. Όλα τα ματς τους είναι «κλειστά» και με δεδομένο τον αμυντικό προσανατολισμό των γηπεδούχων, θα στηρίξουμε το Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπενφίκα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  3 Μπενφίκα 34 76 23 7 4 69:27
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DT71, με το υψηλότερο yield +1.79% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες