1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπενφίκα - Φαρένσε

4/10/2020 20:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 498
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1318 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Μπενφίκα στις 22/4/2024

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 15' Pizzi
  2. 33' Nunes Fabio

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 50' Gabriel
  2. 51' Otamendi Nicolas
  3. 54' Lucca Jonathan
  4. 63' Cesar
  5. 71' Almeida Andre
  6. 79' Seferovic Haris
  7. 88' Seferovic Haris
  8. 89' Scheid Cassio
  9. 90' Patrick

      Προϊστορία

      22/4/2024 ΦαρένσεΜπενφίκα 1 - 3
      8/12/2023 ΜπενφίκαΦαρένσε 1 - 1
      10/7/2021 ΜπενφίκαΦαρένσε 3 - 2
      21/2/2021 ΦαρένσεΜπενφίκα 0 - 0
      4/10/2020 ΜπενφίκαΦαρένσε 3 - 2
      26/8/2020 ΜπενφίκαΦαρένσε 5 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 254,894 94.9%
      X
      € 10,111 3.8%
      2
      € 3,610 1.3%
      Over
      € 21,969 82.9%
      Under
      € 4,528 17.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 20:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      127 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio do Sport Lisboa e Benfica
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 64642
      Ευκαιρία κορυφής για τους «αετούς»

      Ευκαιρία κορυφής για τους «αετούς»

      Η Μπενφίκα θα κοντραριστεί με τη Φαρένσε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «Ντα Λουζ» επί της Μορεϊρένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από την επίσης νεοφώτιστη Νασιονάλ Μαδέιρα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΕΝΦΙΚΑ

      Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν και δείχνει διατεθειμένη να αποδείξει ότι φέτος είναι πολύ ισχυρή, διαλύοντας όποια αντίπαλο βρίσκεται στο διάβα της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη «στροφή» αντιμετώπισε στο «Ντα Λουζ» τη σαφώς πιο αδύναμη Μορεϊρένσε και τη νίκησε 2-0, σ’ ένα παιχνίδι που αναμφίβολα θα μπορούσε να είχε σκοράρει πάρα πολλά γκολ, όμως βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό γκολκίπερ. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 20’ με κεφαλιά του Ρούμπεν Ντίας έπειτα από κόρνερ, με τον 23χρονο στόπερ να συνδυάζει με γκολ το τελευταίο του ματς, καθώς μεταγράφηκε μεσοβδόμαδα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ανησύχησε μόλις μία φορά στο 29’, όμως ο Βλαχοδήμος απέκρουσε. Κυριάρχησε απόλυτα στο χορτάρι στη συνέχεια και δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες. Δεν μπορούσε όμως να βρει το δεύτερο γκολ και να ηρεμήσει. Τελικά αυτό ήρθε στο 80’ από τον Χάρι Σεφέροβιτς, μετά από ωραία ασίστ του Νούνιεζ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική επιτυχία για την Μπενφίκα που μοιάζει αποφασισμένη να πραγματοποιήσει μία σπουδαία πορεία. Έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τη μεγάλη της αντίπαλο και συνδιεκδικήτρια του τίτλου, Πόρτο. Ο στόχος της είναι να ξαναπάρει τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις και παράλληλα να διακριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή μετά την γκέλα της Πόρτο κόντρα στη Μαρίτιμο. Η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη φέρνει αντιμέτωπη με τις Ρέιντζερς, Λεχ Πόζναν και Σταντάρ Λιέγης.

      Ο προπονητής της ομάδας της Λισαβόνας Ζόρζε Ζεσούς επισήμανε: «Με όλο το σεβασμό προς τη Μορεϊρένσε, ο μοναδικός λόγος που δεν έφυγε με μία σακούλα γεμάτη γκολ από το γήπεδο, ήταν ότι οι παίκτες μου δεν σκόραραν στις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Παίξαμε σε πολύ καλό επίπεδο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο παιχνίδι, χωρίς να υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Την προηγούμενη Τρίτη πούλησε στη Μάντσεστερ Σίτι τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Ρούμπεν Ντίας, βάζοντας στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 70.000.000 ευρώ, ενώ πήρε κι ως αντάλλαγμα τον βετεράνο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Οταμέντι. Παράλληλα μετακόμισε στην Τότεναμ ο στράικερ Βινίσιους, ως δανεικός, αλλά και ο νεαρός Ταβάρες στην Αλαβές, επίσης με τη μορφή δανεισμού. Δεν υπολογίζονται γι’ αυτό το παιχνίδι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Σβίλαρ (0/0), ο βασικός μέσος Τααράμπτ (1/0) και ο χαφ Σάμαρης (0/0). Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Βερτόνγκεν (2/0).



      ΦΑΡΕΝΣΕ

      Την περασμένη εβδομάδα έδωσε το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι μετά την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Βρέθηκε αντιμέτωπη με την επίσης νεοφώτιστη Νασιονάλ Μαδέιρα, όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε (0-1), προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Μπήκε φουριόζα στο γήπεδο κι έψαξε το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού και θα έδιωχνε το άγχος. Η αλήθεια είναι ότι έφτιαξε κάποιες καλές φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα. Μετά το πρώτο ημίωρο δεν ήταν το ίδιο επιθετική και κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ, χωρίς ωστόσο να συμβεί. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είδε τους αντιπάλους της να παίρνουν προβάδισμα στο 58’ με ωραίο σουτ του Ριάσκος. Είχε μπόλικο χρόνο μπροστά της για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Δεν είχε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία, φεύγοντας απολύτως λογικά με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

      Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική αποτυχία για τη Φαρένσε η οποία φαίνεται ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο, στην προσπάθεια που θα κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Λίγκα Προ. Δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα είναι και η μοναδική ομάδα η οποία ακόμα δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει. Και τα δύο πρώτα ματς της ολοκληρώθηκαν Under αλλά και No Goal.

      « Μόνο αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα και βαθμούς. Δεν είναι ότι παίζουμε πολύ άσχημα, όμως επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να σκοράρουν κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Την ίδια στιγμή εμείς δημιουργούμε όσες ευκαιρίες μπορούμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βάλουμε γκολ. Αυτό είναι σημαντικό θέμα κι έχουμε ρίξει το βάρος εκεί» ήταν τα λόγια του τεχνικού των νεοφώτιστων Σέρτζιο Βιέιρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο βασικός τερματοφύλακας Ράφαελ Ντεφέντι (1/0) και είναι ξανά διαθέσιμος. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μπενφίκα έχει θέσει ως ένα βασικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος και δείχνει έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους, αποφεύγοντας τις εύκολες «γκέλες». Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι δύο πειστικές νίκες έως τώρα, απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας. Τέτοια είναι και η νεοφώτιστη Φαρένσε η οποία θα ταξιδέψει με άγνοια κινδύνου στη Λισαβόνα, γνωρίζοντας όμως ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα εμπιστευτούμε ξανά τους «αετούς» και θα ποντάρουμε στον άσο στο πρώτο μέρος, καθώς είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπενφίκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        3 Μπενφίκα 34 76 23 7 4 69:27
        17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο 1979-@, με το υψηλότερο yield +10.17% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Over
      • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +4.64% στο σημείο No Goal έπαιξε: No Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες