6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαμαλικάο - Νασιονάλ Μαδέιρα

16/5/2021 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 557

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 39' Rodrigues Ivo
  2. 44' Cesar Julio

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 53' Dias Gil
  2. 77' Jaime Ivan
  3. 80' Valenzuela Carlos
  4. 83' Heri

      Προϊστορία

      16/5/2021 ΦαμαλικάοΝασιονάλ Μαδέιρα 3 - 0
      30/1/2021 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαμαλικάο 2 - 1
      4/2/2018 ΦαμαλικάοΝασιονάλ Μαδέιρα 3 - 2
      23/8/2017 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαμαλικάο 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 23,275 55.2%
      X
      € 14,412 34.2%
      2
      € 4,478 10.6%
      Over
      € 2,792 40.2%
      Under
      € 4,161 59.8%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      39 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Municipal 22 de Junho
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 5307
      Σώθηκε η Φαμαλικάο, υποβιβάστηκε η Νασιονάλ Μαδέιρα

      Σώθηκε η Φαμαλικάο, υποβιβάστηκε η Νασιονάλ Μαδέιρα

      Η Φαμαλικάο υποδέχεται τη Νασιονάλ Μαδέιρα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Γκιμαράες και οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπενφίκα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στις όχθες του ποταμού Μίνιο για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Γκιμαράες. Πανηγυρίσε ένα τεράστιο «διπλό» (1-2) το οποίο ήταν το σημαντικότερο αποτέλεσμα της σεζόν. Ξεκίνησε τον αγώνα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και στο 6’ έμεινε πίσω στο σκορ από πλασέ του Ντουάρτε. Θέλησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι στο 17’, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Ίβο Ροντρίγκες. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως έφτασε στην ισοφάριση με προβολή του Βούλγαρου Μπόζινταρ Κράεφ. Το μομέντουμ ήταν με το μέρος της και πίεσε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, δίχως να αλλάξει κάτι. Στην επανάληψη συνέχισε να είναι η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και είχε περιορίσει τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο. Ο χρόνος κυλούσε κι όλα έδειχναν ότι θα υπήρχε μοιρασιά, όμως στο 85’ ο Εριμπέρτο Ταβάρες μ’ ένα πανέμορφο σουτ την έστειλε στα ουράνια, χαρίζοντάς της την πολύτιμη νίκη.

      Η Φαμαλικάο χάρη σε αυτό το «τρίποντο» που ήταν μάλιστα και το δεύτερο διαδοχικό, εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή αντεπίθεση και κατόρθωσε να σωθεί και μάλιστα χωρίς να αγχωθεί μέχρι το φινάλε. Έχει συγκεντρώσει 37 βαθμούς και φιγουράρει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον μπορεί να ευχαριστηθεί δίχως καμία πίεση το παιχνίδι με τη Νασιονάλ Μαδέιρα αλλά και αυτό της προσεχούς Τετάρτης (19/5) με τη Μορεϊρένσε εκτός έδρας. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Ίβο Βιέιρα τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι μας με την Γκιμαράες. Όταν έφτασαν στην ομάδα βρισκόμασταν στην τελευταία θέση και ο στόχος μας ήταν ένας και μοναδικός. Να σώσουμε την Φαμαλικάο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για το γεγονός ότι σωθήκαμε και μαθηματικά, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Οι αθλητές πίστευαν και πολεμούσαν με όλες τις δυνάμεις τους. Θα αγωνιστούμε για τους έξι βαθμούς που μπορούμε ακόμα να διεκδικήσουμε. Θέλουμε να κλείσουμε ακόμα πιο όμορφα τη χρονιά».

      Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Κεϊρόζ (20/0). Δείχνει έτοιμος μετά από καιρό ο σέντερ μπακ Μπάμπιτς (23/1), όχι όμως και ο μέσος Ζορντάο (9/1).



      ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε ιδιαιτέρως δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με αντίπαλο την Μπενφίκα. Πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση αλλά κατέρρευσε στο τέλος και ηττήθηκε (1-3). Ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 8’ με τον Πέδρο Ενρίκε. Πλησίασε και σε δεύτερο γκολ που θα της έδινε σημαντικό πλεονέκτημα για την επικράτηση. Μαζεύτηκε στην περιοχή της αλλά άντεξε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Στην επανάληδη δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ταβάρες όμως για καλή της τύχη το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στην αρχή της φάσης μετά τη χρήση VAR. Άντεξε στην πίεση μέχρι το 78’, όμως σ’ εκείνο το σημείο ο Πέδρο Ενρίκε με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά αργότερα είδε τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν την ανατροπή με τέρμα του Γκονσάλο Ράμος. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

      Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στην οποία η Νασιονάλ Μαδέιρα δεν κατάφερε να επικρατήσει. Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπέστη δύο ήττες κι αναδείχθηκε ισόπαλη σε μία περίπτωση. Η συγκομιδή των 25 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κι επί της ουσίας είναι υποβιβασμένοι, καθώς μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/5) δεν έχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς των νησιωτών ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Στην τελευταία «στροφή» θα υποδεχθούν τη Ρίο Άβε.

      «Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα ήταν διαφορετική η κατάσταση αν είχα αναλάβει πιο νωρίς την ομάδα. Εγώ ξέρω ότι κοιτάξαμε στα μάτια μία ομάδα παγκοσμίου επιπέδου όπως είναι η Μπενφίκα. Η ομάδα μας δεν είναι τόσο κακή. Αν τελικά πετύχουμε το στόχο της σωτηρίας θα αξίζουν συγχαρητήρια και στο προηγούμενο τεχνικό τιμ που εργάστηκε σκληρά. Λαμβάνω υπόψη όλους τους παράγοντες ως ένδειξη σεβασμού προς τον Λουίς Φρέιρε. Έχουμε την ποιότητα για να παλέψουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μανουέλ Μασάδο.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν θα παίξει ξανά φέτος ο γκολκίπερ Ντάνιελ Γκιμαράες (14/0) ο οποίος ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απόντες επίσης ο αμυντικός Καλίντι (14/0), ο μέσος Καμάτσο (28/3), οι επίσης χαφ Τιλ (17/0) και Ράμος (16/1), αλλά και ο στράικερ Ματίας (9/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το άγχος έφυγε από τη Φαμαλικάο μετά την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Γκιμαράες η οποία της χάρισε την παραμονή στην Πριμέιρα Λίγκα και μαθηματικά. Από την άλλη η Νασιονάλ Μαδέιρα δεν ψάχνει ένα πολύ μεγάλο θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Το κίνητρο θα ήταν λογικά με την πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι όμως δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη για να τους στηρίξουμε. Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθούμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο θεωρώντας ότι θα γίνει «ανοιχτό» ματς χωρίς σκοπιμότητες.

      FACTS

      • Η ομάδα Νασιονάλ Μαδέιρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.19 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Νασιονάλ Μαδέιρα έχασε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φαμαλικάο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
        18 Νασιονάλ Μαδέιρα 34 25 6 7 21 30:59
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.73% έπαιξε: Goal
      • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +9.90% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Over
      • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +3.80% στο σημείο Over έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες