2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαμαλικάο - Εστρέλα Αμαδόρα

Προϊστορία

16/3/2024 ΦαμαλικάοΕστρέλα Αμαδόρα 0 - 0
29/10/2023 Εστρέλα ΑμαδόραΦαμαλικάο 1 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

27 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

10

Σουτ εκτός εστίας

3

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

7

13

Σέντρες

14

5

Αλλαγές

5

14

Φάουλ

20

0

Ασίστ

0

4

Αντεπιθέσεις

1

14

Πλάγια Άουτ

34

21

Εκτελέσεις Φάουλ

17

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

16

Προσπάθειες Για Γκολ

10

3

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
25 έτη

Προπονητής: Joao Pedro Sousa

11  Oscar Aranda Danho Florian Αλλαγή 64'

29  Jhonder Cadiz Chiquinho Αλλαγή 64'

7  Jose Luis Rodriguez Assuncao Gustavo Αλλαγή 81'

74 Francisco Moura

8  Mirko Topic Sa Gustavo Αλλαγή 75'

28  Zaydou Youssouf Fonseca Theo Αλλαγή 81'

77 Sorriso

16 Justin De Haas

4 Enea Mihaj

15 Riccieli

31 Luiz Junior

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

8 Leo Jaba

29  Kikas Mansur Αλλαγή 86'

7  Regis Ndo Bucca Leonel Αλλαγή 68'

28  Ruben Lima Varela Nilton Αλλαγή 76'

22 Leo Cordeiro

6 Aloisio

31  Nanu Santos Hevertton Αλλαγή 76'

3 Diogo Fonseca

13 Miguel Lopes

4  Kialonda Gaspar Silva Andre Αλλαγή 86'

30 Bruno Brigido

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Municipal 22 de Junho
  • Χωρητικότητα: 5307
  • Θεατές: 4713
Καλύτερη η «Φάμα» αλλά...

Καλύτερη η «Φάμα» αλλά...

Η Φαμαλικάο υποδέχεται την Εστρέλα Αμαδόρα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Κάζα Πία.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να μεταβεί στις όχθες του ποταμού Μίνιο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Φαμαλικάο. Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και ηττήθηκε με το οριακό 1-0. Σκόραρε στο 3’ αλλά το γκολ της ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Δέχτηκε μία πίεση χωρίς μεγάλες φάσεις και στο 38’ ο Ζότα Σίλβα εξέθεσε τους αμυντικούς της και πλάσαρε σωστά από πλάγια θέση ανοίγοντας το σκορ. Στην επανάληψη σώθηκε από... θαύμα σε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 60’. Δεν ήταν τόσο δημιουργική και δοκίμαζε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ. Στις καθυστερήσεις καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της. Ο Λουίς Ζούνιορ απέκρουσε την εκτέλεση του Μπούτσκε και την κράτησε «ζωντανή». Λίγο έλειψε μάλιστα να μείνει και «όρθια», καθώς στην τελευταία φάση «άγγιξε» την ισοφάριση έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Καντίς και τελικά έπεσε στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Φαμαλικάο βλέπει να «χτίζεται» ένα μικρό αρνητικό σερί, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις αναμετρήσεις στις οποίες δεν έχει χαμογελάσει. Μάλιστα έχει γνωρίσει δύο ήττες κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε μία περίπτωση. Η «Φάμα» έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Κάζα Πία. Δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την υπόθεση της παραμονής αλλά θεωρητικά δεν αποτελεί ένα από τα φαβορί. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζοάο Πέδρο Σόουζα τόνισε: «Μ’ ενοχλεί πολύ ότι δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ διότι έχουμε τις ικανότητες και θα πρέπει να τα καταφέρνουμε στις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Είναι σημαντικό ότι φτιάχνουμε φάσεις αλλά είναι κάτι που μας λείπει και θα χρειαστεί να το αλλάξουμε για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Περιμένω να δω την αντίδρασή μας με την Εστρέλα η οποία είναι επικίνδυνη».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο εξτρέμ Πούμα Ροντρίγκες (13/0). Στα «πιτς» ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικός Φιλίπε Σοάρες (2/0) και ο αναπληρωματικός επιθετικός Αραούζο (17/0).

Την περασμένη εβδομάδα έδωσε εντός έδρας κρίσιμο αγώνα με την Κάζα Πία κι έψαχνε πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα. Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν κι επικράτησε 3-1. Στο πρώτο ημίωρο δεν υπήρξε ούτε υποψία αξιόλογης φάσης αλλά μέχρι την ανάπαυλα απείλησε δύο φορές με τον Έντο κύριο εκφραστή των προσπαθειών. Στην επανάληψη ευτύχησε να προηγηθεί στο 57’ με τον Κίκας και να ανοίξει τον δρόμο για την επικράτηση. Στο 75’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος εκμεταλλεύτηκε αδιανόητη γκάφα των φιλοξενούμενων στην άμυνα και πέτυχε το 2-0. Πλέον έπρεπε απλά να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Δεν το έκανε ιδανικά καθώς δέχτηκε γκολ από τον Σόμα στο 86’. Ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της και στις καθυστερήσεις ήρθε ο Σίλβα για να διαμορφώσει με ωραία κεφαλιά το 3-1 και να «σφραγίσει» την επικράτησή της.

Η Εστρέλα Αμαδόρα έβαλε τέλος σ’ ένα μικρό αρνητικό σερί τριών αγώνων στους οποίους είχε δεχτεί δύο «σφαλιάρες» και είχε αναδειχθεί ισόπαλη μία φορά. Πλέον θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της. Η συγκομιδή των 25 πόντων φέρνει τους «τρικολόρ» στην 13η θέση της κατάταξης και δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία ότι ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια». Τα δύο πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων ήταν Over.

«Η στάση μας είναι αυτή που θα κρίνει τι θα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάμε τη βαθμολογία. Υπάρχουν ακόμα δέκα παιχνίδια και τριάντα βαθμοί που μπορούν και πρέπει να διεκδικηθούν. Ούτε ξέρω σε ποια θέση βρισκόμαστε πριν μία εβδομάδα και δεν ξέρω και τώρα διότι θεωρώ ότι δεν έχει σημασία αυτή η στιγμή αλλά το τέλος της σεζόν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά ο στόπερ Ομούρβα (15/0), ο μπακ Ρέις (18/0), ο μέσος Κελιάνο (9/0), ο εξτρέμ Ενρίκε (4/0) και ο φορ Πίνιο (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η συνολική εικόνα της σεζόν μαρτυρά ότι η Φαμαλικάο διαθέτει καλύτερο σύνολο από την Εστρέλα Αμαδόρα. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημά της είναι ότι δεν έχει την παραμικρή σταθερότητα στην απόδοσή της και μονίμως είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Στον αντίποδα οι «τρικολόρ» νίκησαν μετά από καιρό και βελτίωσαν την ψυχολογία τους, ωστόσο μακριά από την έδρα τους χάνουν αρκετή από τη δύναμή τους. Με βάση το στιλ των φιλοξενούμενων αξίζει το ρίσκο στο Over και θα το πάρουμε, περιμένοντας ένα ματς που θα «ανοίξει».

FACTS

  • Η ομάδα Εστρέλα Αμαδόρα έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαμαλικάο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  8 Φαμαλικάο 30 36 8 12 10 33:38
  15 Εστρέλα Αμαδόρα 30 29 6 11 13 32:46
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Kamikaze21, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες