6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τυνησία - Μαυριτανία

16/1/2022 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 476
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 844 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τυνησία - Μαυριτανία στις 6/1/2024

Προϊστορία

6/1/2024 ΤυνησίαΜαυριτανία 0 - 0
16/1/2022 ΤυνησίαΜαυριτανία 4 - 0
30/11/2021 ΤυνησίαΜαυριτανία 5 - 1
10/10/2021 ΜαυριτανίαΤυνησία 0 - 0
7/10/2021 ΤυνησίαΜαυριτανία 3 - 0
6/9/2019 ΤυνησίαΜαυριτανία 1 - 0
2/7/2019 ΜαυριτανίαΤυνησία 0 - 0
15/11/2016 ΤυνησίαΜαυριτανία 0 - 0
17/11/2015 ΤυνησίαΜαυριτανία 2 - 1
13/11/2015 ΜαυριτανίαΤυνησία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 214,499 94.7%
X
€ 5,469 2.4%
2
€ 6,624 2.9%
Over
€ 14,169 51.6%
Under
€ 13,276 48.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

72 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

1

3

Σουτ εκτός εστίας

5

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

0

6

Κόρνερ

3

19

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Limbe
  • Χωρητικότητα: 20000
Θέλει να ξεσπάσει η Τυνησία

Θέλει να ξεσπάσει η Τυνησία

Τυνησία και Μαυριτανία αναμετρούνται για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τις δύο ομάδες να είναι χωρίς βαθμό μετά τις ήττες της πρεμιέρας.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΤΥΝΗΣΙΑ

Μπήκε με το… αριστερό στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το Μάλι, στο πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της διοργάνωσης. Βρέθηκε πίσω από πέναλτι στο 48’, έκτοτε πήρε τον έλεγχο και πίεζε για την ισοφάριση αλλά στο 77’ έχασε πέναλτι με τον Καζρί. Σκηνές απείρου κάλους στα τελευταία λεπτά, με τον διαιτητή να σφυρίζει προσωρινά τη λήξη του αγώνα στο 86’ (!), στο επόμενο λεπτό να αποβάλει με ανύπαρκτη κόκκινη παίκτη του Μάλι και εν τέλει να δίνει τέλος στο ματς στο 89’! Όλα αυτά σε παιχνίδι είχαν προκληθεί αρκετές καθυστερήσεις, όπως δύο διακοπές για εξέταση του VAR αλλά και cooling break!

Έξω φρενών ο τεχνικός της, Μόντερ Κεμπάιερ, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε στο… κυνήγι τον διαιτητή, δείχνοντας το ρολόι. Περίπου 35 λεπτά μετά τη λήξη, οι διοργανωτές αποφάσισαν οι δύο ομάδες να μπουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να παιχτούν τα λεπτά των καθυστερήσεων, όμως η Τυνησία αρνήθηκε να βγει να παίξει και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της αντιπάλου της με 1-0. «Οι παίκτες έκαναν παγωμένα ντουζ και ξαφνικά τους λένε να επιστρέψουν να παίξουν. Είμαι προπονητής για πολύ καιρό και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ακόμα και ο 4ος διαιτητής ετοιμάζονταν να σηκώσει τον πίνακα με τις καθυστερήσεις και τότε ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης», δήλωσε ο Κεμπάιερ.

Έμπλεξε όσον αφορά την πρόκριση, καθώς βρίσκεται πλέον στο -3 από Μάλι και Γκάμπια. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό απέναντι στην Μαυριτανία, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει την 2η θέση απέναντι στην Γκάμπια.

Εν όψει του σημερινού, ο Κεμπάιερ σχολίασε: «Ότι έγινε με το Μάλι ανήκει στο παρελθόν, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Μαυριτανία. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες… Εστιάζουμε στην ενέργεια, την ποιότητα και τις συλλογικές προσπάθειες των παικτών, όπως στο παιχνίδι του Αραβικού Κυπέλλου».

Αγωνιστικά Νέα: Ανακοίνωσε έξι κρούσματα κορωνοϊού κι έτσι θα απουσιάσουν οι φουλ-μπακ Ντρέγκερ (Νότιγχαμ Φόρεστ) και Χαντάντι (Γενί Μαλάτιασπορ), ο στόπερ Μπρον (Μετς) και ο επιθετικοί Σλιτί (Αλ-Ετιφάκ), Τουζγκάρ (Τρουά) και Τζεμπάλι (Οντένσε). Στα θετικά ότι επιστρέφει ο κάπτεν/μεσοεπιθετικός Εμσακνί (Αλ Αραμπί) και κατά πάσα πιθανότητα ο επιθετικός Τζατζίρι (Ζάμαλεκ).

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Μουσταφά (Ες Τουνίς), Τζεμάλ (Ες Σαχέλ), Μπεν Σαΐντ (Ους Μοναστίρ), Ντάμεν (Σφάξιεν)

Αμυντικοί: Μπρον (Μετς), Ταΐμπι (Ρούμπιν Καζάν), Ιφα (Κλαμπ Αφρικέν), Χανταντί (Γενί Μαλάτιασπορ), Ρέκικ (Άρσεναλ), Ντρέγκερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαθλούθι (Ζάμαλεκ), Μπεν Χαμιντά (Ες Τουνίς), Μάαλουλ (Αλ Αχλί), Αμπντί (Καέν)

Μέσοι: Μπεν Ρομντάν (Ες Τουνίς), Λαϊντουνί (Φέρεντσβαρος), Σκίρι (Κολωνία), Χααλάλι (Ες Τουνίς), Καουί (Κλερμόν), Σιμάν (Μπρόντμπι), Μέτζμπρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραφιά (Σταντάρ Λιέγης)

Επιθετικοί: Τουζγκάρ (Τρουά), Καζρί (Σεντ Ετιέν), Σλιτί (Αλ-Ετιφάκ), Τζατζίρι (Ζάμαλεκ), Εμσακνί (Αλ-Αραμπί), Τζεμπάλι (Οντένσε) ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Γκάμπια, στο πιο βατό θεωρητικά παιχνίδι που θα έδινε στη διοργάνωση. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 10’ από σουτ εκτός περιοχής και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Είναι ενδεικτικό ότι στο δεύτερο μέρος κινδύνευσε σε 2-3 περιπτώσεις με δεύτερο γκολ, αφήνοντας αρκετούς χώρους δράσης στην αντίπαλο της.

Μετά το παιχνίδι ο Γάλλος τεχνικός της, Ντιντιέ Γκόμες Ντα Ρόσα σχολίασε: «Φυσικά είμαστε πολύ απογοητευμένοι, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στατιστικά στο παιχνίδι που υποστηρίζουν τις αποφάσεις που πήραμε στο τεχνικό κομμάτι. Μας έλειψε η συγκέντρωση κάτι που μας κόστισε το γκολ. Είμαστε πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδι να παίξουμε, επομένως έχουμε μεγάλες ελπίδες».

Σε πολύ δύσκολη θέση για την πρόκριση, αφού καλείται να πάρει αποτελέσματα από τις δύο πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, Τυνησία και Μάλι. Ματς με χαρακτήρα τελικού το σημερινό, αντιμετωπίζοντας την ομάδα που τη διέλυσε με 5-1 τον Νοέμβριο για το Αραβικό Κύπελλο. Έχει μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία (1-3-7), αυτή του Δεκεμβρίου με την Συρία.

Εν όψει του σημερινού ο Ντιντιέ Γκόμες Ντα Ρόσα: «Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα απέναντι σε μια ομάδα που είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί αυτού του αγώνα. Προφανώς, έχουμε τα εφόδια για να ανταγωνιστούμε αυτή την Τυνησία. Το αποδείξαμε ιδιαίτερα στον αγώνα που έγινε στο Νουακσότ πριν από λίγους μήνες με ένα πολύ ενδιαφέρον 0-0 εντός έδρας. Πρόκειται για αγώνα δύο ομάδων που έχασαν στην πρεμιέρα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ έντονο. Νιώθω μια πραγματική πεποίθηση, μια πραγματική αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί απέναντι σε παίκτες που θα μας κοντράρουν με τεχνική ποιότητα. Θα πρέπει να χάσουμε λιγότερες μπάλες και ίσως να έχουμε καλύτερους συνδυασμούς στο τελευταίο τρίτο», σχολίασε ο τεχνικός της.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντιόπ (Νουαντχίμπου), Εντιαγέ (Νουακτσότ Κινγκς), Ελ Μοχτάρ (Ντουάνες)

Αμυντικοί: Μπα (Αλ Αχλί Τρίπολη), Ντιαρά (Γκολ FC), Χουεϊμπίμ (Αλ Ζαουρά), Ντεμπά (ελεύθερος), Καραμόκο (Νανσί), Αμπέντ (Βαλενσιέν), Αμπντεραχμάν (Φρανς Μπορέν), Τιάμ (Μπουλόν)

Μέσοι: Γιαλί (ελεύθερος), Φοφανά (Κλουζ), Κουλιμπαλί (Λε Μαν), Κ. Καμαρά (Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ), Εντιαγέ (Γκολ FC), Εθμάν (Ας Βίτα), Μουσίν (Νουαντχίμπου), Μαχμούντ (Ίστρα 1961), Σουίντ (Νουαντχίμπου), Λεκβέιρι (Ντουάν)

Επιθετικοί: Α. Καμαρά (Άρης), Τατζί (Νουαντχίμπου), Ο. Καμαρά (Μπερόε), Α. Μπα (Μπερκάν), Ντουκαρά (Γκιρεσούνσπορ), Τιάμ (Κονκόρντ), Πάπε Μπα (Χάβρη)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τυνησία ψάχνει ξέσπασμα μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Μάλι, σ’ ένα ματς που υποσκιάστηκε από διαιτητικά παρατράγουδα. Δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο η Μαυριτανία στην πρεμιέρα με την Γκάμπια και δύσκολα θα βάλει προβλήματα στους Τυνήσιους, που τον Νοέμβριο τους διέλυσαν με 5-1 στο Αραβικό Κύπελλο. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, για όσους παίζουν τέτοιες αποδόσεις

FACTS

  • Η ομάδα Μαυριτανία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τυνησία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Τυνησία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαυριτανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 6ος όμιλος
  3 Τυνησία 3 3 1 0 2 4:2
  4 Μαυριτανία 3 0 0 0 3 0:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +19.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Goal
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +0.92% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες