1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιγηρία - Τυνησία

Προϊστορία

23/1/2022 ΝιγηρίαΤυνησία 0 - 1
13/10/2020 ΝιγηρίαΤυνησία 1 - 1
17/7/2019 ΤυνησίαΝιγηρία 0 - 1
22/1/2016 ΤυνησίαΝιγηρία 1 - 1
6/9/2009 ΝιγηρίαΤυνησία 2 - 2
20/6/2009 ΤυνησίαΝιγηρία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 219,184 74.7%
X
€ 42,660 14.5%
2
€ 31,384 10.7%
Over
€ 7,161 11.7%
Under
€ 53,872 88.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

63 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

3

10

Σουτ εκτός εστίας

2

53%

Κατοχή μπάλας

47%

0

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

1

4

Αλλαγές

4

16

Φάουλ

22

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Roumde Adjia
  • Χωρητικότητα: 30000
Ο κορονοϊός χτύπησε την Τυνησία

Ο κορονοϊός χτύπησε την Τυνησία

Η Νιγηρία και η Τυνησία θα αναμετρηθούν στη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι το μεγάλο φαβορί και τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού.

ΝΙΓΗΡΙΑ

Παρότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και παράλληλα την πρώτη θέση του ομίλου, έκανε το τρία στα τρία, αφού επικράτησε επί της Γουινέα-Μπισσάου με 2-0, και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκε σκούρα, αλλά στην επανάληψη άνοιξε το σκορ με τον Σαντίκ στο 56' και ο Τροοστ Εκόνγκ στο 75΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Νιγηρία έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα και στοχεύει ψηλά στη διοργάνωση.

«Έχουμε παρακολουθήσει μερικά από τα παιχνίδια τους και από ό,τι γνωρίζουμε για αυτούς στο μακρινό παρελθόν και σε ξεκάθαρη μνήμη, δεν είναι ποτέ μια ομάδα που πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Έχοντας προκριθεί σε μια φάση νοκ άουτ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι γιατί αν δεν το κάνεις σωστά, είσαι εκτός ανταγωνισμού, αλλά αν το κάνεις σωστά θα φτάσεις στον προημιτελικό. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα τεχνικά, είναι επίσης γρήγορη – τυπικά ομάδα της Βόρειας Αφρικής – αλλά θα ψάξουμε να βρούμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε την προσέγγισή τους. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά όπως κάναμε πάντα, με την ίδια προσέγγιση, την ίδια αποφασιστικότητα.», τόνισε ο κόουτς Εγκουαβόεν, ο οποίος κέρδισε από τη Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου, ως καλύτερος προπονητής της φάσης των ομίλων.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ακπέγι (Κάιζερ Τσιφς), Ουζόχο (Ομόνοια), Οκόγιε (Σπάρτα Ρότερνταμ), Μπαρινίμα (Ενγίμπα)

Αμυντικοί: Ομερούο (Λεγκανιές), Τρόοστ-Εκόνγκ (Γουότφορντ), Αβαζίεμ (Αλάνιασπορ), Κόλινς (Πάντερμπορν), Αϊνά (Τορίνο), Ατζάγι (Γουέστ Μπρομ), Εμπουέχι (Βενέτσια), Ζαϊντού (Πόρτο), Εντά (Ορλάντο Πάιρετς)

Μέσοι: Αϊβόμπι (Έβερτον), Εντιντί (Λέστερ), Αρίμπο (Ρέιντζερς), Ετζούκε (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ονιέκα (Μπρέντφορντ), Νουακάλι (Ουέσκα)

Επιθετικοί: Μούσα (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Σάιμον (Ναντ), Ιχεανάτσο (Λέστερ), Ιγκάλο (Αλ-Σαμπάμπ), Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ), Ονιεκούρου (Ολυμπιακός), Ολαγίνκα (Σλάβια Πράγας), Αβονίγι (Ουνιόν Βερολίνου), Σαντίκ (Αλμερία)

ΤΥΝΗΣΙΑ

Προκρίθηκε στη φάση των νοκ άουτ ως μια από τις καλύτερες τρίτες, αφού τερμάτισε πίσω από την Γκάμπια και το Μάλι στον όμιλο της. Την τελευταία αγωνιστική έχασε από την Γκάμπι με 1-0, χάρη σε τέρμα που δέχθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά τελικά δεν της στοίχισε. Πάντως, έχει ως δικαιολογία πως έπαιζε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Μπεν. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα τρία της ματς έως τώρα στο τουρνουά ήταν No Goal.

Πέντε μέλη του τεχνικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της Τυνησίας, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, Μόντχερ Κεμπαΐερ, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Ο βοηθός προπονητής, Τζαλάλ Αλ-Γκάντρι, μίλησε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και είπε ότι ο αρχηγός Καζρί και έντεκα άλλοι έχουν προσβληθεί από τον COVID-19 και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Δώδεκα παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και είναι οι επιθετικοί Καζρί, Τζεμπάλι, οι μέσοι Λαϊντουνί, Σκίρι, Χααλάλι, Σιμάν, Ρομντάν, οι αμυντικοί Μπρον, Μάαλουλ, Μπεν Χαμιντά και ο τερματοφύλακας Ντάμεν.

Η αποστολή της Τυνησίας:

Τερματοφύλακες: Μουσταφά (Ες Τουνίς), Τζεμάλ (Ες Σαχέλ), Μπεν Σαΐντ (Ους Μοναστίρ), Ντάμεν (Σφάξιεν)

Αμυντικοί: Μπρον (Μετς), Ταΐμπι (Ρούμπιν Καζάν), Ιφα (Κλαμπ Αφρικέν), Χανταντί (Γενί Μαλάτιασπορ), Ρέκικ (Άρσεναλ), Ντρέγκερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαθλούθι (Ζάμαλεκ), Μπεν Χαμιντά (Ες Τουνίς), Μάαλουλ (Αλ Αχλί), Αμπντί (Καέν)

Μέσοι: Μπεν Ρομντάν (Ες Τουνίς), Λαϊντουνί (Φέρεντσβαρος), Σκίρι (Κολωνία), Χααλάλι (Ες Τουνίς), Καουί (Κλερμόν), Σιμάν (Μπρόντμπι), Μέτζμπρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραφιά (Σταντάρ Λιέγης)

Επιθετικοί: Τουζγκάρ (Τρουά), Καζρί (Σεντ Ετιέν), Σιτί (Αλ-Ετιφάκ), Τζατζίρι (Ζάμαλεκ), Μσακνί (Αλ-Αραμπί), Τζεμπάλι (Οντένσε)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νιγηρία παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο έκανε το τρία στα τρία στη φάση των ομίλων, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ και στη νοκ άουτ φάση αντιμετωπίζει την Τυνησία που προκρίθηκε ως καλύτερη τρίτη και έχει 11 κρούσματα κορονοϊού. Η Νιγηρία, ούτως ή άλλως ήταν το φαβορί και οι απουσίες της Τυνησίας την κάνουν ακόμα περισσότερο. Θα επιλέξουμε τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Νιγηρία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Νιγηρία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τυνησία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +15.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες