7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ

29/8/2019 20:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 957
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1763 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ στις 30/7/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 15' Chygrynskiy Dmytro
  2. 24' Livaja Marko
  3. 28' Obi Mikel John
  4. 30' Mantalos Petros (πέναλτι)
  5. 41' Pereira Joao

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 58' Mantalos Petros
  2. 63' Vranjes Ognjen
  3. 68' Sari Yusuf
  4. 74' Krsticic Nenad
  5. 79' Bakakis Michalis
  6. 93' Lopes Helder

      Προϊστορία

      30/7/2023 ΤραμπζονσπόρΑΕΚ 1 - 3
      29/8/2019 ΤραμπζονσπόρΑΕΚ 0 - 2
      22/8/2019 ΑΕΚΤραμπζονσπόρ 1 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 45,133 53.6%
      X
      € 6,121 7.3%
      2
      € 32,933 39.1%
      Over
      € 2,327 30.3%
      Under
      € 5,345 69.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 20:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      360 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Senol Gunes Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 40775
      Να σώσει ο,τι μπορεί η ΑΕΚ

      Να σώσει ο,τι μπορεί η ΑΕΚ

      Η ΑΕΚ έχοντας ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ταξίδεψε στην Τουρκία με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της προκεινένου να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις από τις κάκιστες μέχρι στιγμής εμφανίσεις της.

      Τι ισχύει: Δεύτερος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα στα 180 λεπτά είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      Α' Παιχνίδι: ΑΕΚ-Τραμπζονσπόρ: 1-3

      ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

      Με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Τραμζονσπόρ μετά τη νίκη της με 3-1 στο ΟΑΚΑ. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ έπειτα από κακή αντίδραση του τερματοφύλακα της, στη συνέχεια όμως ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Εκούμπαν ο οποίος πέτυχε χατ τρικ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Αρχικά ο Σόσα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 24’, πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Γκανέζος φορ άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή. Στο 44’ ο ίδιος παίκτης έκανε με κεφαλιά το 2-1 για να έρθει στην επανάληψη να πετύχει και το τρίτο προσωπικό του τέρμα με σουτ εντός περιοχής.

      Την Κυριακή πέτυχε την πρώτη της νίκη και για το πρωτάθλημα της Τουρκίας επικρατώντας με 2-1 της Ματάλιασπορ . Δυσκολέυτηκε αρκετά απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο και άνοιξε το σκορ στο 45’ με κεφαλιά του Ομούρ. Είδε την αντίπαλο στην επανάληψη να έχει δοκάρι αλλά η ίδια διπλασίασε τα τέρματα της με τον Περέιρα στο 78’. Στο 88’ δέχτηκε τη μείωση του σκορ αλλά κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

      «Όντως έχουμε πάρει ένα προβάδισμα και βάσει αυτού προετοιμαστήκαμε με καλή ψυχολογία, ειδικότερα για την περίοδο που είμαστε. Ωστόσο, είναι μόνο ένα πλεονέκτημα. Όπως τους νικήσαμε εκεί, έτσι μπορούν να μας νικήσουν κι εκείνοι εδώ. Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Είμαστε προσγειωμένοι,Έχουμε προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», επισήμανε ο κόουτς Καραμάν

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός παραμένουν ο μέσος Ονάζι και ο δεξιός μπακ Κοεκτσί,ενώ ο νεοαοκτηθείς εξτρέμ Στάριτζ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

      ΑΕΚ

      Η ΑΕΚ καλείται να κάνει ακόμη ένα νέο ξεκίνημα τη φετινή χρονιά αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Η εικόνα που είχε παρουσιάσει στα παιχνίδια με την Κραϊόβα προϊδέαζε και για το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού με την Τραμπζονσπόρ το γκολ του Λιβάια όμως στο 4’ έφερε μία νότα αισιοδοξίας. Η χαρά όμως κράτησε ελάχιστα, η ομάδα έδειξε και πάλι χτυπητές αδυναμίες και μοιραία ήρθε η ήττα που εκτός απρόοπτου τη στέλνει εκτός ομίλων Γιουρόπα Λιγκ.

      Ο Μιγκέλ Καρντόζο έδειχνε τελειωμένος και πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, η ήττα όμως με 2-1 εντός έδρας από τους ακρίτες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για τρίτο σερί φετινί απιχνίδι η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική και καθοριτσικό ρόλο έπαιξε και η αποβολή του Ζεράλδες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 34’. Στην επανάληψη η ΑΕΚ βγήκε μπροστά ακόμη και με δέκα παίκτες, η Ξάνθη βρήκε κενούς χώρους και πέτυχε δύο γκολ με τον Γουίλιαμ στο 67’ και τον Μπαριέντος στο 78’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ολιβέιρα στο 90’.

      Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, ενώ την παραίτηση του υπέβαλε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ο Ίλια Ίβιτς, που επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από 12 χρόνια. Ο Νίκος Κωστένογλου θα κάτσει στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι ως υπηρεσιακός , ενώ φαβορί για τον αντικαταστάτη του Καρντόσο αποτελεί ακόμη ένας παλιός γνώριμος της ομάδας, ο Γκουστάβο Πογέτ.

      «Γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σ’ έναν ιστορικό και ευλογημένο τόπο, πρέπει να έχουμε πίστη. Και η πίστη νικάει τα πάντα. Μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε προσήλωση, πειθαρχία και κατάλληλη στρατηγική. Η λογική λέει, πως δεν είναι εφικτό», τόνισε ο Νίκος Κωστένογλου

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή της Ένωσης, λείπουν οι Αλμπάνης και Ντέλετιτς που όμως δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η ΑΕΚ ψάχνει ένα θαύμα για την πρόκριση, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι ένα ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί με τον Κωστένογλου στον πάγκο της. Χειρότερα από ότι με τον Μιγκέλ Καρντόσο πάντως λίγο δύσκολα. Θα ψάξει το γκολ και τις όποιες ελπίδες έχε, την ίδια ώρα όμως που η Τραμπζονσπόρ έδειξε ομάδα που μπορεί να σκοράρει εύκολα. Θα πάμε με το over.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τραμπζονσπόρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Nazareth, με το υψηλότερο yield +7.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες