5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τόμπολ - Φερεντσβάρος

6/7/2022 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 154
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 670 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φερεντσβάρος - Τόμπολ στις 13/7/2022

Προϊστορία

13/7/2022 ΦερεντσβάροςΤόμπολ 5 - 1
6/7/2022 ΤόμπολΦερεντσβάρος 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 47,802 9.2%
X
€ 181,790 34.8%
2
€ 292,457 56.0%
Over
€ 17,612 27.8%
Under
€ 45,691 72.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

6

36%

Κατοχή μπάλας

64%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

7

3

Αλλαγές

4

12

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kostanay Central Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
  • Θεατές: 8420
Έχει αγωνιστικό ρυθμό η Τόμπολ

Έχει αγωνιστικό ρυθμό η Τόμπολ

Η Τόμπολ επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 11 χρόνια και υποδέχεται την πιο έμπειρη, αλλά χωρίς αγώνες στα πόδια της, Φερεντσβάρος.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ντιναμό Μπατούμι, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Έπειτα από 11 χρόνια κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στο Καζακστάν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αστάνα. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της και επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από παραπάνω από μια δεκαετία. Πέρσι, έκανε εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία για τα δεδομένα της, αφού έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η εγχώρια λίγκα για τη σεζόν 2022-23 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι στην 15η αγωνιστική, μάλιστα η Τόμπολ έχει αήττητο σερί τεσσάρων ματς (3-1-0) και μάλιστα την ισοπαλία την έφερε το περασμένο Σαββατοκύριακο και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Εδώ και δύο μήνες βρίσκεται στον πάγκο της ο Σέρβος προπονητής, Μίλαν Μιλάνοβιτς, ο οποίος ανέφερε για το ματς με τη Φερεντσβάρος: «Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν αγοράσαμε απλώς ένα «μεταγραφικό εισιτήριο» για το Champions League, πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για τα μπάτζετ των δύο ομάδων, μόνο το ματς είναι σημαντικό, πρωταρχικός στόχος είναι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν το μπάτζετ μας είναι χαμηλότερο από την αντίπαλό μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε! Οι νέοι παίκτες δεν θα έχουν πολύ χρόνο, είναι μόνο λίγες μέρες μαζί μας, αλλά έχουν ήδη συμμετάσχει σε μία ή δύο προπονήσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.Δεν είχε αντίπαλο πέρσι στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας αφού το κατέκτησε με διψήφια διαφορά από την δεύτερη Κισβάρντα και μάλιστα αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος τίτλος. Δεν σταμάτησε, όμως εκεί, αφού σήκωσε και το Κύπελλο Ουγγαρίας νικώνταςστον τελικό με ευκολία (3-0) την Πάκσι πανηγυρίζοντας το νταμπλ μετά από τη σεζόν 2015-16. Δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς ξεκινάει στις 30 Ιουλίου.

Όπως και πέρσι ξεκινάει την ευρωπαϊκή της πορεία από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος θέλει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έχει διαφορά ποιότητας από την Τόμπολ, αλλά για να ταξιδέψει στο Καζακστάν ταλαιπωρήθηκε με το αεροπλάνο και την πολύωρη πτήση. Στον πάγκο της βρίσκεται από τον Δεκέμβριο, ο Ρώσος τεχνικός, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η λέξη πρόβλημα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας. Σωστά υπολογίσαμε πώς πρέπει να πετάξουμε. Μας έφερε ένα καλό αεροπλάνο, τα παιδιά έχουν καλή διάθεση.Μια ομάδα δεν γίνεται πρωταθλήτρια έτσι απλά, γι' αυτό προετοιμαζόμαστε για έναν δύσκολο αγώνα. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό ανεξάρτητα από όλα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. =», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι στην αποστολή ο μεσοεπιθετικός Ζούμπκοφ και ο επιθετικός Μάε.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το πρωτάθλημα του Καζακστάν είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη με την Τόμπολ να έχει 15 παιχνίδια στα πόδια της, ενώ στην Ουγγαρία η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και η Φερεντσβάρος θα δώσει το πρώτο της επίσημο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν να παίξουν 11 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αγωνίζονται συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Λόγω ότι η Φερεντσβάρος δεν έχει ρυθμό θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τόμπολ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.90% έπαιξε: 1
  • » Ο DT71, με το υψηλότερο yield +1.27% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες