Προσφέρει θέαμα η Τολούκα
ΤΙΓΚΡΕΣ
Δεν έπιασε υψηλή απόδοση την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στην Πουέμπλα εντός έδρας, ωστόσο έδειξε για ακόμη μια φορά ότι βελτιώνεται αισθητά στο γήπεδό της και δημιουργώντας ουσιαστικές φάσεις για γκολ, πήρε το τρίποντο με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Αργεντινός Μπρουνέτα, με εύστοχο πέναλτι στο 54ο λεπτό.
Αυτή πάντως, ήταν μόλις η δεύτερή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (2-4-4). Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του τεχνικού, Βίκτορ Μανουέλ Βούσετιτς, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο για τη μάχη των πλέι-οφ (πρώτη 8άδα), καθώς ήδη απέχει τέσσερις βαθμούς από την 8η Τιχουάνα, ενώ ακολουθεί αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.
Αγωνιστικά νέα: Σταθερά τα όποια προβλήματα τραυματισμών. Πολλές οι επιστροφές παικτών από τις εθνικές τους ομάδες.
ΤΟΛΟΥΚΑ
Έδωσε θεαματική μάχη την περασμένη αγωνιστική, στην Πόλη του Μεξικού, όπου αντιμετώπισε την Κρουζ Αζούλ. Σε μια αναμέτρηση με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, καμία δεν κατάφερε να κυριαρχίσει, ενώ το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε από τους γηπεδούχους στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Καλή προσπάθεια από την ομάδα του κόουτς Μοχάμεντ μάλιστα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μάλιστα ήταν κοντά στη νίκη με ολική ανατροπή, αφού έχανε με 2-0 από 38' και βρέθηκε να κερδίζει με 3-2 από το 78'. Στα θετικά επίσης, πως βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας (6-2-2), έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω από την Κλαμπ Αμέρικα, με την οποία ισοβαθμεί.
Σημαντικό πως διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 23 γκολ ενεργητικό. Αξιοσημείωτο επίσης, ότι δεν έχει ηττηθεί ακόμη μακριά από το γήπεδό της (3-2-0).
Αγωνιστικά νέα: Εκτός δράσης οι πολύτιμοι χαφ, Κάστρο και Ρομέρο. Επιστρέφουν οι διεθνείς, Σιμόν (χαΦ), Γκαγιάρδο (μπακ), Λόπες (αμυντικός) και Βίνιας (φορ).
Εκτίμηση
Κοντράρονται δύο αρκετά ποιοτικές ομάδες, που έχουν υψηλούς στόχους. Βέβαια, η Τίγκρες δεν πείθει φέτος και σωστά θεωρείται αουτσάιντερ απόψε. Με την Τολούκα πάντως, να παίζει μόνιμα με επιθετικό στιλ και να προσφέρει θέαμα στα παιχνίδια της, θα αποφύγω το οποιοδήποτε σημείο και θα στραφώ στα πολλά γκολ.