2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεντ Τζόσεφς - Ρέιντζερς

9/7/2019 18:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 562
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1763 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Σεντ Τζόσεφς στις 18/7/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 25' Defoe Jermain
  2. 47' Pecci Cristian

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 47' Guerrero Daniel
  2. 50' Jack Ryan
  3. 56' Ojo Sheyi
  4. 59' Boro Salvador
  5. 68' Goldson Connor
  6. 77' Morelos Alfredo
  7. 91' Ojo Sheyi

      Προϊστορία

      18/7/2019 ΡέιντζερςΣεντ Τζόσεφς 6 - 0
      9/7/2019 Σεντ ΤζόσεφςΡέιντζερς 0 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,715 1.5%
      X
      € 2,475 1.3%
      2
      € 178,725 97.2%
      Over
      € 17,600 63.2%
      Under
      € 10,229 36.8%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      79 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Victoria Stadium, Gibraltar
      Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

      Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

      Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Γιβραλτάρ, αφού αντιμετωπίζει την αδύναμη Σεντ Τζόσεφς για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας τους και αντιμετωπίζουν το σημερινό ως γιορτή.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ρέιντζερς. Σε περίπτωση συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι

      * «Βικτόρια Στάντιον» (χωρ. 5.000 θ.), Γιβραλτάρ. Συνθετικός χλοοτάπητας. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Κορκ - Προγκρές.

      * Το καλοκαίρι του 2016 η Σέλτικ ξεκινούσε τις επίσημες υποχρεώσεις της σε αυτό το γήπεδο κόντρα στην Λίνκολν Ρεντ Ίμπς. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0 σε ένα αποτέλεσμα που έχει μείνει στην ιστορία παρά το γεγονός πως οι «καθολικοί» κέρδισαν με 3-0 στη ρεβάνς και πήραν αυτοί την πρόκριση.

      ΣΕΝΤ ΤΖΟΣΕΦΣ

      Έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προ-προκριματικό γύρο, αφήνοντας εκτός την Πρίστινα από το Κόσοβο. Απέκτησε σκορ πρόκρισης μετά το ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας και στη ρεβάνς πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Βιγιάρ (75’) και Πένα (80’). Βέβαια η αντίπαλος της έπαιζε με 9 παίκτες από το 48’ όταν και αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της. Μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Πρίστινα κατηγόρησε δημόσια τη διοίκηση της ότι έστησε το παιχνίδι

      Ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της και πλέον θα βρει μπροστά της την ιστορική Ρέιντζερς. Τη σεζόν 2013-14 κινδύνεψε με υποβιβασμό στην 2η κατηγορία του Γιβραλτάρ, ωστόσο έκτοτε έκανε μεγάλα βήματα μπροστά και τη σεζόν 2017-18 βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όπου γνώρισε τη συντριβή από την ΑΕΛ Λεμεσού (0-10 συνολικό σκορ). Πέρσι αποκλείστηκε στον προ-προκριματικό από την Β36 Τόρσχβαν στα πέναλτι αλλά φέτος κατάφερε να προκριθεί στον 1ο προκριματικό γύρο. Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση και στο -11 από την πρωτοπόρο Λίνκολν Ρεντ Ίμπς, η οποία το 2016 είχε κερδίσει με 1-0 την Σέλτικ στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε γνωστή σε όλη τη Σκωτία.

      «Το να παίξουμε με την Ρέιντζερς είναι βραβείο από μόνο του. Πρέπει να το απολαύσουμε. Είναι παιχνίδι επαγγελματιών εναντίον ερασιτεχνών αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα», δήλωσε ο τεχνικός της, Ραούλ Προκόπιο. Από την πλευρά του, ο στόπερ, Ράιαν Κασκιάρο, τόνισε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με την Ρέιντζερς. Είναι τιμή να παίζουμε με μια ομάδα σαν αυτή και έχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για το Γιβραλτάρ», δήλωσε.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ρόχας, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του δεύτερου αγώνα με την Πρίστινα. Η βασική της εντεκάδα απαρτίζεται από Ισπανούς ποδοσφαιριστές και τον Αργεντινό αμυντικό Βιγιάρ. Ο μέσος όρος της πλησιάζει τα 30 έτη.

      ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

      Άκρως επιτυχημένη η πρώτη χρονιά του Στίβεν Τζέραρντ, με τους «προτεστάντες» να τερματίζουν στην 2η θέση αλλά και να φτάνουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παρά το γεγονός πως ξεκίνησαν από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Στα highlight οι δύο νίκες επί της Σέλτικ, με τον Τζέραρντ να δηλώνει λίγο πριν το φινάλε της σεζόν πως: «Του χρόνου θα διεκδικήσουμε στα ίσια τον τίτλο, γίνονται βήματα προόδου στο κλαμπ».

      Βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και μέχρι στιγμής έχει δώσει τρία φιλικά, επικρατώντας των Μάνσφιλντ (2-0), Νιου Σεντς (1-0) και Όξφορντ (5-0). «Η περσινή εμπειρία μας στα προκριματικά μας βοηθάει όμως όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα παρουσιαστούμε. Είδαμε την αντίπαλο μας σε αυτά τα δύο παιχνίδια με την Πρίστινα, ενώ έχουμε κάνει την έρευνα μας για τους παίκτες του ρόστερ της. Θα δείξουμε σεβασμό στην αντίπαλο μας και θα πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ο Τζέραρντ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, αφού αρκετά γήπεδα στην Σκωτία δεν έχουν φυσικό χορτάρι.

      Το όνομα του Άγγλου τεχνικού έπαιξε έντονα τις τελευταίες ημέρες για τον πάγκο της Νιούκαστλ, ωστόσο ο 39χρονος απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει τις «καρακάξες». Πάντως ορισμένα δημοσιεύματα δεν κλείνουν την υπόθεση, αν και το πρότζεκτ του Μάικ Άσλεϊ δεν μοιάζει δυνατό να εμπνεύσει έναν φιλόδοξο τεχνικό όπως ο Steve G.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Πήρε δανεικό από την Λίβερπουλ τον νεαρό Άγγλο μέσο Ότζο, ενώ απέκτησε με μεταγραφή τους Έντμουντσον (αμυντικός, Όλνταμ) και Αρίμπο (μέσος, Τσάρλτον) και τέσσερις ελεύθερους, τους φορ Χάστι, Στιούαρτ και τους μέσους Ντέιβις και Τζόουνς. Ο Τζέραρντ δήλωσε πως το σημερινό είναι καλή ευκαιρία ώστε να κάνουν ντεμπούτο. Την ίδια ώρα δεν έχει χάσει κάποιον βασικό. Κανονικά υπολογίζεται ο σταρ φορ Μορέλος (σ.σ. ακούγεται για την Κρίσταλ Πάλας), αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κολομβίας για το Κόπα Αμέρικα. Ο ίδιος αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα αλλά ο Τζέραρντ ξεκαθάρισε πως είναι διαθέσιμος

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Ρέιντζερς βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και δεν είναι στο 100% αλλά αυτό δε θα χρειαστεί για να κάμψει την αντίσταση της Σεντ Τζόσεφς. Το πάθημα της Σέλτικ πριν τρία χρόνια σε αυτό το γήπεδο βρίσκεται στο μυαλό των Σκωτσέζων, που πολύ δύσκολα θα πέσουν θύμα έκπληξης. Δεν υπάρχει φυσικά καμία αξία στο διπλό, ούτε στο όβερ του 1.22. Για να βρούμε αξιόλογη τιμή πρέπει να πάμε στο όβερ 4.5, το οποίο προσφέρεται στο 2.22 στον Stoiximan, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε. Οι Σκωτσέζοι βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και ο Τζέραρντ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα πρόσωπα. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα στο ματς της ζωής τους και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη βαριά ήττα

      FACTS

      • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Σεντ Τζόσεφς - Τελ. αγώνες
      10/5/2024
      Σεντ Τζόσεφς
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      3/5/2024
      Μάντσεστερ 62
      Σεντ Τζόσεφς
      0 - 5
      28/4/2024
      Σεντ Τζόσεφς
      Μπρούνος Μάγκμπαϊς
      2 - 0
      24/4/2024
      Γιουρόπα Πόιντ
      Σεντ Τζόσεφς
      0 - 3
      20/4/2024
      Μονς Κάλπε
      Σεντ Τζόσεφς
      0 - 2
      14/4/2024
      Σεντ Τζόσεφς
      Μονς Κάλπε
      1 - 2
      2/4/2024
      Μάντσεστερ 62
      Σεντ Τζόσεφς
      0 - 3
      9/3/2024
      Σεντ Τζόσεφς
      Γιουρόπα Πόιντ
      1 - 0
      2/3/2024
      Γκλάσις Γιουνάιτεντ
      Σεντ Τζόσεφς
      1 - 3
      24/2/2024
      Σεντ Τζόσεφς
      Μπρούνος Μάγκμπαϊς
      2 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες