Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τβέντε - Φορτούνα Σιτάρντ

12/9/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 268
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1330 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τβέντε - Φορτούνα Σιτάρντ στις 6/4/2024

Προϊστορία

6/4/2024 ΤβέντεΦορτούνα Σιτάρντ 2 - 0
8/10/2023 Φορτούνα ΣιτάρντΤβέντε 0 - 3
11/3/2023 Φορτούνα ΣιτάρντΤβέντε 0 - 3
14/8/2022 ΤβέντεΦορτούνα Σιτάρντ 3 - 0
7/5/2022 ΤβέντεΦορτούνα Σιτάρντ 1 - 2
14/8/2021 Φορτούνα ΣιτάρντΤβέντε 2 - 1
1/5/2021 Φορτούνα ΣιτάρντΤβέντε 3 - 0
12/9/2020 ΤβέντεΦορτούνα Σιτάρντ 2 - 0
10/8/2020 ΤβέντεΦορτούνα Σιτάρντ 2 - 1
15/9/2019 Φορτούνα ΣιτάρντΤβέντε 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 132,958 76.5%
X
€ 32,604 18.8%
2
€ 8,233 4.7%
Over
€ 5,572 64.6%
Under
€ 3,056 35.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

62 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: De Grolsch Veste
  • Χωρητικότητα: 30014
  • Θεατές: 8000
Αμφότερες με νέο προπονητή

Αμφότερες με νέο προπονητή

Η Τβέντε υποδέχεται τη Φορτούνα Σιτάρντ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Ερεντιβίζιε. Οι γηπεδούχοι την περσινή σεζόν τερμάτισαν στην 14η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 16η και ενδεχομένως να υποβιβάζονταν, αν δεν υπήρχε η απόφαση για οριστική διακοπή της σεζόν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΒΕΝΤΕ

Έχοντας επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου ήθελε να αποφύγει το χαρακτηρισμό της ομάδας «ασανσέρ» και να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια». Φαινόταν ότι θα έδινε πολύ μεγάλη μάχη ούτως ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, όμως την πρόλαβαν οι εξελίξεις και η απόφαση για οριστική διακοπή της Ερεντιβίζιε, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Μετά από 26 «στροφές» είχε μαζέψει 27 βαθμούς και βρισκόταν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας μόλις έναν πόντο από την 16η Φορτούνα Σιτάρντ η οποία στεκόταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν βρισκόταν σε καθόλου καλό μομέντουμ και η διακοπή την έκανε να αισθανθεί σαφώς πιο άνετα. Επιθετικά τα κατάφερνε κι έβρισκε λύσεις, όμως η άμυνα αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα της. Ο στόχος της φέτος είναι να μην κινδυνεύσει και να σωθεί εύκολα.

Έδωσε συνολικά τέσσερα παιχνίδια, δύο για το τουρνουά της επιστροφής του πρωταθλήματος κι άλλα δύο φιλικά. Νίκησε «καθαρά» την προσεχή της αντίπαλο Φορτούνα Σιτάρντ με 2-0, ενώ έμεινε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την ισχυρή Φέγενορντ. Στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει της έναρξης της σεζόν έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Έμεν, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη επί της Γκο Αχέντ Ιγκλς με 2-0. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο καινούριος τεχνικός του συλλόγου Ρον Γιανς -ο οποίος αντικατέστησε τον Ισπανό Γκονζάλο Γκαρσία- τόνισε: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία πρόβλεψη για τη θέση που θα τερματίσουμε τη φετινή χρονιά, όμως πιστεύω ότι το έμψυχο δυναμικό μας είναι πολύ καλό, για να έχουμε μία ωραία σεζόν. Έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση αλλά και καλούς αμυντικούς, οπότε είμαι αισιόδοξος».

Αγωνιστικά Νέα: Έχασε αρκετούς παίκτες στο φινάλε της σεζόν με κορυφαίες αποχωρήσεις αυτές του Σλοβένου επιτελικού μέσου Βούκσιτς ο οποίος μετακόμισε ως ελεύθερος στην ισπανική Σαραγόσα, αλλά και τη μετακίνηση του εξτρέμ Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό. Έχει αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού και χτίζει ομάδα μίας χρήσης. Μεταξύ αυτών και ο Λάζαρος Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ. Απών στην πρεμιέρα θα είναι ο 19χρονος στόπερ που είναι δανεικός από τον Άγιαξ, Κίκι Πιέριε.



ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Γνωρίζει στο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής περιόδου ότι θα δώσει μεγάλη μάχη προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Το κάνει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Πέρσι όμως φαινόταν ότι θα δυσκολευτεί πολύ και ήταν ορατό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να δώσει αγώνες μπαράζ με ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία ούτως ώστε να μπορέσει να ανανεώσει την παρουσία της στην Ερεντιβίζιε. Αυτό δεν χρειάστηκε μετά την απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης για οριστική διακοπή λόγω κορωνοϊού. Η συγκομιδή των 26 βαθμών την είχε φέρει μέχρι εκείνο το σημείο της σεζόν στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προβληματική τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά, αποτελούσε φαβορί για να πάει στα μπαράζ. Φέτος θα προσπαθήσει ξανά να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως δύσκολα θα είναι άνετη από νωρίς.

Ξεκίνησε την προετοιμασία της τον Ιούλιο και συμμετείχε κι εκείνη στο τουρνουά της επιστροφής της Ερεντιβίζιε, το οποίο διοργανώθηκε με σκοπό να βρουν οι ομάδες αγωνιστικό ρυθμό, μετά τη μεγάλη τους αποχή από τα γήπεδα. Στις 10 Αυγούστου έχασε από την προσεχή της αντίπαλο με 2-0, ενώ στις 26 του μήνα, για την ίδια διοργάνωση, έκαμψε την αντίσταση της Φένλο με 2-1. Θα είχε παίξει κι ένα φιλικό με την Άλκμααρ όμως αναβλήθηκε.

«Ο μακροπρόθεσμος στόχος μου είναι να γίνω προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας. Για να καταφέρω κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Στη Φορτούνα Σιτάρντ θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καμπύλη ανάπτυξης. Τα πρότυπά μου είναι ο Λίο Μπενάκερ και ο Λουίς φαν Χάαλ. Η πειθαρχία είναι πολύ σημαντική σε μία ομάδα. Πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Τβέντε» ήταν τα λόγια του νέου προπονητή της ομάδας Κέβιν Χόφλαντ που πήρε τη θέση του Σιόρς Ούλτεε και θα εργαστεί για πρώτη φορά ως χεντ κόουτς.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει ενισχυθεί κυρίως με ελεύθερους ποδοσφαιριστές και δεν έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα έως τώρα στη μεταγραφική περίοδο. Για τη μεσαία της γραμμή απέκτησε από την τουρκική Καϊσερίσπορ τον Ριένστρα, ωστόσο έχασε το μεγάλο της αστέρι και ηγέτη της μέχρι πέρσι. Ο λόγος για τον 26χρονο επιτελικό χαφ Μαρκ Ντίμερς ο οποίος μετακόμισε στη Φέγενορντ, με την ομάδα του Ρότερνταμ να πληρώσει στη Φορτούνα το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Για την πρώτη αγωνιστική δεν υπολογίζεται ο δεξιός εξτρέμ Ντιανέσι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος δεν ήταν καλή τόσο για την Τβέντε όσο και για τη Φορτούνα Σιτάρντ, με τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Ωστόσο φέτος κάνουν όνειρα, έχοντας προχωρήσει και σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία. Αυτό που μοιάζει δύσκολο να αλλάξει όμως είναι οι αμυντικές τους αδυναμίες. Σ’ ένα ματς άκρως απρόβλεπτο αναφορικά με την τελική έκβασή του, θα προτιμήσουμε το Over σε οριακά αποδεκτές τιμές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ερεντιβίζιε
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Ερεντιβίζιε
  10 Τβέντε 34 41 10 11 13 48:50
  11 Φορτούνα Σιτάρντ 34 41 12 5 17 50:58
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες