9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Στουρμ Γκρατς - Ράκοβ Τσεστόχοβα

Προϊστορία

30/11/2023 Στουρμ ΓκρατςΡάκοβ Τσεστόχοβα 0 - 1
5/10/2023 Ράκοβ ΤσεστόχοβαΣτουρμ Γκρατς 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 73,449 63.6%
X
€ 24,113 20.9%
2
€ 17,924 15.5%
Over
€ 4,218 54.8%
Under
€ 3,472 45.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

154 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

6

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

5

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

7

13

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Merkur-Arena
  • Χωρητικότητα: 16364
  • Θεατές: 12517
Κρίνεται η τρίτη θέση

Κρίνεται η τρίτη θέση

Η Στουρμ Γκρατς φιλοξενεί τη Ρακόβ Τσεστόχοβα για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Αταλάντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Γνώριζε εκ των προτέρων πριν από τρεις εβδομάδες ότι αναζητούσε κάποια υπέρβαση στο ταξίδι της στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με την Αταλάντα. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό και ηττήθηκε (0-1). Το πλάνο της στον αγωνιστικό χώρο αποδείχθηκε πολύ καλό και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν τον αριθμό των ευκαιριών που συνηθίζουν. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 33’ με τον Βλοντάρτσικ, ωστόσο ο επιθετικός της αστόχησε μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη είδε τους «μπεργκαμάσκι» να ανοίγουν το σκορ στο 50’. Σε μία φάση που η άμυνά της δεν κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο, ο Τζιμσίτι παραβίασε από κοντά την εστία της. Ήθελε αλλά ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικά αποδέχθηκε τη μοίρα της κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Στουρμ Γκρατς έπειτα από δύο αγώνες στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, στους οποίους έμεινε μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψε στις ήττες, ωστόσο παραμένει εντός των ρεαλιστικών στόχων που είχε θέσει. Έχει μαζέψει 4 βαθμούς και στέκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα και μία ισοπαλία είναι αρκετή ούτως ώστε να κρατήσει οριστικά πίσω της τη Ρακόβ Τσεστόχοβα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα Αυστρίας έπαιξε εντός έδρας με την Αούστρια Λουστενάου. Με επαγγελματική εμφάνιση νίκησε 2-0 και συνεχίζει να συγκατοικεί στην κορυφή με τη Σάλτσμπουργκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Χιέρλαντερ. Απόντες ο μέσος Κιτεϊσβίλι και ο επιθετικός Γιάτια. Αμφίβολοι ο γκολκίπερ Σέρπεν και ο επιθετικός Μπέβινγκ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να μεταβεί στην Πορτογαλία ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα για εκείνη, κατάφερε να παρουσιαστεί αξιοπρεπής και ηττήθηκε 2-1. Μόλις στο 12’ μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της κι αποβλήθηκε ο Ρακοβιτσάν. Δύο λεπτά μετά ο Γκονσάλβες σκόραρε από τα έντεκα μέτρα για το 1-0. Αμύνθηκε συντονισμένα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μπορεί να απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν δέχθηκε άλλο γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι μέσω VAR για χέρι και ξανά ο Γκονσάλβες σημείωσε από την άσπρη βούλα το 2-0. Έβγαλε αντίδραση και μείωσε με τον Ρούντιτς στο 70’, ωστόσο η αντεπίθεσή της δεν είχε συνέχεια.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρακόβ Τσεστόχοβα δεν μπόρεσε να παραμείνει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη και παραμένει η μοναδική ομάδα του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ, η οποία ακόμα δεν έχει χαμογελάσει. Η συγκομιδή του ενός πόντου φέρνει την πρωταθλήτρια Πολωνίας μόλις στην τελευταία θέση κι αν δεν φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Στουρμ Γκρατς, τότε θα αποχαιρετήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς δεν θα διαθέτει ελπίδες για να συνεχίσει τουλάχιστον στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Under. Το περασμένο Σάββατο έπαιξε εντός έδρας με την Κρακόβια. Κινδύνευσε με ήττα αλλά απέσπασε ισοπαλία 1-1 και είδε τη διαφορά της από την κορυφή να μεγαλώνει.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και είναι τιμωρημένος ο αμυντικός Ρατσοβίταν. Θα λείψουν ο αμυντικός Άρσενιτς, ο χαφ Παπανικολάου και ο εξτρέμ Πέστκα. Μακροχρόνιοι απόντες ο Έλληνας σέντερ μπακ Στράτος Σβάρνας, ο επίσης στόπερ Γκρίτσκιεβιτς και ο μέσος Λόπεθ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι των δύο ομάδων για το ευρωπαϊκό τους μέλλον. Η Στουρμ Γκρατς είχε νικήσει στην έδρα της Ρακόβ Τσεστόχοβα κι έχει τον πρώτο λόγο, ενώ σε περίπτωση νίκης, θα μπορεί ενδεχομένως να ελπίζει ακόμα και για είσοδο στη δυάδα. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές Πολωνίας ξέρουν ότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα στην Αυστρία, θα μπορούν να παραμείνουν «ζωντανοί» για να πάρουν έστω μία δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων και θα τον κοντράρουμε στηρίζοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των φιλοξενούμενων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Στουρμ Γκρατς 6 4 1 1 4 4:9
  4 Ράκοβ Τσεστόχοβα 6 4 1 1 4 3:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Roztigris με το υψηλότερο yield +1.51% έπαιξε: 1
  • » Ο a1470216, με το υψηλότερο yield +17.20% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο ANVOU, με το υψηλότερο yield +3.46% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες