1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σταντάρ Λιέγης - Ρέιντζερς

22/10/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 836
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1288 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Σταντάρ Λιέγης στις 3/12/2020

Προϊστορία

3/12/2020 ΡέιντζερςΣταντάρ Λιέγης 3 - 2
22/10/2020 Σταντάρ ΛιέγηςΡέιντζερς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 26,468 14.6%
X
€ 24,800 13.6%
2
€ 130,598 71.8%
Over
€ 3,564 31.7%
Under
€ 7,676 68.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

205 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne
  • Χωρητικότητα: 30023
  • Θεατές: 3139
Με φόρα από τον θρίαμβο επί της Σέλτικ οι φιλοξενούμενοι

Με φόρα από τον θρίαμβο επί της Σέλτικ οι φιλοξενούμενοι

Η Σταντάρ Λιέγης θα κοντραριστεί με τη Ρέιντζερς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο ντέρμπι μίσους με τη Σέλτικ και μάλιστα εκτός έδρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Μετά την επιστροφή από τη διακοπή λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων, αντιμετώπισε εντός έδρας το προηγούμενο Σάββατο την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ. Έδειξε διάθεση για να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκε για την επιμονή της, αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Είδε τους αντιπάλους της να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ στο 40’ με τέρμα του Ντιάτα, κάνοντας το έργο της σαφώς πιο δύσκολο για τη συνέχεια. Στην επανάληψη έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά προκειμένου να έβρισκε το γκολ που θα τη βοηθούσε να αποφύγει την ήττα μέσα στο «σπίτι» της. Ο χρόνος κυλούσε και δεν τα κατάφερνε χάνοντας πέναλτι στο 62’, όμως συνέχισε να προσπαθεί. Τελικά κέρδισε και νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Γκαβορί ήταν ψύχραιμος από τα έντεκα μέτρα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Σταντάρ Λιέγης πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία έως τώρα στη Γιούπιλερ Λιγκ, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Μπέερσοτ. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, για να φτάσει μέχρι τους ομίλους χρειάστηκε να περάσει τρεις γύρους, όμως στάθηκε τυχερή, καθώς έδωσε όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Αρχικά απέκλεισε την Μπάλα Τάουν από την Ουαλία με 2-0, ακολούθησε δύσκολη πρόκριση επί της Βοϊβοντίνα στην παράταση με 2-1, ενώ ξεπέρασε και το «εμπόδιο» της ουγγρικής Φέχερβαρ στα πλέι οφ, επικρατώντας 3-1. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του βέλγικου συλλόγου Φιλίπ Μοντανιέ υποστήριξε: «Παραμένουμε ήρεμοι παρά τα κρούσματα που υπήρξαν. Δεν νοσούν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Στίβεν Τζέραρντ κάνει πολύ καλή δουλειά και διαθέτουν μία ομάδα που μπορεί να αμυνθεί και να επιτεθεί εξίσου καλά. Είμαστε επιφυλακτικοί αλλά σίγουροι ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μία μεγάλη ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα:Σημαντικές επιστροφές καθώς είναι ξανά διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Αμαλά (7/2),αλλά και οι επιθετικοί Αβενάτι (5/1), Μουλέκα (3/1). Εκτός λόγω Covid-19 ο αμυντικός Σισοκό (0/0), ο χαφ Ράσκιν (9/1) και ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Μπαλικουισά (4/2).



ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας την έφερε απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλό της Σέλτικ και μάλιστα εκτός έδρας. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη με 2-0, έχοντας ως ήρωα τον κεντρικό αμυντικό της Κόνορ Γκόλντσον ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ του ντέρμπι. Ευτύχησε να προηγηθεί με κεφαλιά του στόπερ της μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης κι έκανε το έργο της πιο εύκολο. Απειλήθηκε μόλις μία φορά στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ελιουνούσι πλάσαρε πολύ άστοχα μέσα από την περιοχή. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 54’, ο Γκόλντσον εκμεταλλεύτηκε αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν και με σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μπάρκα για το 0-2. Έπαιξε προσεκτικά στη συνέχεια και διαφύλαξε εύκολα το προβάδισμά της, φτάνοντας στο θρίαμβο.

Η Ρέιντζερς με αυτήν τη νίκη «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η συγκομιδή των 26 βαθμών τη φέρνει στην πρώτη θέση, απέχοντας ένα πόντο από τη Σέλτικ. Ο βασικός της στόχος είναι να τερματίσει πρώτη μετά από πολλά χρόνια, ωστόσο θα προσπαθήσει να διακριθεί και στην Ευρώπη. Όσον αφορά την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο όπου απέκλεισε άνετα τη Λίνκολντ Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ νικώντας 5-0 εκτός έδρας. Ακολούθησε ο «περίπατος» (4-0) επί της Βίλεμ ξανά εκτός έδρας, ενώ στα πλέι οφ νίκησε στο «Άιμπροξ» την επικίνδυνη Γαλατάσαραϊ με 2-1.

«Έχω ορισμένους Βέλγους φίλους που με ενημέρωσαν για τη Σταντάρ Λιέγης. Είναι καλή ομάδα με καλό προπονητή, όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις και θα είναι μία δύσκολη νύχτα για εμάς. Ωστόσο οι παίκτες μου είναι αρκετό καιρό μαζί και ξέρουν τη φιλοσοφία με την οποία θέλουμε να αγωνιζόμαστε» ήταν τα λόγια του κόουτς των Σκωτσέζων, Στίβεν Τζέραρντ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα, αφού θα λείψει για ακόμα έναν αγώνα ο αμυντικός Κάτιτς (0/0). Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμη. Στην ουσία θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σταντάρ Λιέγης θα προσπαθήσει να κάνει μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως σε αυτόν τον όμιλο που βρίσκεται, δεν θεωρείται το φαβορί για πρόκριση. Από την άλλη η Ρέιντζερς θέλει να περάσει τα γκρουπ όπως και πέρσι, ενώ πριν λίγες ημέρες βελτίωσε κατακόρυφα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή της, επικρατώντας εκτός έδρας κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλό της, Σέλτικ. Το μομέντουμ δείχνει ότι οι Σκωτσέζοι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα και θα ρισκάρουμε με το διπλό, σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο σετ αποδόσεων.

FACTS

  • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ρέιντζερς 6 14 4 2 0 13:7
  3 Σταντάρ Λιέγης 6 4 1 1 4 7:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες