3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Σταντάρ Λιέγης

Προϊστορία

3/12/2020 ΡέιντζερςΣταντάρ Λιέγης 3 - 2
22/10/2020 Σταντάρ ΛιέγηςΡέιντζερς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 96,265 79.7%
X
€ 12,920 10.7%
2
€ 11,597 9.6%
Over
€ 4,319 50.0%
Under
€ 4,324 50.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
Πιο ποιοτικοί οι Σκωτσέζοι

Πιο ποιοτικοί οι Σκωτσέζοι

Η Ρέιντζερς φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με την Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο «σπίτι» τους τη Λεχ Πόζναν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε στο «Άιμπροξ» με την Μπενφίκα και ήθελε το «τρίποντο» που θα την έφερνε «αγκαλιά» με την κορυφή. Προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2. Μπήκε φουριόζα στο γήπεδο ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Το βρήκε μόλις στο 7’ με τον Άρφιλντ έπειτα από φάση διαρκείας. Πιέστηκε και θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν με σκορ 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη πέτυχε και δεύτερο τέρμα με φοβερό σουτ του Ρουφ στο 69’. Φαινόταν να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως στο 78’ ο Ταβερνιέ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της για το 2-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πίζι ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Την Κυριακή (29/11) έπαιξε αγώνα για το δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Σκωτίας με την αδύναμη Φόλκερκ εκτός έδρας και νίκησε «σβηστά» με 4-0.

Ο πρώτος και βασικός στόχος έχει στην ουσία επιτευχθεί για τη Ρέιντζερς η οποία έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκρισή της, καθώς θα πρέπει να συμβούν απίστευτα αποτελέσματα για να ανατραπεί η κατάσταση. Έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μια και υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Μπενφίκα. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Γλασκώβης Στίβεν Τζέραρντ τόνισε: «Το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ μας αγώνα δεν λέει όλη την αλήθεια. Κερδίσαμε αλλά η Σταντάρ είχε παίξει καλά. Θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε το φαβορί και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση για δεύτερη σερί σεζόν».

Αγωνιστικά Νέα: Λογικά εκτός ο μέσος Τζακ (13/0) που αναρρώνει από τραυματισμό. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του χαφ Αριμπό (8/4) και του επιθετικού Μπάρκερ (8/2). Αντίθετα σίγουρα εκτός οι τιμωρημένοι Έντμοντσον (1/0) και Τζόουνς (3/1) που δεν είχαν τηρήσει τα μέτρα κατά του Covid-19.



ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Λεχ Πόζναν και είχε μία μεγάλη ευκαιρία για να κάνει σεφτέ. Τα κατάφερε νικώντας δύσκολα με 2-1. Έμοιαζε από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού» αλλά δεν τα κατάφερε. Το 0-0 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έμοιαζε φυσιολογικό. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας στον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ίσακ και της έβαλαν δύσκολα. Όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 63’ με τον Ταπσομπά. Πίεσε στη συνέχεια αναζητώντας το δεύτερο γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Επέμεινε μέχρι το φινάλε και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με ήρωα τον Κύπριο αμυντικό Λαΐφη. Ακολούθησε εκτός έδρας ντέρμπι με την Άντερλεχτ στο οποίο απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Το «τρίποντο» που πήρε η Σταντάρ Λιέγης απέναντι στους Πολωνούς ήταν το παρθενικό της για τη φετινή φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η συγκομιδή των 3 βαθμών τη φέρνει στην τελευταία θέση, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τη Λεχ Πόζναν. Δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης για εκείνη και θα παίξει για το πρεστίζ της. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Μία πιθανή νίκη εδώ θα αποτελούσε ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά ήδη είναι μία πολύ σημαντική πρόκληση για την ομάδα μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Σε 90 λεπτά όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν. Ακόμα και μία δυνατή αντίπαλο όπως είναι η Ρέιντζερς. Ξέρουμε ότι έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας από την αρχή μέχρι το τέλος» σχολίασε ο προπονητής της βέλγικης ομάδας, Φιλίπ Μοντανιέ.

Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικό ευχάριστο νέο η επιστροφή του χαφ Σαμίρ (6/0). Τιμωρημένος ο φορ Ουλαρέ (9/2) που αποτελεί «φρέσκο» πρόβλημα. Ο άλλοτε μέσος του ΠΑΟΚ Τσίμιροτ (8/0) έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Καρσελά (5/0). Σίγουρα εκτός ο στόπερ Βανχέουνστεν (8/0), ο επιτελικός χαφ Αμαλά (9/2) και ο στράικερ Μουλέκα (4/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρέιντζερς μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση, ωστόσο θα προσπαθήσει να πετύχει δύο νίκες στη συνέχεια ούτως ώστε να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, μια και υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Μπενφίκα. Στον αντίποδα η Σταντάρ Λιέγης μετά το «τρίποντο» απέναντι στη Λεχ Πόζναν θα προσπαθήσει για τη μεγάλη έκπληξη που θα την κρατήσει «ζωντανή» ακόμα και για την πρόκριση. Σε αυτήν την κόντρα υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, με τους παίκτες του Τζέραρντ να κυριαρχούν. Αναμένεται να μπουν δυνατά για να «καθαρίσουν» το ματς και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον άσο στο πρώτο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σταντάρ Λιέγης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ρέιντζερς 6 14 4 2 0 13:7
  3 Σταντάρ Λιέγης 6 4 1 1 4 7:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες