4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σπαρτάκ Μόσχας - Μπενφίκα

4/8/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 658
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 996 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπενφίκα - Σπαρτάκ Μόσχας στις 10/8/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 33' Sobolev Aleksandr

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 48' Vertonghen Jan
  2. 51' Silva Rafa
  3. 74' Junior Gilberto
  4. 87' Ignatov Mikhail

      Προϊστορία

      10/8/2021 ΜπενφίκαΣπαρτάκ Μόσχας 2 - 0
      4/8/2021 Σπαρτάκ ΜόσχαςΜπενφίκα 0 - 2
      7/11/2012 ΜπενφίκαΣπαρτάκ Μόσχας 2 - 0
      23/10/2012 Σπαρτάκ ΜόσχαςΜπενφίκα 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 148,278 12.6%
      X
      € 125,464 10.7%
      2
      € 903,079 76.7%
      Over
      € 47,681 21.6%
      Under
      € 173,121 78.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      92 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Otkrytiye Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 44307
      Ο Ρούι Βιτόρια κόντρα στην πρώην ομάδα του

      Ο Ρούι Βιτόρια κόντρα στην πρώην ομάδα του

      Η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχεται την Μπενφίκα στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν πέρσι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ρωσίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν τρίτοι στην πορτογαλική λίγκα.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (10/8) στην έδρα της Μπενφίκα. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Αϊντχόφεν - Μίντιλαντ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

      ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

      Η περσινή σεζόν τη βρήκε στη δεύτερη θέση της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινώντας από τον τρίτο γύρο. Η κληρωτίδα έφερε απέναντί της την Μπενφίκα και το έργο της δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το μοναδικό ευχάριστο για εκείνη είναι ότι έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τους αντιπάλους της, με δεδομένο ότι έχει ήδη προλάβει να παίξει δύο αγώνες πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρει κόντρα στους «αετούς» όμως θα χρειαστεί μία μικρή υπέρβαση. Στα υπέρ της επίσης ότι στην άκρη του πάγκου της κάθεται ο Ρούι Βιτόρια, με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει περάσει μία τετραετία στην ομάδα της Λισαβόνας και να τη γνωρίζει αρκετά καλά.

      Η νέα αγωνιστική περίοδος πάντως ξεκίνησε μ’ ένα θετικό κι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τη Σπαρτάκ Μόσχας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ρωσίας ταξίδεψε στο Καζάν για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική Ρούμπιν. Ηττήθηκε 1-0, παρά την αρκετά καλή εμφάνισή της. Την περασμένη Παρασκευή έπαιξε ξανά μακριά από το «σπίτι» της, αντιμετωπίζοντας σε αυτήν την περίπτωση την Κρίλια Σοβέτοβ. «Δραπέτευσε» με το «διπλό» χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σομπόλεφ στο 68’. Με τρεις βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι έχει σκοπό να διεκδικήσει τον τίτλο. Και τα δύο φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Ρούι Βιτόρια τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ της Μπενφίκα και της Σπαρτάκ Μόσχας. Δεν είναι ατομικό το άθλημα. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν το μέγεθός τους και είναι δυνατοί σύλλογοι στις χώρες τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει ποτέ με τον Ζόρζε Ζεσούς κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε τώρα. Η Μπενφίκα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη από πέρσι και νομίζω ότι έχει καλύτερη ομάδα απ’ όταν την προπονούσα εγώ, που φυσικά ήταν χαρά μου. Είμαστε μία θετική ομάδα κι αποφασισμένη. Δείτε τις ευκαιρίες που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός παραμένουν ο τερματοφύλακας Σελίκοφ, ο αμυντικός Μασλόφ, ο εξτρέμ Πρόμες και ο επιθετικός Πόνσε. Ο τελευταίος ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής.



      ΜΠΕΝΦΙΚΑ

      Μετά το περσινό πάθημα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές και να επιστρέψει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να τα καταφέρει θα χρειαστεί αρχικά να αφήσει εκτός συνέχειας τη Σπαρτάκ Μόσχας του πρώην προπονητή της Ρούι Βιτόρια. Aποτελεί το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού κι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η έκβαση των δύο αγώνων από τη δική της απόδοση. Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος τη βρήκε να απογοητεύει και να μένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Πριμέιρα Λίγκα, πίσω από τη συμπολίτισσα Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια αλλά κι από τη δεύτερη Πόρτο. Φέτος ελπίζει ότι θα ανακτήσει τα σκήπτρα, κάτι που όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, εξαιτίας της δυναμικής των «λιονταριών» και των «δράκων».

      Η Μπενφίκα δεν έχει παίξει ούτε ένα επίσημο αγώνα στη νέα σεζόν, από τη στιγμή που στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ δεν συμμετείχε, καθώς θα ξεκινήσει από επόμενο γύρο τις υποχρεώσεις της. Έπαιξε έξι φιλικά προετοιμασίας και σε αυτά μέτρησε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, δίχως να αισθανθεί την πικρή γεύση της ήττας. Στην πρόβα τζενεράλε της αντιμετώπισε πριν δέκα ημέρες τη Μαρσέιγ κι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Είχε προηγηθεί η νίκη της με 1-0 απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ. Όλα τα υπόλοιπα ματς της ήταν με ομάδες από την Πορτογαλία.

      «Μακάρι να κερδίσει ό,τι μπορεί στη Ρωσία ο Ρούι Βιτόρια, όμως είναι αντίπαλος της Μπενφίκα κι εμείς θα παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη. Για εμάς ήταν έκπληξη αυτό που συνέβη με τον πρόεδρο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα (σ.σ. συνελήφθη για οικονομική απάτη) όμως δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα της ομάδας. Δεν μας λείπει τίποτα αυτή τη στιγμή, υπάρχει καλή δομή στη διοίκηση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να κερδίσουμε τη Σπαρτάκ Μόσχας. Σίγουρα ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο και περιμένουμε πως και πως τη ρεβάνς για να τους δούμε και τους δικούς μας οπαδούς στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς.

      Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον επιθετικό Ροντρίγκο Πίνιο που προορίζεται για αναπληρωματικός. Εκτός οι δύο δεξιοί μπακ Αντρέ Αλμέιδα και Ντιόγκο Γκονσάλβες. Απών και ο σέντερ φορ Νούνιες ο οποίος επίσης είναι τραυματίας.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ μεγάλο ζευγάρι που θα μπορούσε να αποτελεί έναν αγώνα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά μία από τις δύο θα συνεχίσει στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η ηττημένη θα μετακομίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται σε λίγο καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας προλάβει να παίξει μόλις δύο αγώνες για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Από την άλλη η Μπενφίκα δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι, όμως ελπίζει να μην την «πατήσει» όπως το έπαθε πέρσι από τον ΠΑΟΚ. Συναισθηματικά φορτισμένος θα είναι ο προπονητής των γηπεδούχων Ρούι Βιτόρια ο οποίος ήταν στο «τιμόνι» των «αετών» από το 2015 έως το 2019. Αναμένεται αμφίρροπη «μάχη» και μία ισοπαλία που θα αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς της Λισαβόνας δεν μοιάζει καθόλου απίθανη. Θα την επιλέξουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπενφίκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σπαρτάκ Μόσχας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +4.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες