2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σπάκενμπουργκ - Αϊντχόφεν

4/4/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 812

Προϊστορία

4/4/2023 ΣπάκενμπουργκΑϊντχόφεν 1 - 2
10/11/2010 ΑϊντχόφενΣπάκενμπουργκ 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,618 0.8%
X
€ 2,089 1.0%
2
€ 207,931 98.2%
Over
€ 20,908 70.2%
Under
€ 8,884 29.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

85 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

7

1

Σουτ εκτός εστίας

9

29%

Κατοχή μπάλας

71%

0

Οφσάιντ

4

5

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

9

Φάουλ

6

15

Πλάγια Άουτ

18

10

Εκτελέσεις Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 6300
Η PSV βάζει τέλος στο «παραμύθι» που ζει η Σπάκενμπουργκ

Η PSV βάζει τέλος στο «παραμύθι» που ζει η Σπάκενμπουργκ

Η Σπάκενμπουργκ υποδέχεται την Αϊντχόφεν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά ακολουθεί μισάωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι για να κριθεί ο νικητής που θα πάρει την πρόκριση για τoν μεγάλο τελικό της 30ης Απριλίου, όπου θα βρει απέναντί του τον νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ - Άγιαξ.

Πρώτη φορά στην ιστορία της φτάνει τόσο ψηλά στην διοργάνωση του Κυπέλλου και αισθάνεται, δικαίως, ήδη επιτυχημένη αφού ζει το όνειρο. Η Σπάκενμπουργκ, είναι η μοναδική εκπρόσωπος της 3ης Κατηγορίας, αφού απέκλεισε αρχικά στα προκριματικά με 1-0 την DOVO και εν συνεχεία στον πρώτο γύρο την Τεκ με 2-1. Αμέσως μετά ήρθε η μεγάλη πρόκριση επί της Χρόνινγκεν με 3-2, ενώ ακολούθησε αυτή επί της Κάτβικ με 4-1 στα πέναλτι (1-1 κ.δ και παράταση). Δε σταμάτησε εκεί και συνέχισε να... φονεύει μεγάλους, αφού ιστορική ήταν πρόκριση επί της Ουτρέχτης την οποία «ταπείνωσε» επικρατώντας 4-1 εκτός έδρας.

Οι τρεις προκρίσεις ήρθαν εντός έδρας, αλλά οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ήρθαν εκτός και αφορούσαν τον αποκλεισμό της Χρόνινγκεν με 3-2 αλλά και της Ουτρέχτης.

Στο πρωτάθλημά της πραγματοποιεί συμπαθητική πορεία, ούσα στην μέση της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 10η θέση με 36 βαθμούς, χωρίς όμως να διεκδικεί κάτι. Δεν βρίσκεται πάντως σε φόρμα αφού μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ουραγό Όοστζααν συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκης (0-2-2). Όλα αυτά βέβαια σε μία διοργάνωση που λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού σε διάφορα επίπεδα, αποφασίστηκε το 2019 να μην υποβιβαστεί και να μην προβιβαστεί κανείς ως και το τέλος της σεζόν 2022-23.

«Ξέρουμε πως η Αϊντχόφεν είναι απολυτο φαβορί, αλλά αυτό δεν μας λέει κάτι από μόνο του. Θα παλέψουμε όπως πάντα και στην χειρότερη των περιπτώσεων θέλουμε να αποχωρήσουμε από την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά» δήλωσε ο κόουτς Ντε Χρααφ.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα θα αγωνιστεί.Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εκτός έδρας νίκη επί της Ναϊμέγκεν με 4-2 καθώς συνδυάστηκε με καλή και πειστική εμφάνιση. Μόλις στο 7' ο Ντε Γιονγκ με κοντινή προβολή, ύστερα από ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Τιλ. άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21' ο Μποσκαλί με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που είχαν επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 26' μάλιστα μετά από όμορφη και γρήγορη αντεπίθεση ο Φέιρμαν με κοντινό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με την Αϊντχόφεν να βρίσκει και τέταρτο γκολ με προβολή του Ντε Γιονγκ στο 50' μετατρέποντας σε θρίαμβο τη νίκη της. Το... φρένο που πάτησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν αναμενόμενο και έτσι η Ναϊμέγκεν βρήκε την ευκαιρία να μειώσει με δύο υπέροχα γκολ στο 59' και το 86' αλλά χωρίς ποτέ να απειλήσει πως είναι ικανή για ανατροπή των δεδομένων στην αναμέτρηση.

Ούσα πλέον αήττητη για εννιά ματς στο πρωτάθλημα (6-3-0) η Αϊντχόφεν συνήλθε άμεσα μετά την εκτός έδρας «γκέλα» με την Φίτεσε και εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Άγιαξ πιάνοντάς τον στους 56 βαθμούς και την 2η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ο μεγάλος της στόχος, μιας και πλέον η κορυφή, όπου βρίσκεται η Φέγενορντ, απέχει 8 πόντουτς με επτά ματς να απομένουν για το φινάλε.

Παράλληλα το Κύπελλο, όπως και πέρυσι, αποτελεί ξανά μεγάλο στόχο, ειδικά από την στιγμή που η σεζόν τέλειωσε πρόωρα στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω. Μέχρι στιγμής η κάτοχος του τίτλου έχει πάρει τρεις προκρίσεις, κεινώντας από τον 2ο γύρο, δύο εκ των οποίων κόντρα σε ομάδες της Ερεντιβίζιε, αποκλείοντας την Σπάρτα Ρότερνταμ με νίκη 2-1 εκτός έδρας και την Έμεν αντίστοιχα εντός έδρας με νίκη 3-1, ενώ στα προημιτελικά νίκησε 3-1 στο «Φίλπς Στάντιον» την Ντεν Χάαγκ.

«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, γιατί διακυβεύεται μία θέση στον τελικό. Το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα που θα δίναμε σε ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπάκενμπουρχ αξίζει το σεβασμό μας για το γεγονός ότι βρίσκεται στα ημιτελικά» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες παραμένουν οι στόπερ Μπράνθγουεϊτ (20/2) και Ομπίσπο (22/2), ο βασικός γκολκίπερ Μπενίτεζ (23/0), ο αμυντικός Μάουρο Τζούνιορ (6/0) και ο επιθετικός Φοφανά (1/0).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό ματς για την Σπάκενμπουργκ, που βιώνει πρωτόγνωρα μεγάλες στιγμές, αλλά παρά τις εκπλήξεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, η Αϊντχόφεν είναι εντελώς άλλου επιπέδου ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου ξανά και είναι σε καλή κατάσταση οπότε θεωρώ πως θα χαλάσουν εύκολα την γιορτή των γηπεδούχων. Καμία αξία στο διπλό βάσει των αποδόσεων, οπότε πάμε στα τέρματα και συγκεκριμένα στο να σημειωθούν 4-6, αφού στην Αϊντχόφεν δεν θα έχουν όρεξη για... παιχνίδια.

FACTS

  • Η ομάδα Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αϊντχόφεν νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 2
  • » Ο Serafetin, με το υψηλότερο yield +20.50% στο [ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες