1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Φερεντσβάρος

Προϊστορία

27/7/2022 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΦερεντσβάρος 1 - 4
20/7/2022 ΦερεντσβάροςΣλόβαν Μπρατισλάβας 1 - 2
7/10/2016 ΦερεντσβάροςΣλόβαν Μπρατισλάβας 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,720 19.5%
X
€ 16,207 20.1%
2
€ 48,731 60.4%
Over
€ 5,064 27.5%
Under
€ 13,356 72.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

116 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

6

6

Σουτ εκτός εστίας

6

45%

Κατοχή μπάλας

55%

1

Οφσάιντ

4

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

2

5

Αλλαγές

2

7

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Football Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
  • Θεατές: 21500
Λεπτές οι ισορροπίες

Λεπτές οι ισορροπίες

Σλόβαν Μπρατισλάβας και Φερεντσβάρος αναμετρούνται στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας για την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο, κάτι που εξασφαλίζει παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-1 στην Βουδαπέστη.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής θα παίξει στον επόμενο γύρο με τον νικητή του Ζυρίχη-Καραμπάγκ. Ο ηττημένος θα παίξει στο τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα.

Α’ Ματς (Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2): Η Σλόβαν είχε διπλή τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί αλλά στη συνέχεια η Φερεντσβάρος πήρε τον έλεγχο, έχοντας δοκάρι κι άλλες δύο σημαντικές στιγμές με μακρινά σουτ. Εν τέλει άνοιξε το σκορ στο 70’ με τον Ζαχάριασεν αλλά η Σλόβαν το έφερε… τούμπα σ’ ένα πεντάλεπτο με τους Κάσια (81’) και Μπαρσεγκιάν (86’). Λίγο πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

* Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν περίπου 30 χρόνια για τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να παίρνει την πρόκριση μετά τη νίκη με 4-1 στην Σλοβακία, ενώ η ρεβάνς στην Βουδαπέστη έληξε 0-0. Το ματς της Μπρατισλάβας στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες και τη βιαιότητα των Σλοβάκων αστυνομικών, με πολλούς από αυτούς να φορούσαν μαύρες κουκούλες. Το κλίμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι τεταμένο, οι αστυνομικές δυνάμεις στην πρωτεύουσα είναι αυξημένες ενώ οι Σλοβάκοι εξέδωσαν ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο τους να συγκεντρωθεί στην υποστήριξη της ομάδας.

* Οι δύο προπονητές, Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ και Βλάντιμιρ Βάις έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Με επική ανατροπή απέδρασε με το «διπλό» από το «καμίνι» της «Γκρουπάμα Αρίνα» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο. Αμύνθηκε αποτελεσματικά και είχε σε καλή ημέρα τον γκολκίπερ της ενώ έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και το γύρισε σε πέντε λεπτά με δύο γκολ από στατική φάση και αντεπίθεση.

Ήταν η πρώτη της νίκη στη σεζόν σε 90λεπτό, αφού είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες 0-0 με την Ντιναμό Μπατούμι στον προηγούμενο γύρο. Και στο δεύτερο ματς με τους Γεωργιανούς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στην παράταση αλλά το γύρισε με δύο γκολ στο φινάλε. Το έργο επαναλήφθηκε στην Βουδαπέστη, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα, έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ποντμπρεζόβα, διαλύοντας με 4-0 την Τρεντσίν στην έδρα της. Άλλαξε τα 8/11 της ενδεκάδας κόντρα στην Φερεντσβάρος αλλά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έκανε περίπατο χάρη σε δύο γκολ του Χρντσάρ (36’, 90’) και άλλα δύο των Γκριν (69’) και Κούτσκα (82’). Παρά την ευρεία νίκη, ο τεχνικός της Βλάντιμιρ Βάις άσκησε δημόσια κριτική στους επιθετικούς Σάπονγιτς, Ραμίρες που δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα αλλά και στον χαφ Χόλμαν για την μέτρια εμφάνιση: «Πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο ότι ανήκουν στην Σλόβαν. Δεν πληρώνονται για το πως φαίνονται με τη φανέλα αλλά για τις εμφανίσεις τους στο χορτάρι».

Το μυαλό όλων βρίσκεται πλέον στη σημερινή ρεβάνς, με τον Βάις να δηλώνει: «Εάν σας έλεγα τι θα καθόριζε το παιχνίδι, θα ήμουν ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και θα άραζα στην καρέκλα μου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι πρωταθλητές Ουγγαρίας έχουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ξέρουμε για το τι είναι ικανοί αλλά δεν τους φοβόμαστε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, ξέρουμε τις ικανότητες του και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί. Παίζουμε στην έδρα μας σε γεμάτο γήπεδο και μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο καλός Τσέχος χαφ Ζμρχαλ (2/0) που έχασε και το πρώτο παιχνίδι. Ο Βάις δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα αλλά δεν αφορούν τους παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Βουδαπέστης.Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την καυτή της έδρα και πλέον ψάχνει την ανατροπή μέσα στην Μπρατισλάβα για να συνεχίσει στον Γ’ προκριματικό γύρο. Ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, κατάφερε να προηγηθεί όμως δέχτηκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά (81’, 86’) από στατική φάση και αντεπίθεση. Είχε δοκάρι στο φινάλε για να σώσει την παρτίδα και πλέον χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ στη σημερινή ρεβάνς.

Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Τόμπολ χάρη στη νίκη με 5-1 στην έδρα της, ενώ είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία στο Καζακστάν. Δίνει σταθερά το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους την τελευταία τριετία (1 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Γιουρόπα Λιγκ), θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία αν δεν καταφέρει να φτάσει στον Γ’ προκριματικό γύρο, κάτι που έχει να της συμβεί από το 2016.

Σε σχέση με την αντίπαλο της, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή απέναντι στην Πούσκας Ακαντέμια. Όπως δήλωσε πάντως ο τεχνικός της Τσερτσέοφ, αυτό δεν αποτελεί ούτε πλεονέκτημα, ούτε μειονέκτημα ειδικά από τη στιγμή που ο προπονητής της Σλόβαν έκανε ροτέιοσν στα ματς του πρωταθλήματος.

Πηγαίνει στο κατάμεστο «Τεχελνέ Πολέ» (έχει ανακοινωθεί sold out) για να διεκδικήσει την πρόκριση, με τον Τσερτσέσοφ να σχολιάζει: «Ή πίεση είναι μέρος του ποδοσφαίρου, πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε. Γνωρίσουμε την ιστορία των δύο ομάδων, ξέρω λεπτομέρειες για το τι συνέβη πριν 30 χρόνια. Αλλά απ’ όσο ξέρω δεν υπήρξαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ματς της Βουδαπέστης και νομίζω ότι οι οπαδοί θα είναι εντάξει και στη ρεβάνς. Γνωρίζουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό διότι κάνει τη μάχη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Είναι αδύνατον να παίξεις συναρπαστικά, αξέχαστα ματς χωρίς οπαδούς. Δεν περίμενα εύκολο 90λεπτο ούτε στο πρώτο ματς. Μιλάμε για τους πρωταθλητές Σλοβακίας τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Η Σλόβαν είναι πλέον το φαβορί αλλά έχουμε τους παίκτες για να γυρίσουμε την κατάσταση».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο σταρ φορ Μάε (36 συμμ. /17 γκολ, 11 ασίστ πέρσι) και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ενώ το όνομα του παίζει και για μεταγραφή. Αναμένεται να λείψει ξανά ο δημιουργικός εξτρέμ Ζούμπκοβ 34 συμμ./3 γκολ, 8 ασίστ πέρσι).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε παλικαρίσια νίκη στην Βουδαπέστη φέρνοντας… τούμπα το ματς στο φινάλε, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση. Η Φερεντσβάρος χρειάζεται γκολ και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι, αμυντικά πάντως δεν έδειξε στιβαρή και οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα τους παρουσιαστούν. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ζίλινα
28/4/2024
Ντουνάισκα Στρέντα
Σλόβαν Μπρατισλάβας
5 - 3
21/4/2024
Σπαρτάκ Τρνάβα
Σλόβαν Μπρατισλάβας
1 - 2
13/4/2024
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ντουνάισκα Στρέντα
0 - 0
5/4/2024
Ζίλινα
Σλόβαν Μπρατισλάβας
0 - 3
30/3/2024
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ποντμπρεζόβα
2 - 1
17/3/2024
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Σπαρτάκ Τρνάβα
0 - 2
13/3/2024
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ποντμπρεζόβα
1 - 3
8/3/2024
Ρουζομπερόκ
Σλόβαν Μπρατισλάβας
0 - 1
2/3/2024
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Σπαρτάκ Τρνάβα
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο KD19, με το υψηλότερο yield +13.15% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες