1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκούπι - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προϊστορία

26/7/2022 ΣκούπιΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 1
19/7/2022 Ντιναμό ΖάγκρεμπΣκούπι 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 51,564 19.7%
X
€ 23,077 8.8%
2
€ 187,722 71.6%
Over
€ 7,213 27.7%
Under
€ 18,831 72.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

4

5

Σουτ εκτός εστίας

3

45%

Κατοχή μπάλας

55%

0

Οφσάιντ

3

5

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

10

3

Αλλαγές

4

13

Φάουλ

19

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 12500
Θα παίξει επιθετικά η Σκούπι

Θα παίξει επιθετικά η Σκούπι

Η Σκούπι αιφνιδίασε στο πρώτο ματς την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το 2-2 και δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική στη ρεβάνς στη Βόρεια Μακεδονία.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Σάμροκ Ρόβερς.

Μετά την πρόκριση της από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη Λίνκολν, πήγε στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και έφυγε με το 2-2. Αιφνιδίασε την αντίπαλο της καθώς προηγήθηκε στο 25' με τον Γκουέβεν και οι Κροάτες έκαναν την ανατροπή με τέρματα στο 44΄ (Αντέμι) και το 86΄ (Μπρούνο Πέτκοβιτς), όμως, τρία λεπτά αργότερα ο Σεφάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έχει συμμετάσχει σε τέσσερις προκριματικούς γύρους, τρεις στο Γιουρόπα και έναν στο Κόνφερενς Λιγκ αλλά πανηγύρισε για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πολλά θα εξαρτηθούν από τη Ντιναμό. Έχουμε ξεκάθαρο σχέδιο. Δεν αμυνθήκαμε στο Ζάγκρεμπ και δεν θα αμυνθούμε ούτε στα Σκόπια. Το ποδόσφαιρο παίζεται για το κοινό και θα σταθούμε εκεί. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι. Η Ντιναμό δεν θα μας υποτιμήσει αυτή τη φορά. Για αυτούς είναι αγώνας για το Champions League. Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και ενέργεια και να είμαστε ομάδα στο γήπεδο, αλλά και να μειώσουμε τα λάθη σε σχέση με το πρώτο ματς. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι. Όλοι ξέρουμε τι είναι η Ντιναμό και τι είδους παίκτες έχει και τι είδους μεταγραφές κάνει κάθε χρόνο. Πάντα αντικαθιστούν αυτούς τους παίκτες με νέα ποιοτικά άτομα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ενδιαφέρον και έχουμε κάτι να ελπίζουμε. Η Ντιναμό θα παίξει επιθετικά Να είστε σίγουροι γι' αυτό. Το ξέρω, αλλά πρέπει να στηθούμε όπως στο Ζάγκρεμπ. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα η Ντιναμό είναι υπό πίεση. Θα παίξουμε επιθετικά, αλλά δεν θα βιαστούμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και ότι έχουμε ποιότητα, ας κερδίσει ο καλύτερος», ανέφερε ο Γκότσε Σεντλόσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται απουσίες.Έπεσε θύμα έκπληξης στο πρώτο ματς, καθώς φαίνεται πως υποτίμησε την Σκούπι και έφερε ισοπαλία στο Ζάγκρεμπ με 2-2 και τώρα καλείται στον επαναληπτικό στη Βόρεια Μακεδονία να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25' με τέρμα του Γκουέβεν και έφερε το ματς στα ίσα στο 44΄ με τον Αντέμι και έκανε την ανατροπή με γκολ του Μπρούνο Πέτκοβιτς στο 86΄. Όμως, τρία λεπτά αργότερα ο Σεφάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ως μεγάλο στόχο την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η τελευταία φορά που μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τη σεζόν 2019-20. Στην Κροατία είναι η απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια και τη νέα σεζόν ήδη πανηγύρισε την πρώτη κούπα κατακτώντας το Σούπερ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα την Χάιντουκ Σπλιτ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας εκτός έδρας με 5-1 επί της Σλάβεν Μπελούπο, ξεσπώντας για την γκέλα με την Σκούπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο λεπτό, αλλά έβαλε τρία γκολ μέχρι το 20΄ και άλλα δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

«Περιμένουμε τη ρεβάνς, μια μονομαχία που θα δείξει ποιος θα πάει παρακάτω στο Champions League. Ως φιλοξενούμενος προπονητής , αποδέχομαι τον ρόλο του φαβορί, πιστεύω ότι η Ντιναμό, με σεβασμό στους γηπεδούχους, είναι η καλύτερη ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι, ξέρουμε ότι η Σκούπι θα κάνει τα πάντα για να μας εκπλήξει. Η Ντιναμό σκόραρε πολλά γκολ στα τελευταία ματς. Σύμφωνα με ποδοσφαιρικές παραμέτρους, είχαμε περισσότερο παιχνίδι και καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι, αν είχαμε σκοράρει κάτι, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις δύο απροσεξίες μας, έφτασαν σε ένα αποτέλεσμα που τους δίνει ελπίδες. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, περισσότερη εμπειρία στην Ευρώπη. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη, είναι η μόνη που οδηγεί τη Ντιναμό στην επόμενη διοργάνωση. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε τα πάντα σε 90 λεπτά» είπε ο προπονητής Τσάτσιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Κάθριν Θεοφίλ και ο στόπερ Σούταλο.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σκούπι έκανε την έκπληξη στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ παίρνοντας το 2-2 και θα πρέπει να κάνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση στη Βόρεια Μακεδονία για να πάρει την πρόκριση. Η Ντιναμό αυτή τη φορά δεν θα την υποτιμήσει με τους γηπεδούχους να αναφέρουν σύμφωνα με τον προπονητή τους πως θα παίξουν επιθετικά. Το διπλό πληρώνει ψίχουλα και θα ποντάρουμε στο Over περιμένοντας ένα ανοιχτό ματς.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σκούπι δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες