3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σκούπι

19/7/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 922
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 647 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σκούπι - Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 26/7/2022

Προϊστορία

26/7/2022 ΣκούπιΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 1
19/7/2022 Ντιναμό ΖάγκρεμπΣκούπι 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 209,717 79.7%
X
€ 22,800 8.7%
2
€ 30,625 11.6%
Over
€ 27,605 68.5%
Under
€ 12,691 31.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

101 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

2

62%

Κατοχή μπάλας

38%

2

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

0

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

16

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Maksimir
  • Χωρητικότητα: 37168
  • Θεατές: 7912
Ματς με ξεκάθαρο φαβορί

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κάνει πρεμιέρα για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται τη Σκούπι από τη Β. Μακεδονία που έχει ήδη παίξει έναν προκριματικό γύρο.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Σάμροκ Ρόβερς, ενώ όποια αποκλειστεί συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Κροατία τα τελευταία χρόνια και ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη νέα σεζόν. Σήκωσε ήδη την πρώτη κούπα κατακτώντας το Σούπερ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα την Χάιντουκ Σπλιτ, αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, την Παρασκευή έκανε και αυλαία για τη σεζόν 2022-23 στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Αξιοσημείωτο είναι πως έχανε με 2-0 στο 22′, αλλά μείωσε τρια λεπτά αργότερα και πήγε με το 2-2 στην ανάπαλα, ενώ το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ως μεγάλο στόχο την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταία φορά που μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τη σεζόν 2019-20. Προπονητής της από τον Απρίλιο είναι ο Άντε Τσάτσιτς.

«Ξεκινά μια πολύ σημαντική διοργάνωση, αντίπαλος είναι μια ομάδα που παρακολουθήσαμε σε δύο παιχνίδια. Πρόκειται για την ομάδα που ήταν κυρίαρχη πρωταθλήτρια Β. Μακεδονίας, είναι αρκετά αποτελεσματική. Έχουν έναν προπονητή που μας ξέρει καλά, αποδεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί και πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς ένα καλύτερο παιχνίδι, μια καλύτερη φόρμα. Είπα ότι οι πρώτοι αγώνες, ακόμη και αυτός ο δεύτερος προκριματικός γύρος, είναι παιχνίδια όπου η Ντιναμό δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στη Λοκομοτίβα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Έχουν ύψος και ταχύτητα, τα φτερά τους είναι γρήγορα. Το αδύνατο σημείο τους είναι η πίσω γραμμή. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και επίμονοι. Χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι. Είμαι πεπεισμένος ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι» είπε ο προπονητής Τσάτσιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Εμρέλι, ο χαφ Μπουλάτ και ο στόπερ Σούταλο.Η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία πέρασε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη Λίνκολν. Πήρε την πρόκριση από το πρώτο ματς, όπου νίκησε εντός έδρας με 3-2 και στο Γιβραλτάρ έχασε με 2-0. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, αφού το νέο ξεκινά τον Αύγουστο.

Κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και μάλιστα είχε οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ακαντέμιγια Πάντεφ. Είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας και στον προηγούμενο γύρο έκανε τη παρθενική της συμμετοχή σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει συμμετάσχει σε τέσσερις προκριματικούς γύρους, τρεις στο Γιουρόπα και έναν στο Κόνφερενς Λιγκ αλλά πανηγύρισε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΜΜΕ της ΠΓΔΜ γράφουν ότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας ξυλοκοπήθηκαν σε βραδινή έξοδο. Ο Φαουστίν Σένγκχορ και ο Αντετούντζι σε βραδινή έξοδο στα Σκόπια το βράδυ του Σαββάτου και έτσι παραβίασαν τον κώδικα του κλαμπ που απαγορεύει την έξοδο μετά τις 10 το βράδυ. Ωστόσο, μπορεί να μην ήταν τέτοιο πρόβλημα αν οι δυο τους δεν είχαν βιαιοπραγήσει σε εκείνη την έξοδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τη γείτονα χώρα, οι δύο ποδοσφαιριστές της Σκούπι συμπεριφέρθηκαν ανάρμοστα σε παρέα με κάποια κορίτσια, δεν δέχτηκαν τις προειδοποιήσεις και τελικά ξυλοκοπήθηκαν από έναν φύλακα σε νυχτερινό κέντρο. Οι συνέπειες της βραδιάς φάνηκαν στα πρόσωπά τους στην προπόνηση της Κυριακής, αλλά ο προπονητής Σεντλόσκι τους υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση.

«Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω στο Maksimir. Ωραίο συναίσθημα, ήμουν πολλά χρόνια εκεί και τα άφησα όλα εκεί. Ήρθαμε για να παίξουμε ποιοτικό ματς. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα όπως η Ντιναμό, που παίζει κάθε χρόνο στο Champions League. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παρουσιάσουμε με ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε πόσα θα μας επιτρέψει η Ντιναμό στο γήπεδο. Από τότε που ήρθε ο Τσάτσιτς, παρακολουθώ τη Ντιναμό, σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Λοκομοτίβα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες παρόλο που έχαναν 0-2, επιτέθηκαν και παίζουν πολύ πρέσινγκ προς τα εμπρός. Ξέρω πώς παίζει η Ντιναμό, οι επιθετικοί της είναι αρκετά επικίνδυνοι» ανέφερε ο Γκότσε Σεντλόσκι, επί χρόνια κάτοικος των αποδυτηρίων της Ντιναμό.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται απουσίες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας από τη Σκούπι, με την ομάδα από τη Β. Μακεδονία να πανηγυρίζει για πρώτη φορά ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία της. Οι Κροάτες έχουν ρυθμό και θέλουν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τελ. αγώνες
27/4/2024
Βαραζντίν
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
21/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
17/4/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Βαραζντίν
2 - 1
13/4/2024
ΗΝΚ Γκόριτσα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 2
7/4/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ίστρα
4 - 1
3/4/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
30/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
17/3/2024
Ρούντες
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 3
14/3/2024
ΠΑΟΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
5 - 1
10/3/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Σλάβεν Μπελούπο
5 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες