Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σιντ Τρούιντεν - Μπίρσχοτ

30/12/2020 21:45
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1230 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σιντ Τρούιντεν - Μπίρσχοτ στις 20/3/2022

Προϊστορία

20/3/2022 Σιντ ΤρούιντενΜπίρσχοτ 3 - 2
13/9/2021 ΜπίρσχοτΣιντ Τρούιντεν 0 - 1
30/12/2020 Σιντ ΤρούιντενΜπίρσχοτ 1 - 0
17/10/2020 ΜπίρσχοτΣιντ Τρούιντεν 6 - 3
18/7/2020 Σιντ ΤρούιντενΜπίρσχοτ 0 - 0
28/4/2019 Σιντ ΤρούιντενΜπίρσχοτ 2 - 2
3/4/2019 ΜπίρσχοτΣιντ Τρούιντεν 1 - 2
9/5/2018 Σιντ ΤρούιντενΜπίρσχοτ 3 - 2
18/4/2018 ΜπίρσχοτΣιντ Τρούιντεν 1 - 3
15/7/2017 Σιντ ΤρούιντενΜπίρσχοτ 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,845 47.2%
X
€ 7,356 32.0%
2
€ 4,766 20.8%
Over
€ 6,809 71.6%
Under
€ 2,703 28.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Το μομέντουμ με τους γηπεδούχους

Το μομέντουμ με τους γηπεδούχους

Η Σιντ Τρούιντεν υποδέχεται την Μπέερσοτ σε εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Γιούπιλερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλο διπλό στο «σπίτι» της Σταντάρ Λιέγης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Άντερλεχτ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Το προηγούμενο Σάββατο ταξίδεψε στη Λιέγη για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική Σταντάρ. Κατάφερε να εκμεταλλευτεί την περίοδο κρίσης που διανύουν οι αντίπαλοί της και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό (1-2), που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή της Σταντάρ, Φιλίπ Μοντανιέ. Μπόρεσε να αιφνιδιάσει με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, όταν ο Ναζόν την έβαλε μπροστά στο σκορ μετά από ασίστ του Σουζούκι. Πιέστηκε στη συνέχεια, όμως ήταν εκείνη που σκόραρε και δεύτερο γκολ με ωραία κεφαλιά του Σουζούκι μετά από κόρνερ. Στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα κι έχασε πολλές ευκαιρίες, δίχως όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Στην επανάληψη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κοφριέ στο 53’, εξαιτίας ενός επικίνδυνου μαρκαρίσματος. Όπως ήταν λογικό κλείστηκε στην περιοχή της για να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να την απειλήσουν. Τους είδε να μειώνουν με τον Μουλέκα στο 73’ και κινδύνευσε αρκετές φορές, όμως άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα φτάνοντας στο θρίαμβο.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Σιντ Τρούιντεν η οποία πανηγύρισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δύο σερί «τρίποντα» και ξέφυγε από την τελευταία θέση. Έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και είναι πλέον προτελευταία, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ουραγό Μουσκρόν. Ομάδα που προσπαθήσει να ορθοποδήσει και φαίνεται ότι τα καταφέρνει έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία πριν από τρεις εβδομάδες. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πίτερ Μας τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και τη νίκη που πήραμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Σταντάρ Λιέγης. Το έχουμε ξεχάσει όμως αυτό το ματς, κοιτάξαμε ορισμένα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε και πλέον έχουμε επικεντρώθει στον αγώνα με την Μπέερσοτ για να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ο σέντερ μπακ Κοφριέ (15/1), ενώ θα λείψουν ξανά ο γκολκίπερ Στεπέ (9/0) και ο στόπερ Μαέ (9/0).



ΜΠΕΕΡΣΟΤ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Βρισκόταν σε δύσκολη θέση αφού είχε «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό. Παρ’ όλα αυτά παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική, αλλά δεν απέφυγε την «καθαρή» ήττα με 2-0. Θέλησε να αιφνιδιάσει στο πρώτο δεκάλεπτο κι απείλησε μία φορά, όμως στη συνέχεια είδε τους γηπεδούχους να γίνονται πιο επιθετικοί και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στάθηκε άτυχη καθώς παραχώρησε πέναλτι στο 30’ για χέρι μετά από κεφαλιά. Ο Ενμέτσα ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της, αναγκάζοντάς την να κυνηγάει στη συνέχεια. Στην επανάληψη προσπάθησε να επιτεθεί, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Φάνηκε να μην έχει δυνάμεις και στο 71’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα από τον Μουκάιρου. Αποδέχτηκε τη μοίρα της και δεν άλλαξε κάτι έως το τέλος.

Η Μπέερσοτ υπέστη την τρίτη διαδοχική της ήττα και παραμένει δίχως νίκη τον Δεκέμβριο, προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Οι νεοφώτιστοι πάντως τα έχουν καταφέρει αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Η συγκομιδή των 28 βαθμών τους φέρνει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες. Παίζουν πάντοτε επιθετικά και διαθέτουν ταυτόχρονα τη χειρότερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

«Είναι ανθυγιεινό το πρόγραμμα. Δεν το έχει καταλάβει κανείς αυτό; Λυπάμαι αλλά η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη για ενενήντα λεπτά με τόσες χαμένες προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Είναι ανέφικτο. Ίσως θα έπρεπε να γίνει μία σεζόν χωρίς πλέι οφ αλλά δεν το σκέφτηκε κάποιος. Δεν είμαστε έτοιμοι για τόσο βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ερνάν Λοσάδα.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα με τον αριστερό εξτρέμ και πρώτο σκόρερ της ομάδας Τισουντάλι (16/7) ο οποίος χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι και δύσκολα θα προλάβει. Σίγουρα εκτός πλάνων ο επιθετικός Μπρόνιο (4/2). Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μπακ Ντομ (13/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σιντ Τρούιντεν φαίνεται ότι βρίσκει το δρόμο της και κατάφερε να πανηγυρίσει δύο διαδοχικές νίκες, αμφότερες μακριά από την έδρα της. Πλέον, στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Μπέερσοτ θα προσπαθήσει να τριτώσει το καλό και να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στον αντίποδα οι νεοφώτιστοι δεν βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι» και μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες. Ο άσος στις αποδόσεις που προσφέρεται είναι αναμφίβολα ελκυστικός και θα ρισκάρουμε επιλέγοντάς τον, θεωρώντας ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Μπίρσχοτ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Γιούπιλερ Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΛΓΙΟ: Γιούπιλερ Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιούπιλερ Λιγκ
  9 Μπίρσχοτ 34 47 14 5 15 58:64
  15 Σιντ Τρούιντεν 34 38 10 8 16 41:52
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +6.64% στο [ΒΕΛΓΙΟ: Γιούπιλερ Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες