1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σίλεκς Κράτοβο - Ντρίτα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,916 69.6%
X
€ 1,890 16.6%
2
€ 1,561 13.7%
Over
€ 2,312 31.0%
Under
€ 5,143 69.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

43 ψήφοι:

Αμφίρροπη αναμέτρηση στα Σκόπια

Αμφίρροπη αναμέτρηση στα Σκόπια

Η Σίλεκς υποδέχεται στα Σκόπια την Ντρίτα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αμφίρροπη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση την Λέγκια.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΣΙΛΕΚΣ ΚΡΑΤΟΒΟ

Πήρε την θέση στην Ευρώπη της πρωταθλήτριας Βαρντάρ Σκοπίων η οποία δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής. Βρέθηκε έτσι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου αποκλείστηκε εύκολα από την Καραμπάκ. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από την αρχή και στο 11' έμεινε πίσω στο σκορ. Δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 40' και κάπου εκεί κατάλαβε ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη (51',80') και έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 4-0.

Για το εγχώριο πρωτάθλημα της Βόρειας Μακεδονίας, ηττήθηκε το Σάββατο με 2-0 στην έδρα της Στρούγκα και έπεσε από την κορυφή. Μπορεί να είχε την υπεροχή στο παιχνίδι όμως στο δεύτερο ημίχρονο η εστία της παραβιάστηκε δύο φορές (77', 89') και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 5 αγωνιστικές και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση με 10 βαθμούς, στο -1 από την πρωτοπόρο Σκεντίγια. Μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που δεν βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη πετύχει 15 γκολ. Με ψυχολογία θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο στα μέτρα της.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη συμμετοχή του στόπερ Γκροζντανόσκι (4/0) και του φορ Γκόργκιεφ (4/4).

ΝΤΡΙΤΑ

Έπεσε θύμα του κορωνοϊού και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρχισε από τον προ-προκριματικό γύρο εκεί όπου απέκλεισε αρχικά την Ίντερ Εσκαλάντες με 2-1 και η συνέχεια την έφερε αντιμέτωπη με την Λίνφιλντ. Τα κρούσματα κορωνοϊού όμως που βρέθηκαν στην ομάδα δεν της επέτρεψαν να συμπληρώσει κανονική αποστολή, τέθηκε σε καραντίνα και έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αυτή η εξέλιξη έφερε μία μικρή απογοήτευση στο στρατόπεδο των "πνευματικών" αν και γνώριζαν ότι δεν μπορούν να φτάσουν ιδιαίτερα μακριά στην διοργάνωση. Πλέον μετά την καραντίνα έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες κανονικά στις προπονήσεις και δεν αναφέρεται κάποιος τραυματισμός. Θα κυνηγήσει την πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάνω κάτω είναι στα μέτρα της.

«Αυτήν τη στιγμή είμαστε καλά και οι παίκτες είναι έτοιμοι. Το άγχος με τον κορωνοϊό έχει πλέον φύγει. Η αντίπαλος μας έχει ρυθμό και εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με τον προπονητή της ήμασταν συμπαίκτες και είμαστε πλέον φίλοι και από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της», επισήμανε ο κόουτς Νουχίου

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαίνονται στο ίδιο επίπεδο. Η Ντρίτα βέβαια προέρχεται από μία μεγαλύτερη αγωνιστική απραξία και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι.Δύσκολο βγαίνει κάποιο σημείο στοιχηματικά από το παιχνίδι, θα πάμε με το αμφίσκορο σαν ενδεικτική επιλογή.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σίλεκς Κράτοβο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Σίλεκς Κράτοβο
Ντρίτα
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες