1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβέτ - Ρέιντζερς

Προϊστορία

15/8/2023 ΣερβέτΡέιντζερς 1 - 1
9/8/2023 ΡέιντζερςΣερβέτ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 48,690 25.4%
X
€ 21,382 11.2%
2
€ 121,395 63.4%
Over
€ 22,662 50.1%
Under
€ 22,535 49.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

183 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

8

44%

Κατοχή μπάλας

56%

2

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

3

9

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Geneve
  • Χωρητικότητα: 30084
  • Θεατές: 26000
Ψάχνει νέο... θαύμα η Σερβέτ, να αποφύγει το κάζο θέλει η Ρέιντζερς

Ψάχνει νέο... θαύμα η Σερβέτ, να αποφύγει το κάζο θέλει η Ρέιντζερς

Η Σερβέτ θα κοντραριστεί με τη Ρέιντζερς σε επαναληπτικό παιχνίδι στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελαφρύ προβάδισμα για τους Σκωτσέζους έπειτα από την οριακή επικράτησή τους στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Αϊντχόφεν - Στουρμ Γκρατς ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Ρέιντζερς - Σερβέτ 2-1

Την περασμένη Τετάρτη υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στη Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στη Γλασκώβη για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Ρέιντζερς, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά το γεγονός ότι δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα για εκείνη, η ήττα με 2-1 δεν την ξεγράφει ενόψει του επαναληπτικού. Μπήκε πολύ νωθρά στο ματς και είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται μόλις στο 6’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερνιέ. Δεν πατούσε καθόλου καλά στο χορτάρι του «Άιμπροξ» κι εννιά λεπτά αργότερα ο Ντέσερς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας της για το 2-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα κέρδισε πέναλτι για χέρι μετά από χρήση VAR και ο Μπεντία στο 44’ ευστόχησε από την άσπρη βούλα μειώνοντας 2-1. Στην επανάληψη έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Ντουλίν στο 60’. Δέχτηκε πίεση όμως άντεξε και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Σερβέτ κατόρθωσε κόντρα στα προγνωστικά να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως κρυφό όνειρο την παρθενική της συμμετοχή στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ήδη έκανε τη μεγάλη έκπληξη μία φορά αφήνοντας εκτός συνέχειας την Γκενκ και φιλοδοξεί να τα καταφέρει ξανά. Βέβαια είναι αλήθεια ότι οι πιθανότητες εκ νέου δεν είναι με το μέρος της όμως φαίνεται διατεθειμένη να τις εξαντλήσει. Και τα τρία φετινά ευρωπαϊκά ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Οι «γκρενά» το Σάββατο έπαιξαν εντός έδρας για το εγχώριο πρωτάθλημα με τη Σεντ Γκάλεν. Προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Μπεντία κι έδειχνε να διαχειρίζεται το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 81’ όμως ο Βαλίτσι ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 υποχρεώνοντάς τη στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο επιθετικός Κριβελί. Αντίθετα είναι τιμωρημένος ο μέσος Ντουλίν ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς. Παραμένουν στα «πιτς» ο τερματοφύλακας Φρικ, ο αμυντικός Τσουνεμότο και ο μέσος Αντούνες. Παρών ο χαφ Στεφάνοβιτς.

Το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας πριν από περίπου μία εβδομάδα με τη Σερβέτ κι έπρεπε να επιβεβαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών ότι δικαίως θεωρούταν το πολύ μεγάλο φαβορί. Η νίκη με 2-1 της δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα. Το ξεκίνημά της ήταν άκρως εντυπωσιακό κι ενθουσίασε το κοινό της. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο κέρδισε πέναλτι και ο Ταβερνιέ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ στο 6’. Δεν αρκέστηκε σε αυτό και στο 15’ ο Ντέσερς με άνεση «έγραψε» το 2-0. Είχε τον πλήρη έλεγχο και κυριαρχούσε όμως μία απροσεξία και η χρήση VAR οδήγησε σε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Μπεντία εκτέλεσε σωστά για το 2-1. Στην επανάληψη απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 60’ λόγω αποβολής του Ντουλίν. Δεν έκανε αυτό που έπρεπε και παρά την πίεσή της, το 2-1 παρέμεινε έως το φινάλε.

Η Ρέιντζερς είναι δεδομένο ότι θα ήθελε να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου να πάει με μεγαλύτερη άνεση στη ρεβάνς επί ελβετικού εδάφους. Παρ’ όλα αυτά η πρόκριση είναι ακόμα στα δικά της χέρια και θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση των δικών της ποδοσφαιριστών οι οποίοι υπερέχουν ποιοτικά από τους αντιπάλους τους. Πάντως ακόμα κι αν προκριθούν οι Σκωτσέζοι, δεν θα έχουν τον πρώτο λόγο στη διαφαινόμενη κόντρα τους με την Αϊντχόφεν.

Το περασμένο Σάββατο έπαιξαν με τη Λίβινγκστον στο «Άιμπροξ» για την Πρέμιερσιπ. Ξέσπασε και θριάμβευσε με 4-0, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Μόλις στο 10’ ο Λάμερς την έβαλε σε θέση «οδηγού» και στο τελευταίο κομμάτι του ματς βρήκε άλλες τρεις φορές τον δρόμο για τα δίχτυα με τους Ντανίλο (78’), Σιμά (84’) και Ντάουελ (90’). Ήταν η πρώτη νίκη των «τζερς» εντός συνόρων καθώς στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο τερματοφύλακας ΜακΛάφλιν, ο μέσος Καμαρά και οι επιθετικοί Λόρενς και Ρουφ. Με προβλήματα ο σέντερ μπακ Ντέιβις και ο μπακ Γιλμάζ. Την τελευταία στιγμή ο μέσος Τζακ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

«Ανοιχτούς» λογαριασμούς άφησαν η Σερβέτ και η Ρέιντζερς, έπειτα από την οριακή νίκη της τελευταίας με 2-1 στο «Άιμπροξ». Ο στόχος των Ελβετών είναι να πετύχουν ακόμα ένα μικρό θαύμα όπως έκαναν κόντρα στην Γκενκ στην προηγούμενη φάση, ενώ για τους Σκωτσέζους θεωρείται αυτονόητη η πρόκριση και το κάζο θα είναι πολύ μεγάλο εφόσον δεν τα καταφέρουν. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν φημίζονται σε καμία περίπτωση για την αμυντική τους συμπεριφορά και θα επιλέξουμε το Over.

FACTS

  • Η ομάδα Σερβέτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερβέτ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
15/8/2023
Σερβέτ
Ρέιντζερς
1 - 1
9/8/2023
Ρέιντζερς
Σερβέτ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.79% έπαιξε: 2
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες