2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Σερβέτ

9/8/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 674
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 267 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σερβέτ - Ρέιντζερς στις 15/8/2023

Προϊστορία

15/8/2023 ΣερβέτΡέιντζερς 1 - 1
9/8/2023 ΡέιντζερςΣερβέτ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 256,703 84.8%
X
€ 19,240 6.4%
2
€ 26,909 8.9%
Over
€ 22,489 54.8%
Under
€ 18,519 45.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

217 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

2

50%

Κατοχή μπάλας

50%

2

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

1

2

Κόρνερ

5

17

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
  • Θεατές: 48956
Δεν θα είναι τόσο απλό για τους Σκωτσέζους

Δεν θα είναι τόσο απλό για τους Σκωτσέζους

Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σερβέτ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν δεύτεροι στο πρωτάθλημα Σκωτίας και ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Γκενκ.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Ελβετία στις 15/8. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Αϊντχόφεν - Στουρμ Γκρατς ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για εκείνη. Από νωρίς φάνηκε ότι απείχε αρκετά ποιοτικά από τη Σέλτικ και περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου βλέποντας τη μισητή αντίπαλό της να κυριαρχεί. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε έναν τίτλο και στην Πρέμιερσιπ έμεινε στη δεύτερη θέση, γεγονός που την έφερε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στοχεύοντας πάντως στην είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Άλλωστε αν τα καταφέρει θα μπορέσει να πάρει μία μεγάλη οικονομική βοήθεια κι ενδεχομένως να αλλάξει το επίπεδό της φτάνοντας σαφώς ψηλότερα. Πάντως είναι το πολύ μεγάλο φαβορί απέναντι στη Σερβέτ και θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι ευνοήθηκε από την έκπληξη των Ελβετών οι οποίοι άφησαν εκτός συνέχειας την Γκενκ που θεωρητικά θα ήταν πιο επικίνδυνη.

Η Ρέιντζερς πάντως ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της το περασμένο Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Κιλμάρνοκ η οποία δεν φημίζεται και για τη δυναμική που διαθέτει. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε 1-0 απογοητεύοντας πλήρως τους φίλους της. Όλα όμως θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα εφόσον έρθει η νίκη στο «Άιμπροξ» απέναντι στη Σερβέτ και γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην άκρη του πάγκου της παραμένει ο Μάικλ Μπιλ ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στα τέλη Νοεμβρίου του 2022, αντικαθιστώντας τον Τζιοβάν Φαν Μπρόκχορστ, με τον Ολλανδό να αποτυγχάνει πλήρως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αντί του Στίβεν Τζέραραντ. Βοηθός του τελευταίου ήταν ο 43χρονος Μπιλ ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις έως τώρα με το έργο του και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης των διοικούντων.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο επιθετικός Σακαλά που φεύγει με μεταγραφή αλλά και ο τερματοφύλακας ΜακΛάφλιν, ο μέσος Καμαρά και οι επιθετικοί Λόρενς και Ρουφ. Τραυματίες ο σέντερ μπακ Ντέιβις και ο μπακ Γιλμάζ.

Η δεύτερη θέση στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της στο κορυφαίο επίπεδο. Και μάλιστα κατόρθωσε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να πανηγυρίσει μία μυθική πρόκριση απέναντι στην Γκενκ από το Βέλγιο, αν και θεωρούταν πολύ μεγάλο αουτσάιντερ. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στην έδρα της βρέθηκε να χάνει από νωρίς όμως ισοφάρισε με τον Ρουιγιέ στο 78’ για το τελικό 1-1 που άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Ο επαναληπτικός ξεκίνησε όσο πιο άσχημα γινόταν. Στο 3’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κριβελί. Έπαιξε όλο το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ κι απάντησε ισάριθμες για το 2-2 που οδήγησε τις ομάδες αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και θριάμβευσε με 4-1.

Με αυτόν τον περιπετειώδη και συγκλονιστικό τρόπο η Σερβέτ έκανε το «μπαμ» και τσέκαρε το εισιτήριό της για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα είναι ξανά το αουτσάιντερ απέναντι στη Ρέιντζερς. Το θετικό για τους Ελβετούς είναι ότι πλέον έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα αναζητήσουν ένα ιδανικό φινάλε στην παραμυθένια πορεία τους, φτάνοντας στα «αστέρια», αν και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα σύνολο με τις δικές τους δυνατότητες. Και τα δύο ευρωπαϊκά ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Το πρωτάθλημα Ελβετίας έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετό καιρό και στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής αντιμετώπισε τη Λοζάν Ουσί. Αν κι απόλυτο φαβορί όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά κινδύνευσε και με ήττα, γλιτώνοντας το σοκ στις καθυστερήσεις και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Μετά την επικράτησή της στην πρεμιέρα απέναντι στην Γκρασχόπερς με 3-1, δεν έχει χαμογελάσει ξανά, καθώς ακολούθησαν δύο διαδοχικές μοιρασιές. Και τα τρία ματς της στο πρωτάθλημα ήταν επίσης αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός Κριβελί ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα λείψουν ακόμα λόγω προβλημάτων ο τερματοφύλακας Φρικ, ο αμυντικός Τσουνεμότο και οι μέσοι Στεφάνοβιτς, Αντούνες.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μία μεγάλη ευκαιρία έχει παρουσιαστεί μπροστά στη Ρέιντζερς, καθώς ενώ περίμενε ότι θα αντιμετώπιζε στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ την ισχυρή Γκενκ, τελικά η Σερβέτ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και βρέθηκε εκείνη στον δρόμο της, δημιουργώντας προσδοκίες για παρουσία των Σκωτσέζων ακόμα και στη φάση των ομίλων. Φυσικά οι Ελβετοί τιμώρησαν ήδη τους Βέλγους και δεν πρόκειται να κάνουν... εκπτώσεις, διεκδικώντας ακόμα μία σπουδαία πρόκριση. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το σετ αποδόσεων και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε συμπαθητική τιμή.

FACTS

  • Η ομάδα Σερβέτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερβέτ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερβέτ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
15/8/2023
Σερβέτ
Ρέιντζερς
1 - 1
9/8/2023
Ρέιντζερς
Σερβέτ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Slimbongo47, με το υψηλότερο yield +12.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες