3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβέτ - Γκενκ

25/7/2023 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 619
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 282 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γκενκ - Σερβέτ στις 2/8/2023

Προϊστορία

2/8/2023 ΓκενκΣερβέτ 2 - 2
25/7/2023 ΣερβέτΓκενκ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 28,567 26.6%
X
€ 35,765 33.3%
2
€ 42,943 40.0%
Over
€ 17,665 40.6%
Under
€ 25,843 59.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

5

5

Σουτ εκτός εστίας

1

45%

Κατοχή μπάλας

55%

0

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

12

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Geneve
  • Χωρητικότητα: 30084
  • Θεατές: 18026
Με νέο προπονητή η Σερβέτ

Με νέο προπονητή η Σερβέτ

Σερβέτ και Γκενκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Γενεύη στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Ρέιντζερς. Ο ηττημένος θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό.

Πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά την περσινή σεζόν και τερμάτισε στην 2η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος, την καλύτερη της επίδοση μετά την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 1998-99. Η διαφορά της βέβαια από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις ήταν χαώδης (-16) αλλά κέρδισε τη μάχη της 2ης θέσης με την Λουγκάνο και βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2000.

Προχώρησε σε αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, αφού ο αναμορφωτής της, Άλεν Γκάιγκερ αποχώρησε μετά από μία πενταετία δίνοντας τη σκυτάλη στον επίσης Ελβετό, Ρενέ Βάιλερ. Ο 49χρονος έχει κερδίσει πρωταθλήματα σε Βέλγιο (Άντερλεχτ) και Αίγυπτο (Αλ Αχλί), ενώ η τελευταία του δουλειά ήταν στην Ιαπωνία για την Κασίμα Άντλερς (2022). Προπονητής που αρέσκεται να δίνει την κατοχή και να πιέζει ψηλά.

Στα μεταγραφικά, «πονάει» η αποχώρηση του δανεικού δεξιού μπακ Εμπαπού (Φούλαμ), ενώ αποχώρησαν επίσης ο αμυντικός μέσος Κεσπέντες που έχασε πολλά παιχνίδια πέρσι λόγω τραυματισμού και ο μπαρουτοκαπνισμένος αριστερός μπακ Κλισί. Κινήθηκε για να καλύψει τα κενά με τους μπακ Μαζικού (Άρης), Τσουνεμότο (Κασίμα Άντλερς) και τον αμυντικό μέσο Οντούα (Ανόβερο) ενώ πήρε επίσης τον νεαρό εξτρέμ Λινγκ (Χέλσινγκορ) και τον φορ Γκιλεμενό (35/14 γκολ, 8 ασίστ πέρσι με Σεν Γκάλεν).

Το Σάββατο μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, φεύγοντας με «διπλό» (3-1) από την έδρα της Γκρασχόπερς. Ήταν καλύτερη παίζοντας με δύο φορ μπροστά και πήρε τη νίκη με σκόρερ τους Μπεντιά (16’, 61’) και Κριβέλι (77’ πεν.) ενώ ισοφαρίστηκε προσωρινά στο 23’, στο μοναδικό σουτ της αντιπάλου της στην εστία.

Εν όψει του σημερινού ο Βάιλερ δήλωσε: «Η Γκενκ παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο με 7 ή 8 παίκτες. Πρέπει να βρούμε λύσεις γι’ αυτό. Τι λύσεις; Δεν θα σας αποκαλύψω τις ιδέες μου εδώ. Υπάρχουν Βέλγοι δημοσιογράφοι στην αίθουσα. Το επίπεδο του βελγικού ποδοσφαίρου είναι μεγαλύτερο από το ελβετικό. Το είδαμε στην Ευρώπη πέρσι και το έχω βιώσει στο παρελθόν. Πολύ περισσότερα χρήματα πέφτουν στο βελγικό ποδόσφαιρο και αυτό κάνει τη διαφορά. Η Γκενκ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα. Δουλεύουν πολύ καλά για χρόνια και έχουν άριστη ακαδημία. Είναι ένας σύλλογος με απαραίτητη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του τώρα θα μπορέσουν να ανακαλύψουν αυτό το επίπεδο».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός εξτρέμ Στεβάνοβιτς (1/0), ενώ τέθηκε νοκ-άουτ ο νεαρός μπακ Μανίν (-). Δεν υπολογίζονται και «κόπηκαν» από την αποστολή ο αμυντικός μέσος Ντιμπά, οι στόπερ Σουαρέ, Χένκοζ, ο μπακ Ντιαλό, ο φορ Ομπερλίν και ο 20χρονος γκολκίπερ Μπέσον.Ακόμα προσπαθεί να χωνέψει πως έχασε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο την περσινή σεζόν, αφού την τελευταία αγωνιστική ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 90+4’ από την Αντβέρπ στην έδρα της και ο τίτλος πήγε στην Αμβέρσα.

Παρά τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος, ο τεχνικός της Βόουτερ Βράνκεν παραμένει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της και ξεκινάει και φέτος με μεγάλες φιλοδοξίες. Στα μεταγραφικά, κράτησε όλους τους παίκτες που υπολόγιζε και έδωσε κάτι παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τους νεαρούς Αφρικανούς εξτρέμ Μονσού Μπαχ (Σάρπσμποργκ) και Φαντέρα (Ζούλτε Βάρεγκεμ), τον διεθνή Βέλγο μπακ Καγιέμπε (Σαρλερουά) καθώς και τον διεθνή Βέλγο γκολκίπερ Βαν Κρόμπριτζ (Άντερλεχτ).

Δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι αφού το νέο πρωτάθλημα του Βελγίου ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Στο τελευταίο φιλικό νίκησε με 2-0 την νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ Μπέρνλι ενώ προηγήθηκε η ισοπαλία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-1). Μοναδική της ήττα αυτή από τον ΠΑΟΚ (2-3) σε ματς που βρέθηκε πίσω με 3-0 αλλά αντέδρασε και «άγγιξε» την ισοπαλία.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στην Ελβετία ο Βράνκεν δήλωσε: «Το συναίσθημα στο στρατόπεδό μας είναι καλό. Η Σερβέτ είναι μια ομάδα με καλή οργάνωση, παίζει με δύο επιθετικούς. Γνωρίζουμε τον προπονητή και λίγους παίκτες από το βελγικό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Αν ολοκληρώσουμε επιτυχώς αυτούς τους δύο αγώνες, είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα την Ρέιντζερς».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πιο έμπειρη σε τέτοια παιχνίδια η Γκενκ, η οποία εμφανίζεται ενισχυμένη στη μεταγραφική αγορά και είναι η πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού, όμως το ματς κρύβει κινδύνους, όπως όλα άλλωστε για τα φαβορί αυτήν την εποχή. Η Σερβέτ επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πορεύεται μεν με νέο προπονητή ωστόσο δεν έχασε παίκτες από τη μέση και μπροστά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε με 3-1 την Γκρασχόπερς δείχνοντας σε αρκετά καλή κατάσταση. Μπορεί να βάλει προβλήματα στους Βέλγους, που έδειξαν αμυντικά κενά στα φιλικά. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Σερβέτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερβέτ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
2/8/2023
Γκενκ
Σερβέτ
2 - 2
25/7/2023
Σερβέτ
Γκενκ
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες