2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκενκ - Σερβέτ

Προϊστορία

2/8/2023 ΓκενκΣερβέτ 2 - 2
25/7/2023 ΣερβέτΓκενκ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 230,537 85.3%
X
€ 26,143 9.7%
2
€ 13,509 5.0%
Over
€ 41,313 78.8%
Under
€ 11,146 21.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

191 ψήφοι:

16

Σουτ στην εστία

2

9

Σουτ εκτός εστίας

2

62%

Κατοχή μπάλας

38%

2

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

1

11

Κόρνερ

0

17

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cegeka Arena
  • Χωρητικότητα: 25000
  • Θεατές: 16280
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Γκενκ και Σερβέτ αναμετρούνται στο Βέλγιο για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τα πάντα να είναι ανοιχτά στο ζευγάρι μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Γενεύη.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Ρέιντζερς. Ο ηττημένος θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό.

Α’ Ματς (Σερβέτ – Γκενκ 1-1): «Χορταστικό» παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις από το ξεκίνημα. Η Γκενκ είχε ελαφρά υπεροχή και προηγήθηκε στο 21’ με τον Αροκοντάρε έπειτα από στατική φάση αλλά στη συνέχεια η Σερβέτ κέρδισε περισσότερα μέτρα, είχε δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ για να ισοφαρίσει και αφού γλίτωσε το 0-2 σε δύο μεγάλες φάσεις των Βέλγων, βρήκε την ισοφάριση στο 78’ με τον Ρουιγιέ από στατική φάση. Στις καθυστερήσεις η Γκενκ «άγγιξε» το 2-1 αλλά οι Ελβετοί απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη της αφήνει το τελικό 1-1 που πήρε στη Γενεύη, σ’ ένα ματς όπου είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά μπορούσε κάλλιστα να γνωρίσει την ήττα, αφού επέτρεψε αρκετές φάσεις στην αντίπαλο της. Παραμένει το φαβορί του ζευγαριού για την πρόκριση, η οποία θα παιχτεί στο γήπεδο της.

Το Σάββατο μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, διαλύοντας με 4-0 την Μόλενμπεεκ εκτός έδρας. Γλίτωσε από δοκάρι στο ξεκίνημα και στη συνέχεια «κυριάρχησε» πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου (30’ Φαντέρα, 37’ Χέινεν πεν., 44’ Μουνιόθ) και άλλο ένα στο δεύτερο μέρος (70’ Κούεστα).

Όσον αφορά τη σημερινή ρεβάνς, ο τεχνικός της Βράνκενκ δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Σε τέτοια παιχνίδια πάντα τη διαφορά την κάνουν λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η Σερβέτ έχει έναν πολύ άμεσο τρόπο παιχνιδιού. Διαθέτει παίκτες στο κέντρο που κάνουν τεράστια δουλειά και με πολύ ένταση. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα στην κατοχή μπάλας και μόνο έτσι μπορούμε να περιμένουμε πράγματα. Δεν έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι. Πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να βαρέσει πέναλτι. Είναι οι συνθήκες που το κάνουν δύσκολο και δεν μπορείς να το φέρεις αυτό στην προπόνηση. Όμως δε θέλουμε να το αφήσουμε να πάει στα πέναλτι».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.Η επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 23 χρόνια συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, κοιτώντας στα μάτια την Γκνεκ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχτηκε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε ακόμα και να γυρίσει το ματς, αν και κινδύνευσε σε ορισμένες περιπτώσεις με δεύτερο γκολ. Σε γενικές γραμμές άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής κι όχι να κλειστεί στα μετόπισθεν.

Στο πρωτάθλημα, βρέθηκε να χάνει με 0-2 απέναντι στην Ζυρίχη αλλά ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Βρέθηκε πίσω στο 11’ από λάθος του γκολκίπερ της και κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη έχοντας δοκάρι στο 54’ αλλά τρία λεπτά μετά δέχτηκε δεύτερο γκολ και είχε ν’ ανέβει ένα βουνό. Δεν πτοήθηκε, μείωσε στο 66’ με πέναλτι του Μπεντιά και ισοφάρισε σε 2-2 στο 86’ με εκπληκτικό τελείωμα του Κούτεσα από τα πλάγια της περιοχής. Έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Λουγκάνο, την μόνη που έκανε το απόλυτο 2x2.

Μπροστά της έχει τη ρεβάνς με την Γκενκ, με τον τεχνικό της Ρενέ Βάιλερ να τονίζει: «Πρέπει να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι αν θέλουμε να προκριθούμε. Είδα το παιχνίδι της Γκενκ στο πρωτάθλημα και έδειξαν όλη την ποιότητα τους. Η πρόκριση είναι ο μόνος μας στόχος. Πληρώσαμε τα λάθη μας με την Ζυρίχη στο πρωτάθλημα αλλά αν τα επαναλάβουμε την Τετάρτη δεν θα έχουμε ελπίδα».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο βασικός εξτρέμ Στεβάνοβιτς (1/0) αλλά θα λείψει λόγω τραυματισμού. Εκτός άλλοι δύο παίκτες που λογίζονται βασικοί, ο μπακ Τσουνεμότο (3/0) και ο ταλαντούχος εξτρέμ Λινγκ (-). Η «ομάδα πρέπει να ζήσει με αυτό. Άλλοι ζητάνε να παίζουν περισσότερο. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξουν τις ποιότητες τους. Και τι καλύτερος τρόπος από το να το κάνουν στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή σκηνή», δήλωσε ο Βάιλερ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς. Σαφώς φαβορί η Γκενκ μέσα στην έδρα της αλλά η Σερβέτ αποδείχθηκε αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος, κοιτάζοντας στα μάτια τους Βέλγους. Δεν έδειξαν διάθεση να κλειστούν στο καβούκι τους οι Ελβετοί και δύσκολα θα αλλάξουν κατά πολύ το παιχνίδι τους στη ρεβάνς. Περιμένουμε ξανά ματς με γρήγορο τέμπο και εκατέρωθεν φάσεις όπως στο πρώτο παιχνίδι, πιθανό να έχουμε γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Σερβέτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερβέτ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γκενκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
2/8/2023
Γκενκ
Σερβέτ
2 - 2
25/7/2023
Σερβέτ
Γκενκ
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο force1, με το υψηλότερο yield +14.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες