1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σενεγάλη - Ζιμπάμπουε

Προϊστορία

10/1/2022 ΣενεγάληΖιμπάμπουε 1 - 0
13/7/2021 ΣενεγάληΖιμπάμπουε 2 - 1
19/1/2017 ΣενεγάληΖιμπάμπουε 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 590,609 85.2%
X
€ 77,823 11.2%
2
€ 24,984 3.6%
Over
€ 15,779 21.9%
Under
€ 56,267 78.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

2

9

Σουτ εκτός εστίας

5

61%

Κατοχή μπάλας

39%

1

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

4

2

Αλλαγές

3

9

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Kouekong
  • Χωρητικότητα: 20000
Με πολλές απουσίες στην πρεμιέρα η Σενεγάλη

Με πολλές απουσίες στην πρεμιέρα η Σενεγάλη

Το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, Σενεγάλη ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής απέναντι στην Ζιμπάμπουε, με τα «λιοντάρια της Τεράνγκα» να έχουν πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού.

* Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Ταξίδεψε στο Καμερούν ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, τον οποίο δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της. Δύο φορές έχει φτάσει έως τον τελικό, η πρώτη το 2002 και η δεύτερη στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2019 αλλά γνώρισε ισάριθμες ήττες από Καμερούν και Αλγερία αντίστοιχα.

Τερμάτισε πρώτη και αήττητη στα προκριματικά, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες (10-2 τέρματα) σε όμιλο με Γουινέα-Μπισάου, Κονγκό και Εσουατίνι. Παράλληλα έχει προκριθεί στον 3ο γύρο των προκριματικών της Αφρικής για το Μουντιάλ του Κατάρ και περιμένει την κλήρωση της 26ης Ιανουαρίου για να μάθει τον αντίπαλο που πρέπει να ξεπεράσει για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ήταν στις 14 Νοεμβρίου και το 2-0 επί του Κονγκό για τα προκριματικά, μιας και τα δύο φιλικά που είχε προγραμματίσει με την Ρουάντα στις 3 και 6 του Γενάρη αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού. Η ίδια είναι από τις ομάδες που έχει χτυπηθεί σημαντικά από Covid-19, αφού μετράει 9 κρούσματα σε παίκτες, μεταξύ των οποίων ο βασικός γκολκίπερ Μεντί και ο κάπτεν/στόπερ Κουλιμπαλί.

«Έξι παίκτες που υπολογίζονταν για βασικοί δε βρίσκονται εδώ. Είναι ανησυχητικό αλλά έχουμε αξιόλογους παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά. Προσεγγίσουμε το παιχνίδι με αρκετή αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο τεχνικός της, Αλιού Σισέ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από τον Μάρτιο του 2015 και έχει οδηγήσει τα «λιοντάρια της Τεράνγκα» σε αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Αγωνιστικά Νέα: Όπως προαναφέρθηκε, έχει εννέα κρούσματα κορωνοϊού και προκύπτει πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, αφού εκτός από τον βασικό γκολκίπερ Μεντί (Τσέλσι), θετικός είναι και ο αναπληρωματικός Αλφρέντ Γκομίς (Ρεν). Έτσι μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Ντιένγκ (ΚΠΡ) που έχει μόλις μια συμμετοχή με το εθνόσημο. Θετικοί επίσης ο ηγετικός στόπερ Κουλιμπαλί (Νάπολι), ο καλός φορ Ντιέντιου (Αλάνιασπορ), ο έμπειρος μπακ Σις (Νανσί), ο χρήσιμος αμυντικός μέσος Μεντί (Λέστερ), ο έτερος μέσος Σαρ (Μαρσέιγ) και οι επιθετικοί Μπάμπα Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Μάμε Τιάμ, (Καϊσέρισπορ). Αστέρι της ομάδας ο επιθετικός Μανέ της Λίβερπουλ.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Μεντί (Τσέλσι), Γκομίς (Ρεν), Ντιένγκ (ΚΠΡ)

Αμυντικοί: Σις (Νανσί), Κ. Κουλιμπαλί (Νάπολι), Π. Σισέ (Ολυμπιακός), Σεκ (Αντβέρπ), Μ. Σαρ (Μπάγερν), Εμπαγέ (Μπολόνια), Ντιαλό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν)

Μέσοι: Γκουεγέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Μεντί (Λέστερ), Κουγιατέ (Κρίσταλ Πάλας), Ναμέ (Παρί), Π. Σαρ (Μετς), Λουμ (Αλαβές)

Επιθετικοί: Ντιά (Βιγιαρεάλ), Μανέ (Λίβερπουλ), Κεϊτά Μπαλντέ (Κάλιαρι), Ντιαλό (Στρασβούργο), Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Ι. Σαρ (Γουότφορντ), Ντιέντιου (Αλάνιασπορ), Τιάμ (Καϊσέρισπορ)ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Συμμετέχει για 5η φορά σε τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2004, 2006, 2017, 2019) αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί από τους ομίλους. Έκανε την έκπληξη στα προκριματικά, τερματίζοντας 2η με 8 βαθμούς (2-2-2) και στο +1 από την 3η Ζάμπια, εξασφαλίζοντας την 3η σερί παρουσία της στο τουρνουά. Βέβαια, «φλέρταρε» με αποκλεισμό για εξωαγωνιστικούς λόγους. Το διοικητικό συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ζιμπάμπουε ανεστάλη τον περασμένο μήνα από την Κυβέρνηση, κάτι που έκανε έξαλλη την FIFA,η οποία απείλησε να απαγορεύσει τη χώρα για πολιτικές παρεμβάσεις. Εν τέλει, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας κέρδισε δικαστική απόφαση για να μπλοκάρει την απόφαση. Κατηγορείται για υπεξαίρεση κρατικών πόρων που παρέχονται για πληρωμές παικτών και προπαρασκευαστικά έξοδα ενόψει των προηγούμενων συμμετοχών της ομάδας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «μαχητές» όπως είναι το προσωνύμιο τους, δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για την πρώτη δυάδα σε όμιλο με Σενεγάλη, Γουϊνέα και Μαλάουι, η λογική λέει ότι θα παλέψουν με το τελευταίο για την 3η θέση που ενδεχομένως δώσει εισιτήριο στα νοκ-άουτ. Προέρχονται από απογοητευτική πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, τερματίζοντας τελευταίοι και χωρίς νίκη σε γκρουπ με Γκάνα, Ν. Αφρική και Αιθιοπία.

Ο Κροάτης Ζντράβκο Λογκάρουσιτς πλήρωσε το «μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ και αντικαταστάθηκε τον Σεπτέμβριο από τον υπηρεσιακό Νόρμαν Μαπέζα. Ο 49χρονος είναι παλαίμαχος διεθνής με την Ζιμπάμπουε, μετρώντας 92 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει αναλάβει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν τον πάγκο των «μαχητών». Έδωσε ένα φιλικό τον Γενάρη απέναντι στην Συρία, φέρνοντας ισοπαλία 0-0. Είχε προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό με το Καμερούν αλλά αυτό αναβλήθηκε.

Πηγαίνει αποδυναμωμένη στο τουρνουά, αφού οι δύο βασικοί μέσοι Μουνέτσι (Ρέιμς) και Νακάμπα (Άστον Βίλα) είναι τραυματίες και αποσύρθηκαν από την αποστολή, ενώ νοκ-άουτ από το τουρνουά έχουν μείνει και οι αμυντικοί Νταρίκβα (Γουίγκαν και Γκάλογουέι (Πλίμουθ). Η μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή του έμπειρου εξτρέμ Μπίλιατ (Κάιζερ Τσιφς), ο οποίος ένα μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από την Εθνική. «Σεβόμαστε την απόφαση του αλλά με το να μιλάμε συνέχεια γι’ αυτόν δεν είναι δίκαιο για τα άλλα παιδιά» σχολίασε ο Μαπέζα.

Αγωνιστικά Νέα: Κατεβαίνει με μόλις 23 παίκτες στο τουρνουά, παρότι είχε δικαίωμα να δηλώσει άλλους πέντε ποδοσφαιριστές. Όλα τα τεστ κορωνοϊού είναι πλέον αρνητικά, παρότι προτού αναχωρήσει για το Καμερούν, είχε 9 κρούσματα. Μοναδικός που θα λείψει από την αποστολή για το σημερινό είναι ο βασικός μπακ Ζεμούρα (Μπόρνμουθ), ο οποίος άργησε να αποδεσμευτεί από το σύλλογο. Μόλις 7 παίκτες αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες. Ξεχωρίζουν ο έμπειρος επιθετικός Μουσόνα (Αλ-Τάι), ο έτερος φορ Καντεγουέρε (Λυών) και ο μέσος Μαχάτσι (Σούπερσπορτ Γιουν.).

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Σούμπα (Ενκάνα), Μαπίσα (Ζαμόρα), Μάρι (Πλάτινουμ)

Αμυντικοί: Μπασέρα (Σούπερσπορτ Γιουν.), Χαντέμπε (Χιούστον), Μουντίμου (Τορπέντο Κουσαίντι), Κάνγκουα (Αζάμ), Μουντούχουα (Χαϊλάντερς), Τακουάρα (Ενγκέζι Πλ.), Τσιμουέμουε (Ενκάνα), Ζεμούρα (Μπόρνμουθ), Μορούιρα (Πλάτινουμ)

Μέσοι: Μαχάτσι (Σούπερσπορτ Γιουν.), Καμουσόκο (Ζέσκο), Ματζόνγκουε (Πλάτινουμ), Τιγκέρε (Αζάμ), Γουάντι (JDR Σταρς), Μπένιου (Βέστρι)

Επιθετικοί: Μουσόνα (Αλ Τάι), Καντεγουέρε (Λυών), Ντούμπε (Αζάμ), Μόγιο (Χάμιλτον), Μούσκουε (Λούτον).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι σημαντικές απουσίες που έχουν προκύψει στην Σενεγάλη λόγω κορωνοϊού ανέβασαν τον άσο από το 1.33 σε τιμές κοντά στο 1.50. Δύσκολα θα βρίσκονταν πιο ψηλά μιας και οι φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης είναι το φαβορί για το τρόπαιο και διαθέτουν το ρόστερ για να καλύψουν τα κενά. Στον αντίποδα, η Ζιμπάμπουε κατεβαίνει στο τουρνουά με κομβικές απουσίες και θα ρίξει το βάρος στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Μαλάουι. Δεν θα μπλέξουμε με τον άσο τόσο χαμηλά, αν έπρεπε να διαλέγαμε κάτι θα επιλέγαμε το 2-3 γκολ, με τη λογική ότι οι φιλοξενούμενοι θα θωρακίσουν τα μετόπισθεν για να περιορίσουν τους σαφώς πιο ποιοτικούς Σενεγαλέζους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ζιμπάμπουε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 2ος όμιλος
  1 Σενεγάλη 3 5 1 2 0 1:0
  4 Ζιμπάμπουε 3 3 1 0 2 3:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες