1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σέλτικ - Λιλ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 277,202 33.9%
X
€ 55,732 6.8%
2
€ 485,122 59.3%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Celtic Park
  • Χωρητικότητα: 60832
  • Θεατές: 300
Ψάχνει λύσεις η Σέλτικ, για την πρωτιά η Λιλ

Ψάχνει λύσεις η Σέλτικ, για την πρωτιά η Λιλ

Η αδιάφορη και σε κακή κατάσταση Σέλτικ υποδέχεται την Λιλ η οποία θέλει να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

ΣΕΛΤΙΚ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τον τελευταίο καιρό η Σέλτικ καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Μίλαν. Αιφνιδίασε την αντίπαλο της στην αρχή του παιχνιδιού,άνοιξε το σκορ με σουτ του Ρόγκιτς στο 7’ και επτά λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της με ωραίο πλασέ του Έντουαρντ μέσα από την περιοχή. Μέσα σε δύο λεπτά ωστόσο (24’-26’) απώλεσε το προβάδισμα της και πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε και τρίτο τέρμα. Έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 73’ αλλά είδε τον Ντοναρούμα να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στο φάουλ του Κρίστι και τελικά στο 82’ η Μίλαν πέτυχε και 4ο τέρμα.

Την Κυριακή υποδέχτηκε την Σεντ Τζόνστον και μπορεί να είχε την υπεροχή για άλλο ένα παιχνίδι αλλά έμεινε στην ισοπαλία και έδωσε συνέχεια στα αρνητικά της αποτελέσματα. Χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ανέβασε την εικόνα της στην επανάληψη αλλά στο 79΄βρέθηκε πίσω στο σκορ. Απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με ωραία κεφαλιά του Ελιονούσι αλλά δεν κατάφερε στα λεπτά που απέμεναν να φτάσει στην ανατροπή.

Το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ , οι οπαδοί θέλουν να δουν την απομάκρυνση του Λένον αλλά η διοίκηση συνεχίζει να τον στηρίζει πιστεύοντας ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αλλάξει την κατάσταση. Οι 13 βαθμοί διαφορά όμως από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, η οποία έχει 2 αγώνες παραπάνω, δύσκολα καλύπτονται στην Σκωτία. Οι εμφανίσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν απογοητευτικές, το μόνο που μπορεί είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο τέλος.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο μέσος Φόρεστ (7/2), αμφίβολοι οι μέσοι Μπίτον (6/0) και Κρίστι (13/3)

ΛΙΛ

Ζορίστηκε αρκετά την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σπάρτα Πράγας αλλά με μία ανατροπή στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πάρει τη νίκη. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού αλλά το δοκάρι και οι αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα δεν της επέτρεπαν να ανοίξει το σκορ. Στο 65’ μάλιστα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δέχτηκε το γκολ έξι λεπτά μετά. Έδειξε όμως χαρακτήρα και με πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Γιλμάζ γύρισε την κατάσταση. Ο Τούρκο φορ μπήκε στο παιχνίδι στο 77’, τρία λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσια και στο 84’ με υπέροχο πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Την Κυριακή πήρε μία σημαντική νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην Μονακό και συνεχίζει τις υψηλές της πτήσεις. Σε ένα σφιχτό πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν περισσότερο προσεκτικές και είχαν από μία καλή στιγμή. Στην επανάληψη ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ικονέ στο 53’, έδωσε περισσότερο χώρο έπειτα στην αντίπαλο της και στο 65’ διπλασίασε τα τέρματα της έπειτα από αντεπίθεση που κατέληξε σε γκολ του Γιαζίτσι. Δέχτηκε την μείωση του σκορ στο 90’ αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να χάσει βαθμούς.

Έδειξε για ακόμη μία φορά ότι φέτος έχει χτίσει χαρακτήρα νικητή και ακολουθεί την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Φαίνεται ικανή να αντεπεξέλθει σε δύο απαιτητικές διοργανώσεις αν και το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει μία μικρή κοιλιά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Με νίκη απέναντι στην Σέλτικ είναι σίγουρα πρώτη, διαφορετικά θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Μίλαν, αντιμετωπίζει εκτός την Σπάρτα Πράγας, για να πάρει την πρώτη θέση.

«Κατά την άποψη μου είναι σημαντικό να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και από οικονομικής άποψης αλλά και για να έχουμε πιο ευνοϊκή κλήρωση στη συνέχεια. Δεν θα πάμε στη Σέλτικ για να παρουσιάσουμε μία ομάδα από κομμώτριες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούμε εδώ και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτήν την θέση», επισήμανε ο κόουτς Γκαλτιέ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο δεξιός μπακ Τσελίκ (9/1), και ο εξτρέμ Αραούχο (11/3) και οι αμυντικοί Πιεντ (4/0) και Σουμαορό (3/0). Επιστρέφει ο μέσος Ρενάτο Σάντσες (8/1)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σέλτικ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και ο Λένον ψάχνει μία θετική εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα για να πιαστεί από κάπου. Ο Γκαλτιέ δήλωσε πως η ομάδα του θα πάει ξεκάθαρα για τη νίκη και με βάση το μομέντουμ θα εμπιστευτούμε τος φιλοξενούμενους.

FACTS

  • Η ομάδα Λιλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σέλτικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Σέλτικ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Σέλτικ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λιλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Λιλ 6 11 3 2 1 14:8
  4 Σέλτικ 6 4 1 1 4 10:19
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/12/2020
Σέλτικ
Λιλ
3 - 2
29/10/2020
Λιλ
Σέλτικ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες