6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σέλτικ - ΚΡ Ρεϊκιαβίκ

Προϊστορία

18/8/2020 ΣέλτικΚΡ Ρεϊκιαβίκ 6 - 0
22/7/2014 ΣέλτικΚΡ Ρεϊκιαβίκ 4 - 0
15/7/2014 ΚΡ ΡεϊκιαβίκΣέλτικ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 214,987 98.2%
X
€ 2,503 1.1%
2
€ 1,492 0.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

126 ψήφοι:

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Η Σέλτικ αναμένεται να έχει εύκολο έργο αντιμετωπίζοντας την ισλανδική Ρέικιαβικ για τον πρώτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

* H Σέλτικ έχει κληρωθεί τρεις φορές με ισλανδικές ομάδες και σε έξι αγώνες έχει ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 20-1.

ΣΕΛΤΙΚ

Ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα Σκωτίας επικρατώντας στην πρεμιέρα με 5-1 της Χάμιλτον, αλλά την 2η αγωνιστική έφερε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ στις 9 Αυγούστου και έκτοτε δεν έχει ξανά αγωνιστεί. Ο λόγος ήταν πως η ομοσπονδία της Σκωτίας αποφάσισε να αναβάλει τις δύο επόμενες αναμετρήσεις της με τη Σεντ Μίρεν και την Αμπερντίν λόγω κορονοϊού.

Ο παίκτης της Σέλτικ, Μπολί Μπολινγκολί-Μπομπό παραβίασε τις κυβερνητικές οδηγίες περί δημόσιας υγείας και τα πρωτόκολλα του ποδοσφαίρου, αφού ο Βέλγος αμυντικός ταξίδεψε στην Ισπανία πριν τον αγώνα με την Κιλμάρνοκ, χωρίς να ενημερώσει την ομάδα και μετά την επιστροφή του αγωνίστηκε κανονικά, χωρίς να έχει τεθεί για κάποιο διάστημα σε καραντίνα.

Οι δύο αγώνες που αναβλήθηκαν έδωσαν στην ομάδα του Λένον εννέα μέρες για να προετοιμαστούν για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ρέικιαβίκ, με τον οποίο ξεκινάει η νέα ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σεζόν της σκωτσέζικης ομάδας. Η Σέλτικ έχει αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League τις τελευταίες δύο σεζόν.

«Η προετοιμασία μας ήταν καλή, παρόλο που χάσαμε μερικά παιχνίδια, τα οποία θα μας είχαν βοηθήσει. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπόνησης, οπότε ανυπομονούμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια για να βάλουμε τα δόντια μας. Είχαμε μόνο δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια, οπότε πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους. Η Ρέικιαβικ δεν έχει παίξει πρόσφατα πολλά παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην Ρέικιαβικ, αλλά περιμένω μια ισχυρή απόδοση από εμάς», δήλωσε ο Νιλ Λένον.

Αγωνιστικά Νέα: Στην αποστολή βρίσκεται και ο νεοφερμένος Μπόι Αγιέτι αλλά δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Βασικός αναμένεται να είναι ο Βασίλης Μπάρκας.

ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Έπειτα από εφτά χρόνια ξηρασίας κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισλανδίας αρκετά εύκολα. Όμως, η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, αφού σε εννιά αγώνες μέχρι σήμερα έχει μαζέψει 17 βαθμούς και έχει τρια συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη.

Στις 14 Αυγούστου φιλοξένησε τη Χαφνάρφιορντουρ και έχασε με 2-1 σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Έλεγχε το παιχνίδι, αλλά δέχθηκε και τα δυο τέρματα από αντεπιθέσεις. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15', αλλά ισοφάρισε με τον Φινμπόγκασον στο 41', αλλά στο 75' διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

«Γνωρίζουμε ότι θα κάτσουμε πίσω και θα αμυνθούμε πολύ και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποια θετικά πράγματα από την άμυνα μας στην αρχή που μας δίνει πίστη σε αυτό που κάνουμε. Δεν θα υπάρχουν θεατές, οπότε νομίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει λίγο», ανέφερε ο προπονητής Ρούναρ Κρίστινσον.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Γιόνσον και ο επιθετικός Φινμπόγκασον.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα για το ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης με τη Σέλτικ να είναι κλάσεις ανώτερη από τη Ρέικιαβικ. Οι Σκωτσέζοι θέλουν να... ξεμπουκώσουν έπειτα από απραξία εννιά ημερών και θα πάμε με το να μην δεχθούν γκολ. Άλλωστε, σε έξι αναμετρήσεις με Ισλανδούς έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται μόλις μια φορά.

FACTS

  • Η ομάδα ΚΡ Ρεϊκιαβίκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 6.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΚΡ Ρεϊκιαβίκ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 20.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο caniggia, με το υψηλότερο yield +0.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο xose4, με το υψηλότερο yield +18.06% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες