1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεβίλλη - Ρόμα

6/8/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 107
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1371 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σεβίλλη - Ρόμα στις 31/5/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 22' Reguilon Sergio
  2. 44' En-nesyri Youssef
  3. 45' Kolarov Aleksandar

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 61' Carlos Diego
  2. 86' Pellegrini Lorenzo
  3. 90' Jordan Joan
  4. 100' Mancini Gianluca

      Προϊστορία

      31/5/2023 ΣεβίλληΡόμα 1 - 1
      31/7/2021 ΡόμαΣεβίλλη 0 - 0
      6/8/2020 ΣεβίλληΡόμα 2 - 0
      10/8/2017 ΣεβίλληΡόμα 2 - 1
      14/8/2015 ΡόμαΣεβίλλη 6 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 569,331 66.5%
      X
      € 144,980 16.9%
      2
      € 141,751 16.6%
      Over
      € 35,809 49.4%
      Under
      € 36,733 50.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      400 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: MSV Arena, Duisburg
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 31514
      Αμφίρροπη «μάχη» 

      Αμφίρροπη «μάχη» 

      Η Σεβίλλη θα κοντραριστεί με τη Ρόμα -σε ουδέτερο έδαφος- στο γήπεδο της Ντούισμπουργκ στη Γερμανία, σε μονό αγώνα για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ανδαλουσιανοί τερμάτισαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας, ενώ οι «τζιαλορόσι» 5οι στην ιταλική λίγκα.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Μάρτιο αλλά δεν διεξήχθη λόγω κορωνοϊού. Όποια προκριθεί θα παίξει στα προημιτελικά με το νικητή του ζευγαριού της Γουλβς με τον Ολυμπιακό.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΕΒΙΛΛΗ

      Καλείται να τα βγάλει πέρα σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, ένας αγώνας νοκ άουτ για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Για την ακρίβεια οι πρώτες ομάδες που το έζησαν, ήταν η Ίντερ και η Χετάφε το βράδυ της Τετάρτης (5/8). Στο ισπανικό πρωτάθλημα τα πήγε θαυμάσια μετά την επανέναρξη της δράσης, καθώς δεν ηττήθηκε από κανέναν και η τελευταία της ήττα έχει καταγραφεί στις 9 Φεβρουαρίου. Η εξαιρετική της πορεία την οδήγησε μέχρι την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού υστερούσε στην ισοβαθμία με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο έχει εξασφαλίσει ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα τη βρει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά ο στόχος της δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

      Άλλωστε αυτό το τρόπαιο είναι το αγαπημένο της. Το κατέκτησε τρεις διαδοχικές φορές, από το 2014 έως και το 2016, ενώ είχε πανηγυρίσει και δύο φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA την περασμένη δεκαετία. Στη φάση των ομίλων είχε εύκολο έργο όμως στη συνέχεια δεν είχε εντυπωσιάσει και χρειάστηκε δύο ισοπαλίες προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλουζ με δύο ισοπαλίες. Τα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε για το Γιουρόπα Λιγκ ήταν Under, ενώ τα τρία από αυτά ολοκληρώθηκαν και No Goal.

      Ο προπονητής του συλλόγου Χούλεν Λοπετέγκι επισήμανε: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη έκδοση του εαυτού μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι σαν τελικός αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε παράδοση σε αυτή τη διοργάνωση και θεωρώ ότι αυτό θα μας βοηθήσει για να παίξουμε καλά. Η Ρόμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τελείωσε το ιταλικό πρωτάθλημα με μεγάλο σερί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».

      Αγωνιστικά Νέα: Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό ο Σέρβος χαφ Γκούντελι (24/0) και δεν είναι στην αποστολή. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του χαφ Φερνάντο (34/2) με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.



      ΡΟΜΑ

      Αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα μετά την επανέναρξη της Σέριε Α και μετά τις ήττες από την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» και από τη Νάπολι στον «Σαν Πάολο», υπήρξε έντονη φημολογία περί απομάκρυνσης του Πάουλο Φονσέκα από την τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι», αφού τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά και δεν όλα έδειχναν ότι θα γίνονταν ακόμα χειρότερα. Η κατάσταση άλλαξε άρδην όμως στη συνέχεια και οι Ρωμαίοι «έτρεξαν» ένα εκπληκτικό σερί οκτώ αναμετρήσεων δίχως ήττα, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα επτά νίκες και μία ισοπαλία. Έκλεισαν μάλιστα ιδανικά τη χρονιά, περνώντας με το εμφατικό 1-3 από την έδρα της πρωταθλήτριας Γιουβέντους, η οποία πάντως ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Τελικά ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 5η θέση κι εφόσον θέλουν να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να κατακτήσουν το τρόπαιο.

      Στο Γιουρόπα Λιγκ η Ρόμα έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία. Μετά την πρόκρισή της από τη φάση των ομίλων κλήθηκε να αντιμετωπίσει για τους «32» της διοργάνωσης τη Γάνδη. Νίκησε δύσκολα 1-0 με τέρμα του Πέρεζ εντός έδρας, ενώ στον επαναληπτικό βρέθηκε να χάνει με 1-0, όμως ο Κλάιφερτ έφερε το ματς στα ίσα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16». Εκεί περίμενε ότι θα έπαιζε δύο ματς με τη Σεβίλλη, απλά θα λύσουν τις διαφορές τους σε μία και μόνο αναμέτρηση. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της στη διοργάνωση ήταν Under.

      «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Είναι μία σημαντική στιγμή για εμάς και ήρθαμε γι’ αυτόν τον αγώνα με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμένα. Θέλω πάντοτε να κερδίζω. Είναι σημαντικό παιχνίδι αλλά η φιλοδοξία μας όπως πάντα είναι να νικήσουμε» ήταν τα λόγια του τεχνικού του κλαμπ, Πάουλο Φονσέκα.

      Αγωνιστικά Νέα: Έχει συμπληρώσει κάρτες ο Γάλλος μέσος Βερετού (33/6) και θα είναι απών. Αμφίβολος ο βασικός χαφ Πελεγκρίνι (27/1). Παρελθόν αποτέλεσε ο στόπερ Σμόλινγκ (29/3) που ήταν δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και ο πλάγιος μπακ Τζαπακόστα (9/0) ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σεβίλλη θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο αφού διαθέτει ισχυρότερο σύνολο από τη Ρόμα, όμως η αναμέτρηση είναι αρκετά αμφίρροπη, από τη στιγμή που θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, στο γήπεδο της Ντούισμπουργκ στη Γερμανία και χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες. Στον αντίποδα οι «τζιαλορόσι» είναι ένα συγκρότημα που έκλεισε πολύ δυνατά την περασμένη σεζόν με διαδοχικές νίκες και καλές εμφανίσεις. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και με δεδομένη την ικανότητα αμφότερων των αντιπάλων στο σκοράρισμα, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο σε αξιοπρεπείς τιμές.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ρόμα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ρόμα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ρόμα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σεβίλλη νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σεβίλλη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.36% έπαιξε: Goal
      • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες