Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μονακό

Προϊστορία

25/8/2021 Σαχτάρ ΝτόνετσκΜονακό 2 - 2*
17/8/2021 ΜονακόΣαχτάρ Ντόνετσκ 0 - 1
5/7/2015 ΜονακόΣαχτάρ Ντόνετσκ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 191,295 9.1%
X
€ 95,217 4.5%
2
€ 1,816,674 86.4%
Over
€ 83,160 42.0%
Under
€ 115,039 58.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

166 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Roberto De Zerbi

23  Lassina Traore Kryvtsov Serhiy Αλλαγή 101'

19  Manor Solomon Mudryk Mykhaylo Αλλαγή 82'

21 Alan Patrick

7 Maycon Barberan

14  Tete Marlos Αλλαγή 66'

8  Marcos Antonio Stepanenko Taras Αλλαγή 86'

22  Mykola Matviyenko Ismaily Αλλαγή 46'

3  Vitao Fernando Αλλαγή 101'

5 Marlon

2 Dodo

30 Andriy Pyatov

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Metalist
  • Χωρητικότητα: 41307
  • Θεατές: 26697
Τον πρώτο λόγο πλέον οι Ουκρανοί

Τον πρώτο λόγο πλέον οι Ουκρανοί

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Μονακό θα συγκρουστούν σε επαναληπτικό ματς στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην ουδέτερη έδρα του Χάρκοβο, ωστόσο αυτό συμβαίνει με όλα τα εντός έδρας ματς της Σαχτάρ Ντόνετσκ στις διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Α’ Αγώνας: Μονακό - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-1

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όποια αποκλειστεί στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Πριγκιπάτο την περασμένη Τρίτη ούτως ώστε να έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδό της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για πέμπτη διαδοχική σεζόν και συνολικά 16η φορά στην ιστορία της. Το βρήκε φεύγοντας μ’ ένα πολύτιμο «διπλό» (0-1) στις αποσκευές της. Αυτό το αποτέλεσμα της δίνει τον πρώτο λόγο, ακόμα κι αν έχει καταργηθεί πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ήταν απόλυτα κυνική και δεν έκανε τίποτα περιττό στο χορτάρι. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 19’ πήρε το προβάδισμα με απίθανη ατομική ενέργεια και πλασέ του Πεδρίνιο. Στη συνέχεια είχε ως ξεκάθαρο στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και το έκανε με επιτυχία. Ανησύχησε δύο φορές στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη έδειξε αδυναμία να κρατήσει την μπάλα και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις αλλά δεν της κόστισε. Ο γκολκίπερ Τρούμπιν έκανε τρεις καλές επεμβάσεις, ενώ στάθηκε τυχερή στο 82’, με το σουτ του Μποάντου να σταματάει στο δοκάρι της εστία της.

Το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει και με αυτόν τον τρόπο η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Πλέον απομένει να τελειώσει τη δουλειά στην Ουκρανία. Μέχρι τώρα μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα ταξίδεψε στην Οδησσό για να αντιμετωπίσει την Τσερνομόρετς. Δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση και πήρε μία εύκολη νίκη με 3-0.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι επισήμανε: «Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο. Τόσο εμείς όσο και η Μονακό. Θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε. Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα που θα πρέπει να παίξουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι συνέβη στον πρώτο. Το πιο σημαντικό δεν είναι ποιοι θα παίξουν αλλά όσοι αγωνιστούν να μπορέσουν να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα μας. Η Μονακό δεν έχει μόνο έναν καλό παίκτη αλλά πολλούς. Θα πρέπει να σκεφτούμε αποκλειστικά το παιχνίδι και τη δική μας ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πρόβλημα με τον βασικό γκολκίπερ Τρουμπίν ο οποίος χτύπησε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο πολύπειρος Πιατόφ για αρκετό καιρό. Θα απουσιάσουν ξανά ο αμυντικός Μπόνταρ και ο επιθετικός Ζούνιορ Μοράες.



ΜΟΝΑΚΟ

Έχει ρίξει όλο το βάρος στο ξεκίνημα της σεζόν, στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρία χρόνια. Συνολικά έχει δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε εννιά περιπτώσεις, με σπουδαιότερη στιγμή της την πορεία της μέχρι τον τελικό της Γερμανίας το 2004. Εκεί είχε ηττηθεί από την Πόρτο με 3-0. Όλα αυτά μοιάζουν πολύ μακρινά, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί αουτσάιντερ για την πρόκριση, μετά την εντός έδρας ήττα της με 1-0 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και το «πλήρωσε» στο 19’. Ο Πεδρίνιο με υπέροχη ατομική ενέργεια εξέθεσε τους αμυντικούς της και σκόραρε για το 0-1. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου έβγαλε αναιμική αντίδραση απειλώντας μόλις σε δύο περιπτώσεις.

Η Μονακό έγινε πιο επιθετική στην επανάληψη. Εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα δημιουργίας ευκαιριών και η καλύτερή της στιγμή ήταν το δοκάρι του Μποάντου στο 82’, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε. Τα δύο από τα τρία ματς της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν No Goal. Η κακή της φόρμα φάνηκε και στο πρωτάθλημα. Υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Λανς με 2-0 προβληματίζοντας έντονα με την απόδοσή της, έχοντας όμως τη δικαιολογία ότι σκεφτόταν τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

«Θα γίνει μάχη στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Θα πρέπει να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό και οι έμπειροι παίκτες μας γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Πρώτα πρέπει να παλέψουμε και μετά να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε το όνειρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Μονακό» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Νίκο Κόβατς.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν σε σχέση με το ματς με τη Λανς ο σέντερ μπακ Μαριπάν και ο μέσος Φοφανά. Θα απουσιάσει ο εξτρέμ Ντιατά, ενώ δεν είναι σημαντικές οι απουσίες του γκολκίπερ Μανόνε και του αμυντικού Πάβλοβιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η καλύτερη ομάδα στον πρώτο αγώνα ήταν -έστω και στις λεπτομέρειες- η Σαχτάρ Ντόνετσκ κι αυτό αποτυπώθηκε και στο «διπλό» που της δίνει πλέον ένα μικρό αλλά και ταυτόχρονα ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μονακό δεν αποτελεί ένα σύνολο που θα παραδοθεί αμαχητί σε καμία περίπτωση. Το κακό για εκείνη είναι ότι δύσκολα θα βρει κενούς χώρους σε αντεπιθέσεις όπως της αρέσει. Οι γηπεδούχοι δεν θα ρισκάρουν από τη στιγμή που είναι μπροστά στο σκορ. Συμπαθητική η τιμή του Under και θα το στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μονακό, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +3.82% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες