1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μονακό - Σαχτάρ Ντόνετσκ

17/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 643
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 991 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μονακό στις 25/8/2021

Προϊστορία

25/8/2021 Σαχτάρ ΝτόνετσκΜονακό 2 - 2*
17/8/2021 ΜονακόΣαχτάρ Ντόνετσκ 0 - 1
5/7/2015 ΜονακόΣαχτάρ Ντόνετσκ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 810,773 77.6%
X
€ 60,153 5.8%
2
€ 173,257 16.6%
Over
€ 74,412 61.1%
Under
€ 47,350 38.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Louis II, Monaco
  • Χωρητικότητα: 18523
  • Θεατές: 5700
Υπερβολικό φαβορί οι Μονεγάσκοι

Υπερβολικό φαβορί οι Μονεγάσκοι

Η Μονακό υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τη Σπάρτα Πράγας, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Γκενκ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (25/8) στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ όποια αποκλειστεί θα μεταφερθεί στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΟΝΑΚΟ

Θέλει να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2018 και για να τα καταφέρει απομένει να ξεπεράσει μόνο το «εμπόδιο» της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στην προηγούμενη προκριματική φάση κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Σπάρτα Πράγας και την απέκλεισε πολύ εύκολα με δύο νίκες. Πρώτα στην Τσεχία με το «καθαρό» 2-0 χάρη σε τέρματα των Τσουαμενί και Φόλαντ. Στον επαναληπτικό του Πριγκιπάτου ξέσπασε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και πανηγύρισε δεύτερη νίκη. Άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνς στο 50’ και ο Γκολόβιν έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κάρλσον στο 78’. Η απάντηση ήρθε από τον Σοφιάν Ντιόπ στο 81’. Ο νεαρός εξτρέμ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και με συνολικό σκορ 5-2 την έστειλε στα πλέι οφ, έχοντας εξασφαλίσει μίνιμουμ τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα απογοητεύει. Ξεκίνησε με ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Ναντ και την περασμένη Παρασκευή έχασε 1-0 από τη Λοριάν. Δεν πείθει με την απόδοσή της αλλά όλα αυτά θα ξεχαστούν, εφόσον καταφέρει να πετύχει το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τρία από τα τέσσερα επίσημα φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός του συλλόγου Νίκο Κόβατς τόνισε: «Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε μέχρι τώρα, όμως αύριο έχουμε μπροστά μας μία άλλη ευκαιρία, αυτή της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπολογίζουμε την κούραση και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε μία μεγάλη ομάδα με ποιότητα και ως προπονητής μου αρέσει να δίνω σε όλους την ευκαιρία να παίξουν. Η Σαχτάρ αποτελεί μία τρομερή αντίπαλο. Έχει πάει 13 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. ‘Έχουν πολλούς Βραζιλιάνους με ταλέντο και θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα που παίξαμε. Είναι ένας τελικός που θα διεξαχθεί σε δύο μέρη και είμαστε καλά προετοιμασμένοι πνευματικά και τακτικά».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο βασικός γκολκίπερ Λεκόμτ.



ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Θέλει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 14η φορά στην ιστορία της και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να πετύχει υπέρβαση κόντρα στη Μονακό. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στον τρίτο προκριματικό γύρο αντιμετωπίζοντας την Γκενκ από το Βέλγιο. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη εκτός έδρας όπως θα συμβεί και τώρα και κατάφερε να επικρατήσει 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ονουάτσου στο 39’ και φάνηκε να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έφτασε στην ισοφάριση στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τετέ κι ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ του Άλαν Πάτρικ στο 81’. Στον επαναληπτικό έπρεπε απλώς να αποφύγει κάποια «αυτοκτονία» ούτως ώστε να τσεκάρει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση. Νίκησε ξανά με το ίδιο σκορ (2-1). Ο Τραορέ την έβαλε σε θέση «οδηγού» και στο 76’ ο Μπαχία «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση. Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν με τον Ντέσερς στο 90’.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει θέσει ως προτεραιότητα τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια σε καμία περίπτωση ότι δεν την ενδιαφέρει η κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ Ουκρανίας. Την περασμένη Παρασκευή νίκησε εντός έδρας τη Μέταλιστ με 2-0, αφήνοντας πίσω της την ήττα που είχε προηγηθεί από την Ολεξάντρια. Τα πέντε από τα έξι φετινά επίσημα ματς της ήταν Over, με τα τέσσερα από αυτά να είναι κι αμφίσκορα.

«Πρέπει να παίξουμε προσεκτικά διότι η Μονακό είναι μία πολύ δυνατή ομάδα όπως και η Σαχτάρ. Η πρόκριση είναι δύσκολο να έρθει και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαστε έτοιμοι. Πάντα επιλέγω όσους παίκτες αξίζουν να παίζουν στη βασική ενδεκάδα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται ότι είναι βασικοί, για να μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία όταν αυτή εμφανιστεί. Δεν υπάρχει φαβορί. Στην Ιταλία όταν το κάνει κάποιος λένε ότι είναι το ανάποδο και γίνεται πονηρά. Υπάρχει άγχος αλλά αυτός είναι ένας αγώνας το ίδιο σημαντικός με όλους τους άλλους» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο αμυντικός Μπόνταρκαι ο επιθετικός Ζούνιορ Μοράες. Έτοιμος ο μεσοεπιθετικός Πεδρίνιο που αποκτήθηκε από την Μπενφίκα και ο μέσος Σόλομον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σπουδαίο ζευγάρι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μονακό και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να βρίσκονται μόλις ένα βήμα μακριά από την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ρίξει όλο το «βάρος» στην προσπάθειά για ευρωπαϊκή διάκριση. Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν συχνά στα γκρουπ και θέλουν να βρεθούν ξανά εκεί. Αμφότερες έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στην προηγούμενη προκριματική φάση κόντρα σε Σπάρτα Πράγας και Γκενκ αντίστοιχα. Ο «άσος» αποτέλεσε την πρώτη μας σκέψη αλλά προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο θεωρώντας ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

FACTS

  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σαχτάρ Ντόνετσκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ντιναμό Κιέβου
5/5/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Τσερνομόρετς Οδησσού
1/5/2024
Τσερνομόρετς Οδησσού
Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 - 4
27/4/2024
LNZ Τσερκάσι
Σαχτάρ Ντόνετσκ
0 - 3
22/4/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ζόρια Λουγκάνσκ
2 - 1
18/4/2024
Ζόρια Λουγκάνσκ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 - 3
14/4/2024
Βόρσκλα Πολτάβα
Σαχτάρ Ντόνετσκ
0 - 1
7/4/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ρουκχ Λβιβ
3 - 1
3/4/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Τσερνομόρετς Οδησσού
4 - 1
30/3/2024
Όμπολον Κιέβου
Σαχτάρ Ντόνετσκ
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες