1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάλτσμπουργκ - Μπρόντμπι

17/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 644
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 982 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπρόντμπι - Σάλτσμπουργκ στις 25/8/2021

Προϊστορία

25/8/2021 ΜπρόντμπιΣάλτσμπουργκ 1 - 2
17/8/2021 ΣάλτσμπουργκΜπρόντμπι 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 492,107 87.0%
X
€ 35,706 6.3%
2
€ 37,607 6.7%
Over
€ 28,159 74.6%
Under
€ 9,602 25.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena
  • Χωρητικότητα: 31895
  • Θεατές: 17538
Αποδεκατισμένη λόγω κορωνοϊού η Μπρόντμπι

Αποδεκατισμένη λόγω κορωνοϊού η Μπρόντμπι

Η Σάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπρόντμνι στην Αυστρία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Χτυπημένοι από τον κορωνοϊό οι Δανοί που ταξίδεψαν με πολλές απουσίες στο Σάλτσμπουργκ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπρόντμπι. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεινοπάθησε το Σάββατο για να φύγει με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Αντμίρα Βάκερ. Πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές ενώ στάθηκε τυχερή που δεν μέτρησε γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Εν τέλει πήρε τη νίκη με γκολ του Αντάμου στο 82’, κερδίζοντας για πρώτη φορά σ’ αυτή την έδρα μετά τον Απρίλιο του 2018.

Έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στο +3 από την 2η Στουρμ Γκρατς. Μεγάλος στόχος να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η σερί χρονιά, πέρσι ήταν η πρώτη φορά που τα κατάφερε μέσω των προκριματικών. Πέρσι πανηγύρισε το 8ο σερί πρωτάθλημα αλλά το καλοκαίρι πούλησε αρκετά βασικά στελέχη, όπως τον φορ/πρώτο σκόρερ Ντάκα (Λέστερ), τον χαφ Εμβεπού (Μπράιτον), τον έμπειρο στόπερ Ραμάλιο (Αϊντχόβεν) και τον βασικό γκολκίπερ Στάνκοβιτς (ΑΕΚ). Λίγες μέχρι στιγμής οι προσθήκες, ενδεικτικό ότι έχει θετικό ισοζύγιο 48 εκατ. ευρώ. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22.9 έτη.

Ο τεχνικός της, Ματίας Γιάισλε προβιβάστηκε από την 2η ομάδα το καλοκαίρι, παίρνοντας τη θέση του Τζέσε Μαρς, και θα δώσει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της καριέρα του απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μπρόντμπι, στην οποία είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή τη διετία 2017-19. Ο Γερμανός προπονητής μάλιστα αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του: «Είναι δύο παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες. Θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στα ευρωπαϊκά ματς για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα μας βάλουν δύσκολα σε όλες τις γραμμές. Θέλουν να μπουν στους ομίλους αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να περάσουν από εμάς πρώτα».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο έμπειρος μέσος Γιουνούζοβιτς (2/2 ασίστ), ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς ο μπακ Βάλτσι. Σταθερά εκτός οι επιθετικοί Μπερίσα και Κειτά.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στην Δανία αλλά το φετινό ξεκίνημα της είναι αποκαρδιωτικό, αφού μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση και χωρίς νίκη (0-2-3). Την Παρασκευή γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, χάνοντας με 1-0 από την Νόρτζελαντ στην έδρα της, δεχόμενη το γκολ στο 49’. Στα ελαφρυντικά ότι έπαιζε με πολλές απουσίες αφού έχει χτυπηθεί από κορωνοϊό και τραυματισμούς.

Αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι, χάνοντας βασικότατα στελέχη, όπως τον σταρ επιθετικό χαφ Λίντστρεμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) των 10 γκολ και 11 ασίστ, τον βασικό στόπερ/μπακ Γιουνγκ (Βέρντερ Βρέμης), τον βασικό γκολκίπερ Σβάμπε (Κολωνία) και τον πολύτιμο μέσο Βίγκεν (Ζούλτε Βάρεγχεμ). Λίγες μέχρι στιγμή οι προσθήκες, ξεχωρίζει αυτή του Γκρέβε που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Λίνστρεμ.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Φρεντέρικσεν δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στην έδρα μας. Ακόμα και αν έχουμε εκτός έξι παίκτες λόγω κορωνοϊού, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να το κάνουμε δύσκολο για την Σάλτσμπουργκ και πιστεύω ότι μπορούμε. Η αντίπαλος μας θα έχει πιθανότατα περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της από ότι εμείς, όμως όταν θα έχουμε την κατοχή, πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε καλύτερα από ότι αυτοί. Φυσικά θα είναι κυρίαρχοι σε κάποιες πτυχές του παιχνιδιού. Όσο δεν είναι μπροστά στον αριθμό των γκολ, τότε δεν με νοιάζει για τις άλλες παραμέτρους».

Αγωνιστικά Νέα: Πολλά προβλήματα στον άξονα, αφού δεν υπολογίζονται λόγω κορωνοϊού ο βασικός στόπερ Ρόστεν (4/1), οι μέσοι Μπόρκειτ (4/1, Ραντόσεβιτς (2/1), Κάπις (4/1), Γκρέβε (4/1, 2 ασίστ) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μίκελσεν. Μακροχρόνια εκτός ο μπακ Ριβέρος, πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν ο αμυντικός Λουμπ και ο μπακ Μπιούρ που δεν έχουν παίξει ακόμα φέτος λόγω τραυματισμών.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σάλτσμπουργκ ήταν από την κλήρωση το φαβορί του ζευγαριού και ο άσος έφτασε στα τάρταρα μετά την είδηση πως η Μπρόντμπι ταξιδεύει χωρίς 6 παίκτες στην Αυστρία λόγω κορωνοϊού. Οι Δανοί που αποδυναμώθηκαν το καλοκαίρι και έχουν μπει πολύ άσχημα στη σεζόν (0-2-3) δύσκολα θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση στους «ταύρους», αλλά στοιχηματικά δεν παίζεται ο άσος τόσο χαμηλά. Ανεβαίνει κάπως αν κυνηγήσουμε τον άσο σε ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.18 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπρόντμπι έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 5.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +24.46% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες