Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάλτσμπουργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Προϊστορία

30/9/2020 ΣάλτσμπουργκΜακάμπι Τελ Αβίβ 3 - 1
22/9/2020 Μακάμπι Τελ ΑβίβΣάλτσμπουργκ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 93,456 81.0%
X
€ 14,213 12.3%
2
€ 7,755 6.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

209 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena
  • Χωρητικότητα: 31895
Μοιάζει με τυπική διαδικασία

Μοιάζει με τυπική διαδικασία

Η Σάλτσμπουργκ θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχοντας νικήσει εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι βρίσκονται με το ένα πόδι στους ομίλους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν μία πολύ μεγάλη έκπληξη.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με το πρώτο παιχνίδι θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν δεν σημειωθεί κάποιο γκολ σε αυτήν, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα μπει στους ομίλους, ενώ η ηττημένη θα μεταπηδήσει στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σάλτσμπουργκ 1-2

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Το μοναδικό στοιχείο που την προβληματίζει είναι ότι δεν έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έχει δώσει όλα κι όλα τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μπόρεσε να πάρει μία σημαντική νίκη με 2-1, που πλέον τη φέρνει μία... ανάσα από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με υπέροχη λόμπα του Νταν Μπίτον. Είχε τον έλεγχο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο όμως δεν δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη όμως τα πάντα άλλαξαν και σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Κοϊτά. Ευτύχησε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, καθώς στο 49’ ο Σομποζλάι ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι για το 1-1. Δεν σταμάτησε όμως εκεί κι οκτώ λεπτά μετά έφτασε στην ολική ανατροπή με τον Οκουγκάβα να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Κοϊτά. Στη συνέχεια είχε αρκετές καλές στιγμές όμως δεν μπόρεσε να βρει τρίτο γκολ. Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, όμως δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες «στροφές». Στο τελευταίο χρονικά ματς της το περασμένο Σάββατο δοκιμάστηκε στην έδρα της Ριντ κι έφυγε μ’ ένα αρκετά άνετο διπλό (1-3), με τον Μπερίσα να σημειώνει δύο τέρματα και τον Ντάκα να προσθέτει ακόμα ένα. Έχει συγκεντρώσει εννιά βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο πόντους από τη δεύτερη Ραπίντ Βιέννης. Και οι τέσσερις επίσημες αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορο.

Ο Αμερικανός προπονητής των πρωταθλητών Αυστρίας Τζέσε Μαρς επισήμανε: «Ξεκινάμε από προνομιούχο θέση μετά τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι. Τα δύο εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε είναι πολύ σημαντικά. Είναι κρίσιμη η νοοτροπία που θα έχουμε στον αγώνα. Δεν θέλουμε να προστατεύσουμε το πλεονέκτημά μας, αλλά να νικήσουμε ξανά.».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Ουνγκουένε αλλά και ο μεσοεπιθετικός Γιουνούζοβιτς. Εκτός έμειναν ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Σολέ και ο μέσος Μπερνέντ ο οποίος επίσης είναι χτυπημένος.



ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους πρωταθλητές Αυστρίας, όμως τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της, έκαναν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη, αφού είναι αναγκασμένη να αγωνίζεται με πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που δυσκολεύουν το έργο της. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη πριν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τη Σάλτσμπουργκ, καθώς είχαν προηγηθεί οι εμφατικές προκρίσεις κόντρα στη Ρίγα από τη Λετονία, στη Σούντουβα από τη Λιθουανία, αλλά και στην Ντιναμό Μπρεστ από τη Λευκορωσία. Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν είχε δεχτεί ούτε ένα γκολ. Το πρώτο μέρος κύλησε ιδανικά στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ, καθώς παρά τις απουσίες είχε κατορθώσει να προηγείται μ’ ένα εκπληκτικό πλασέ του Νταν Μπίτον. Τα πράγματα στην επανάληψη όμως έγιναν πιο δύσκολα και είδε τους αντιπάλους της να γυρνούν πολύ γρήγορα το παιχνίδι με δύο γκολ στο 49’ και το 57’. Δεν το έβαλε κάτω και παρά το γεγονός ότι άφησε κενά βγαίνοντας μπροστά, δημιούργησε κι εκείνη σημαντικές φάσεις για την ισοφάριση. Δεν τη βρήκε και πλέον ελπίζει σ’ ένα θαύμα.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου κι έπειτα δεν έχει παίξει ξανά παιχνίδι για το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σε δύο αγώνες μέτρησε μία ήττα και μία ισοπαλία, ωστόσο ήταν φανερό ότι είχε ρίξει όλο το «βάρος» στην προσπάθεια για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά το γεγονός ότι δύσκολα θα τα καταφέρει, το ευρωπαϊκό ταξίδι της πάντως θα συνεχιστεί, αφού έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τη συμμετοχή της στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν No Goal.

«Δεν πιστεύω σε θαύματα αλλά πιστεύω στη δουλειά. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να παλέψουμε για κάθε μπάλα και για να νικήσουμε. Η Σάλτσμπουργκ είναι μία καλή ομάδα, όμως πιστεύω στους παίκτες μου και περιμένω να παίξουν με αυτοπεποίθηση και να παλέψουν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Έχουμε περάσει δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο όλοι έχουν διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση» σχολίασε ο Έλληνας κόουτς των πρωταθλητών Ισραήλ, Γιώργος Δώνης.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο πλάγιος μπακ Καντίλ και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα προπονητή του. Ξανά όμως θα παρουσιαστεί με πάρα πολλές απουσίες αφού δεν υπολογίζονται λόγω Covid-19 ο τερματοφύλακας Πέρετζ, οι αμυντικοί Σαμπορίτ και Νταβιντάντζα, οι χαφ Γκερέρο, Ρίκαν, Μπλέιζερ και Ντ. Πέρετζ, όπως και ο Άγγλος επιθετικός Μπλάκμαν.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σάλτσμπουργκ μετά τη νίκη της στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ, γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή κόντρα σ’ έναν αντίπαλο όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία είναι σαφώς πιο αδύναμη. Ο άσος βρίσκεται πάρα πολύ χαμηλά και δεν έχει την παραμικρή αξία, ενώ και το Over επίσης προσφέρεται σε τιμές που μας αφήνουν αδιάφορους. Λογικά οι γηπεδούχοι θα προσέξουν να μη δεχτούν κάποιο τέρμα και θα στραφούμε στο No Goal, σε συμπαθητική απόδοση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες της ομάδας Σάλτσμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.16 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Τελ. αγώνες
27/4/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
20/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Χάιφα
4 - 0
15/4/2024
Χάποελ Μπερ Σεβά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
2/4/2024
Μακάμπι Πετάχ Τίκβα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 - 2*
30/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
2 - 0
17/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Χάιφα
3 - 1
14/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ολυμπιακός
1 - 4*
10/3/2024
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
0 - 1
7/3/2024
Ολυμπιακός
Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +5.32% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες