2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόμα - Γιούνγκ Μπόις

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 580,313 64.0%
X
€ 101,862 11.2%
2
€ 224,468 24.8%
Over
€ 28,707 41.7%
Under
€ 40,188 58.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

160 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
Υψηλό φαβορί η Ρόμα

Υψηλό φαβορί η Ρόμα

Η Ρόμα μετά την βαριά ήττα από την Νάπολι στη Σέριε Α΄υποδέχται την Γιουνγκ Μπόις με στόχο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο. Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι.

ΡΟΜΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε όσο χρειάστηκε στη Ρουμανία με αντίπαλο την Κλουζ και πήρε την νίκη με 2-0. Κλειδώνοντας έτσι και μαθηματικά την πρόκριση της. Μετά από ένα πρώτο μέρος με λίγες καλές στιγμές, άνοιξε το σκορ με ένα αυτογκόλ του Ντεμπέλιου στο 49’ και στο 67’ διπλασίασε τα τέρματα της με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερετού, μία παράβαση πάντως που δόθηκε αρκετά εύκολα υπέρ της. Δεν ανησύχησε στη συνέχεια και κράτησε εύκολα τη νίκη.

Την Κυριακή ωστόσο στο ντέρμπι του «Ήλιου» απέναντι στη Νάπολι παρουσίασε κακό πρόσωπο και γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα με 4-0. Ασύνδετη επιθετικά και με ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι της, έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’ από εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 64’ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από τον Ρουίζ. Μία ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα της στο 81’ έδωσε την ευκαιρία στον Μέρτενς να πετύχει το 3-0 και πέντε λεπτά μετά ο Πολιτάνο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση σε ένα σημαντικό παιχνίδι και έπεσε στην 6η θέση, στην ισοβαθμία βέβαια με τις Γιουβέντους και Νάπολι. Θέλει να αφήσει πίσω της βέβαια την ήττα, δεν μπορεί άλλωστε να σβήσει την καλή εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της. Της αρκεί μία ισοπαλία απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Την Κυριακή υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Σασσουόλο.

«Δεν ανησυχήσα μετά την ήττα στη Νάπολι. Ξέρουμε τι πήγε λάθος, καταλαβαίνουμε τα λάθη μας αλλά συνολικά οι παίκτες δεν έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους. Ένα αποτέλεσμα δεν γίνεται να το αλλάξει αυτό», τόνισε ο κόουτς Φονσέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο μέσος Ντιαβαρά (2/0) και ο μπακ Σαντόν (4/0) και οι στόπερ Σμόλινγκ και Φάτσιο. Χτύπησαν και λογικά θα προφυλαχθούν ο μέσος Βερετού (9/4) και ο στόπερ Ματσίνι (9/0)Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Τζανιόλο και ο μεσοεπιθετικός Παστόρε,

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Δείχνοντας καλό πρόσωπο στη Σόφια απέναντι στην ΤΣΣΚΑ , έφυγε με ένα σημαντικό διπλό την προηγούμενη αγωνιστική και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στον όμιλο. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την αντίπαλο της, προηγήθηκε στο 34’ με ένα διαγώνιο σουτ του Ενσαμέ και στην επανάληψη διαφύλαξε σχετικά εύκολα το προβάδισμα της.

Την Κυριακή συνέχισε τα θετικά της αποτελέσματα και επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Λωζάνης για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε μία εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα της για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο 21’ και εννιά λεπτά μετά προηγήθηκε με ωραίο πλασέ του Λεφόρτ. Στο 53’ ο Μπαμπίμπι με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του , η οποία στην επανάληψη έκανε ο,τι ήθελε και στο 87΄πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ενσαμέ.

Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, όντας αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα της . Γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ρόμα, θα ήθελε όμως έστω έναν βαθμό για να έχει το πάνω χέρι την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Κλουζ. Βρίσκεται στο -3 από την Ρόμα και στο +3 από τους Ρουμάνους με τους οποίους είχε έρθει ισόπαλη 1-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απώλεια του στόπερ και αρχηγού Λούστενμπεργκερ (7/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρόμα θέλει να ξεμπερδεύει με την πρώτη θέση και να πάει χωρίς άγχος και προφανώς με αλλαγές την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι ανώτερη ομάδα από τους Ελβετούς ,οι οποίοι βρίσκονται βέβαια σε καλή κατάσταση. Ο άσος ωστόσο σε τιμές διπλασιασμού είναι ελκυστικός με βάση την διαφορά των δύο ομάδων και θα τον προτιμήσουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Ρόμα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Ρόμα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1
  • Η ομάδα Ρόμα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Ρόμα 6 13 4 1 1 13:5
  2 Γιούνγκ Μπόις 6 10 3 1 2 9:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/12/2020
Ρόμα
Γιούνγκ Μπόις
3 - 1
22/10/2020
Γιούνγκ Μπόις
Ρόμα
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες